Pink.gr Γυναίκες Χωρίς Φίλτρο

Survivor 2024 spoiler 06/05: Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor 2024 spoiler 06/05: Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Μπορεί το Πάσχα να ήρθε και το Φως της Ανάστασης να σήμανε το τέλος των Παθών του Χριστού, όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει απαραίτητα και για όσους συμμετέχουν στο Survivor, με τις δυσκολίες να μην είναι λίγες για τους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης και την παραγωγή να έχει έρθει σε πραγματικά δύσκολη θέση.

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 6/5/2024 | 13:30

Οι διαδοχικές αποχωρήσεις παικτών, ειδικά μετά το πάρτι της ένωσης, με τις περισσότερες βέβαια να είναι απολύτως δικαιολογημένες, έχουν προκαλέσει ανησυχία σε όλους για το πότε αναμένεται να φτάσει το παιχνίδι στο τέλος του, αφού μπορεί να προσπαθούν να το... τραβήξουν, όμως οι μαζικές πτήσεις επιστροφής στην Ελλάδα θα μπορούσαν άνετα να αλλάξουν τα σχέδια.

Η εικόνα, άλλωστε, των μόλις τεσσάρων παικτών της μπλε ομάδας, μετά και την αποχώρηση, όπως όλα δείχνουν, της Αναστασίας Τσέρου, αποτελεί την απόδειξη όσων αναφέρουμε, με την κατάσταση ειδικά στο «στρατόπεδο» αυτό να μην είναι σε καμία περίπτωση εύκολη και την παραγωγή να χρειάζεται να λάβει τις αποφάσεις της τώρα, που το ριάλιτι έχει μπει για τα καλά στην τελική του ευθεία.

Survivor 2024 spoiler 06/05: Ο παίκτης που βγαίνει στον τάκο μαζί με τη Σταυρούλα

Η ουσία είναι, βέβαια, ότι η ζωή πρέπει να συνεχιστεί στον Άγιο Δομίνικο για τους παίκτες, με τη δεύτερη ασυλία να έρχεται. Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε πώς θα αγωνιστούν οι δύο ομάδες και το τι σημαίνει ο λιγότερος παίκτης εκ νέου για την μπλε ομάδα, καθώς σε περιπτώσεις μπορεί μια πλευρά να ισχυροποιηθεί από απώλειες και το έχουμε δει σε αρκετές τέτοιες.

Ποια ομάδα, λοιπόν, κερδίζει και ποιος θα βρεθεί υποψήφιος προς αποχώρηση; Η κόκκινη ομάδα μοιάζει να έχει προβάδισμα, άρα τα τρία αγόρια που έχουν απομείνει στην μπλε, ήτοι ο Ντάνιελ, ο Σταμάτης και ο Φάνης είναι εκείνοι, που βλέπουν να τους... χτυπά η κουδούνα, μετά την υποψηφιότητα της Σταυρούλας Χρυσαειδή.

FOLLOW US @EDAILYGR Ακολουθήστε μας και στο Instagram
[ΠΗΓΗ]

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δέσποινα Βανδή: «Ένιωθα ότι παθαίνω καρδιά. Πήγα στο νοσοκομείο ...»

Χτες

Η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε στην πρεμιέρα της φετινής σεζόν για το After Dark που παρουσιάζει στο Open ο Θέμης Γεωργαντάς και έδωσε μία σπάνια συνέντευξη

Κώστας Τσουρός κατά Γιώργου Λιάγκα: «Είναι πολύ φθηνό να βάζεις την κλειδαρότρυπα πάνω στο κρεβάτι ενός ανθρώπου»

Χτες

«Πραγματικά το θεωρώ άκαιρο, ειδικά όταν το πλασάρεις ότι το λέω για πρώτη φορά, που σημαίνει ότι το λες σαν λες κάτι αποκλειστικό»

Νίκος Μάνεσης – Αιχμηρό σχόλιο για τη Eurovision και τη Μαρίνα Σάττι: «Εκτεθήκαμε, αν νυστάζεις, πήγαινε στο ξενοδοχείο»

Χτες

«Οι χορευτές της δήλωσαν Τούρκοι. Δικαίωμά σου να πιστεύεις ό,τι θέλεις αλλά να πας να χορέψεις με την Τουρκία»

Έξαλλος ο Λάκης Γαβαλάς με τον μοναχό: «Του τράβηξα το μούσι, με φώναξε π…στη μέσα στο αεροπλάνο»

Χτες

«Ταράχτηκα και το είδαν και οι άνθρωποι δίπλα και μου είπαν αν θέλεις να έρθουμε ως μάρτυρες, θα έρθουμε»

Φώτης Σεργουλόπουλος: «Έχω παίξει σε ταινία του Κόπολα»

Προχτές

«Φαίνομαι πίσω από την πρωταγωνίστρια θολός»

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Internet Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.