Pink.gr Γυναίκες Χωρίς Φίλτρο

Βάσω Λασκαράκη: Έχασε 14 κιλά και ποζάρει με μαγιό

Βάσω Λασκαράκη: Έχασε 14 κιλά και ποζάρει με μαγιό

Δημοσίευση 30/7/2014 | 00:00

Τι και αν έχουν περάσει μόλις 8 μήνες από τον Νοέμβριο του 2013, που η Βάσω Λασκαράκη κράτησε στην αγκαλιά της την κόρη της, η ηθοποιός έχει καταφέρει να χάσει όλα τα περιττά κιλά της εγκυμοσύνης.

Γεμάτη αυτοπεποίθηση και σίγουρη για τις αναλογίες του κορμιού της, η σύντροφος του Γιάννη Τσιμιτσέλη πόζαρε στον φωτογραφικό φακό του περιοδικού «ΟΚ!» με μαγιό, ενώ αποκάλυψε ότι «όταν γεννήθηκε η Εύα, ήταν ίδια ο μπαμπάς της. Τώρα μοιάζει και σε εμένα πολύ, έχει πάρει το σχήμα των ματιών μου και το βλέμμα μου».

«Το παράδοξο με εμένα είναι ότι τα πρώτα συμπτώματα παρουσιάστηκαν όχι όταν πρωτογέννησα, αλλά έξι μήνες μετά. Έχω γίνει πολύ ευσυγκίνητη. Ακόμα και ζωάκια να δω στον δρόμο, συγκινούμαι. Καλά, δεν συζητώ τι κλάμα ρίχνω όταν βλέπω τα βιντεάκια που είχε τραβήξει ο Γιάννης όταν ήμασταν στο μαιευτήριο. Έχω γίνει κλαψιάρα», δήλωσε στο περιοδικό και σχετικά με το πώς κατάφερε να χάσει τα 14 κιλά μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, προσέθεσε: «Είχα πάρει συνολικά 14 κιλά, αλλά όταν γύρισα σπίτι, ζύγιζα ήδη οκτώμισι κιλά λιγότερο, γιατί το μωρό ήταν μεγάλο. Από εκεί και πέρα, δεν έκανα απολύτως τίποτα. Μάλιστα από τον δεύτερο μήνα και μετά έτρωγα από το πρωί μέχρι το βράδυ μόνο γλυκά. Δεν ξέρω τι με είχε πιάσει, γιατί κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου προτιμούσα να τρέφομαι με φρούτα και ίσως αυτό να ήταν που με έσωσε. Αλλά με το που η μικρή σαράντισε και μπορούσαμε να βγαίνουμε μαζί έξω, η βόλτα μας κάθε πρωί ήταν από το σπίτι μέχρι το ζαχαροπλαστείο, όπου έπαιρνα ένα οικογενειακό προφιτερόλ και το έτρωγα όλο μόνη μου. Πρόσεξα μόνο όταν με ειδοποίησαν ότι στο διαφημιστικό που θα κάναμε μαζί με τον Γιάννη θα εμφανιζόμουν με μαγιό. Τότε συνειδητοποίησα ότι πρέπει να μαζευτώ και να χάσω και τα τελευταία δύο κιλά που μου είχαν μείνει».

FOLLOW US @EDAILYGR Ακολουθήστε μας και στο Instagram

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Henry Cavill: Ο ηθοποιός θα γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς

Σήμερα

Πρώτη φορά μπαμπάς πρόκειται να γίνει ο Henry Cavill σε ηλικία 40 ετών. Ο ηθοποιός ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της συντρόφου του Natalie Viscuso

Μαρία Κανελλοπούλου: Η συγκινητική ιστορία με τη Μαίρη Χρονοπούλου που δεν ξέραμε

Σήμερα

«Την πιο συγκινητική ιστορία της ζωής μου, την οφείλω στη Μαίρη» είπε η ηθοποιός

Πάλι viral o Donald Trump: Τον πήρε ο… ύπνος στο δικαστήριο

Σήμερα

Φαίνεται κουράστηκε πολύ ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ

Αννα Κουτσαφτίκη: Αυτός είναι ο λόγος που αποχωρεί από τη «Μουρμούρα» μετά από 7 χρόνια

Χτες

Η «Ξένια» επιβεβαίωσε την αποχώρησή της από τη σειρά

Μιμή Ντενίση: «Στεναχωριέμαι πολύ που έφυγε με τέτοιο άδοξο τρόπο ο Γιάννης Φέρτης»

Προχτές

«Ζήσαμε όμως δέκα χρόνια μαζί και δεν έχω να θυμηθώ τίποτα άσχημο»

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Internet Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.