Pink.gr Γυναίκες Χωρίς Φίλτρο

Η νέα σύντροφος της Cara Delevigne!

Η νέα σύντροφος της Cara Delevigne!

Δημοσίευση 4/3/2015 | 00:00

Μετά από τη σχέση της με την biseχυal ηθοποιό Michelle Rodriguez, το 22χρονο μοντέλο Cara Delevingne φαίνεται πως βρήκε νέο έρωτα, στο πρόσωπο της Αμερικανής τραγουδίστριας St. Vincent, καθώς ο φακός τις συνέλαβε να ανταλλάσσουν φιλιά στο πάρτι που ακολούθησε μετά τα BRIT Awards, ενώ στη συνέχεια αποχώρησαν μαζί.

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της περασμένης Τετάρτης και φαίνεται πως η Cara έχει ανοίξει την αγκαλιά της και είναι έτοιμη να δεχτεί τη νέα της σύντροφο. Οι δύο γυναίκες εντοπίστηκαν να φεύγουν μαζί από το πάρτι των βραβείων γύρω στις 3 το πρωί και, σύμφωνα με τα λόγια ενός αυτόπτη μάρτυρα, δεν έκαναν καμία ακριβώς προσπάθεια ώστε να κρύψουν τα χάδια και τον έρωτά τους. Και μπορεί η St. Vincent να έχασε το βραβείο της καλύτερης σόλο τραγουδίστριας εκείνο το βράδυ, όμως σίγουρα κέρδισε αλλού, αφού φιλιόταν χωρίς κανέναν ενδοιασμό με το 22χρονο μοντέλο. Πάντως, η Annie Clark, όπως είναι το πραγματικό της όνομα, κατάφερε να γίνει η πρώτη καλλιτέχνιδα που κέρδισε Grammy για το καλύτερο εναλλακτικό άλμπουμ της χρονιάς, μετά από 20 χρόνια. Η 32χρονη μουσικός βέβαια δεν ξεκαθαρίζει την σeξουαλική της ταυτότητα, μιας και σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο περιοδικό «Rolling Stone», όταν την ρώτησαν αν είναι γκέι ή όχι, εκείνη απάντησε ότι δεν σκέφτεται με βάση αυτές τις λέξεις.

Όσον αφορά την Cara, δεν έχει κάνει ποτέ σχόλιο σχετικά με τη σeξουαλικότητά της, εκτός από την επιβεβαίωση της σχέσης της, τον περασμένο χρόνο, με την πρώην σύντροφό της και πρωταγωνίστρια της ταινίας «Fast And Furious», Michelle Rodriguez. Όπως είχε δηλώσει τότε η 22χρονη, πιστεύει στη ρευστότητα του φύλου και της σeξουαλικότητας και δεν ορίζει με κάποιον συγκεκριμένο τρόπο τις προτιμήσεις της. Παρ' όλα αυτά, τον περασμένο Οκτώβριο η Cara είχε μοιραστεί μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια φωτογραφία της στην οποία φοράει ένα μπλουζάκι με το σύνθημα «We Are You», προς τιμήν της Εθνικής Ημέρας Εξωτερίκευσης της Σeξουαλικότητας (National Coming Out Day), ενώ έγραψε από κάτω πως δεν έχει σημασία το ποιοι είμαστε ή το τι πιστεύουμε, γιατί είμαστε ένα, και προέτρεψε τον κόσμο να πάρουν ένα μπλουζάκι σαν το δικό της. Μάλιστα, η Cara έδωσε ομιλία συμπαράστασης στην εν λόγω ετήσια εκδήλωση.

FOLLOW US @EDAILYGR Ακολουθήστε μας και στο Instagram

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Δε θέλω να τον δω και δεν θέλω να έρθει στην εκπομπή μου»

Σήμερα

O παρουσιαστής δεν ξεκαθάρισε αν έκανε πλάκα ή αν μιλούσε σοβαρά - Δείτε το σχετικό βίντεο

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»

Σήμερα

«Έχω παρακολουθήσει σύντροφό μου με ταξί, είχα πληρώσει 50 ευρώ», είπε η Μέγκι Ντρίο

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Με ενοχλεί πάρα πολύ που ακούγονται άσχημα σχόλια για ...»

Χτες

«Eίναι καλλιτεχνάρα και νομίζω ότι θα πάει πολύ καλά», είπε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Καινούργιου για απουσία Μικρούτσικου: «Νομίζω είναι στη Ρώμη»

Προχτές

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος λείπει πολλές μέρες από την εκπομπή και οι τηλεθεατές τον ψάχνουν και στέλνουν μηνύματα ρωτώντας πού είναι.

«Σκάει» βόμβα στο Survivor: «Τα λέμε σε λίγες μέρες...»

Πριν 3 μέρες

Το δυνατό χαρτί του Ατζούν Ιλιτζαλί - Ο παίκτης που θα επιστρέψει ξανά στον τόπο του εγκλήματος

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Internet Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.