Pink.gr Γυναίκες Χωρίς Φίλτρο

Ποια είναι η αγαπημένη συνήθεια του κάθε ζωδίου;

Ποια είναι η αγαπημένη συνήθεια του κάθε ζωδίου;

Δημοσίευση 4/3/2015 | 00:00

Ο καθένας μας στην καθημερινότητά του πραγματοποιεί μια σειρά από συνήθειες προσαρμοσμένες στο δικό του πλάνο και στα δικά του ενδιαφέροντα. Αν προσπαθήσουμε να σκεφτούμε τη ζωή μας χωρίς όλες αυτές τις μικρές λεπτομέρειες, ίσως δεν μας αρέσει καθόλου. Ας δούμε παρακάτω ποια αντικείμενα και υπηρεσίες είναι απαραίτητα στην καθημερινότητα του κάθε ζωδίου.

Κριός
Οτιδήποτε έχει τη λέξη ταχύτητα και μπορεί να μειώσει τον χρόνο που χρειάζεται για να κάνει πράγματα είναι η αδυναμία του: χύτρα ταχύτητας, βραστήρας, φούρνος μικροκυμάτων, ενώ αγαπά τα χρονόμετρα και τα ταχύμετρα.

Ταύρος
Του αρέσουν εφευρέσεις, όπως οι μασαζοπολυθρόνες, ζώνες μασάζ, αστείες συσκευές με κινούμενα δαχτυλάκια και γενικά οτιδήποτε μπορεί να χαϊδέψει το κορμί του, αλλά ξετρελαίνεται και με τις σούπερ εξοπλισμένες κουζίνες.

Δίδυμοι
Ένας Δίδυμος δεν θα μπορούσε να ζήσει χωρίς το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Καρκίνος
Εκτιμά ιδιαίτερα οτιδήποτε μπορεί να κάνει πι εύκολη και πιο ξεκούραστη τη ζωή του, όπως δηλαδή κάθε είδους τηλεκοντρόλ, για την τηλεόραση, το ηχοσύστημα, το κλιματιστικό, την γκαραζόπορτα, την τέντα, τα ρολά των παραθύρων.

Λέων
Μιας και είναι αρκετά αυτάρεσκος, ο Λέων λατρεύει την τεχνολογία των ψηφιακών φωτογραφιών και βίντεο.

Παρθένος
Έχει κόλλημα με τις ηλεκτρικές συσκευές για το καθάρισμα, μιας και τον βοηθούν να πλησιάσει στην ιδανική εικόνα της καθαριότητας, η οποία συνεπάγεται την καλή ποιότητα ζωής που θέλει για τον εαυτό του.

Zυγός
Επειδή είναι γεννημένος για μια ζωή πολύ πιο πολυτελή από αυτήν που έχει και μαραζώνει όταν δεν μπορεί να αποκτήσει όμορφα και καλαίσθητα πράγματα, προτιμά πάρα πολύ τις διαδικτυακές αγορές, ενώ του αρέσουν και οι εικονικές περιηγήσεις σε μουσεία και άλλα συναφή μέρη.

Σκορπιός
Του αρέσουν όλα όσα έχουν να κάνουν με την ασφάλειά του, όπως οι συναγερμοί, οι κάμερες και οι ανιχνευτές κίνησης, ενώ επίσης του αρέσουν και τα φιμέ τζάμια, καθώς του δίνουν μια αίσθηση ανωτερότητας.

Τοξότης
Θαυμάζει την υψηλή τεχνολογία, ενώ λατρεύει τα ηλεκτρονικά βιβλία και αν είναι από εκείνους που γυμνάζονται, προτιμούν να τρέξουν σε ένα διάδρομο ή να ασκηθούν σε κωπηλατικό μηχάνημα, για να έχουν την ψευδαίσθηση ότι πηγαίνουν κάπου.

Αιγόκερως
Η εφεύρεση του GPS για τα αυτοκίνητα είναι η σωτηρία του, ενώ πιο πριν τα πρωτεία κατείχε το τεράστιο home theater στο σαλόνι του.

Υδροχόος
Λατρεύει το Διαδίκτυο, γιατί μπορεί να ενημερώνεται για τον κόσμο και να αποκτάει γνώσεις, μια διαδικασία που τόσο πολύ του αρέσει και τον κάνει να νιώθει δραστήριο.

Ιχθείς
Ένα ζώδιο που φημίζεται για την αφηρημάδα του, οπότε όταν μπαίνει στην κουζίνα, το φαγητό του καίγεται, το θερμοσίφωνο μένει για ώρες ανοιχτό κλπ, οπότε οι ηλεκτρικές ασφάλειες, οι θερμοστάτες και οι χρονοδιακόπτες βρίσκουν τον μάστορά τους.

FOLLOW US @EDAILYGR Ακολουθήστε μας και στο Instagram
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Internet Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.