Pink.gr Γυναίκες Χωρίς Φίλτρο

10 γκάφες που έκαναν μεθυσμένοι διάσημοι

10 γκάφες που έκαναν μεθυσμένοι διάσημοι

Δημοσίευση 3/8/2015 | 00:00

Πολλοί διάσημοι λατρεύουν το αλκοόλ, όμως κανείς δεν γνωρίζει μέχρι πού μπορούν να φτάσουν όντας μεθυσμένοι. Παρακάτω ακολουθούν 10 περαστικά, όπου πασίγνωστοι σταρ έκαναν μεγάλες γκάφες, εξαιτίας της μεγάλη ποσότητας ποτού που ήπιαν.

10. Ben Affleck
Έχοντας καταναλώσει πολλή τεκίλα, ο γνωστός ηθοποιός άρχισε να φλερτάρει δημοσιογράφο που του έπαιρνε συνέντευξη, ζητώντας της μάλιστα να κάτσει στα πόδια του. Εκείνη δεν έχασε την ευκαιρία και κάθισε πάνω του, ενώ εκείνος τη χάιδευε και της ψιθύριζε στο αυτί, μέχρι που τη βαρέθηκε και την παράτησε.

9. Anna Nicole Smith
Το πιο χαρακτηριστικό περιστατικό με τη μεθυσμένη Anna Nicole είναι εκείνο που συνέβη στα Music Awards το 2004, όταν εκείνη ανέβηκε στη σκηνή για την παράδοση ενός βραβείου και άρχισε να ρωτά το κοινό αν του αρέσει το σώμα της.

8. Steve-O
Ο Καναδός κωμικός είναι γνωστό ότι υποφέρει από αλκοολισμό, ενώ σε εμφάνισή του σε νυχτερινό τηλεοπτικό σόου και όντας μεθυσμένος, αποπειράθηκε να δείρει τον παρουσιαστή και επιτέθηκε στο τηλεοπτικό συνεργείο, ενώ έβγαλε τα παπούτσια του και έβαλε τα πόδια του πάνω σε ένα τραπέζι, φτύνοντας όποιον έβλεπε.

7. Danny DeVito
Το 2006, ο δαιμόνιος ηθοποιός φαίνεται πως πριν τη συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή The View, τα είχε πιει, με αποτέλεσμα να αρχίσει να βρίζει τον τότε Πρόεδρο της Αμερικής, George Bush, αποκαλώντας τον ηλίθιο, ενώ αποκάλυψε λεπτομερώς πως σε επίσκεψη που έκαναν στον Λευκό Οίκο μαζί με τη γυναίκα του, συνευρέθηκαν εpωτικά εκεί.

6. James Brown
Ο θεός της soul έτυχε να εμφανιστεί μεθυσμένος σε μια συνέντευξη, με αποτέλεσμα να απαντά τραγουδιστά στις ερωτήσεις, ενώ κατά διαστήματα σταματούσε τη συνέντευξη, για να κουτσομπολέψει τους συνεργάτες του.

5. David Hasselhoff
Η αγάπη του γνωστού ηθοποιού για το ποτό είναι γνωστή, η κόρη του όμως, που είναι εντελώς αντίθετη με αυτό το γεγονός, βιντεοσκόπησε μια μέρα τον πατέρα της μεθυσμένο και ανέβασε το βίντεο στο διαδίκτυο, θέλοντας να του δώσει ένα γερό μάθημα. Ο ηθοποιός εμφανίζεται να τρώει ένα μπέργκερ ημίγuμνος και να λέει ασυναρτησίες.

4. Paula Abdul
Σε ένα επεισόδιο του American Idol, η γνωστή ηθοποιός εμφανίστηκε μεθυσμένη, μιλώντας με δυσκολία και όντας αδύναμη ακόμα και να σταθεί στην καρέκλα της. Λίγα χρόνια αργότερα, ισχυρίστηκε πως την είχαν απαγάγει εξωγήινοι, γι' αυτό φέρθηκε έτσι...

3. Sharon Osbourne
Πρώτη φορά εμφανίστηκε μεθυσμένη στη δική της τηλεοπτική εκπομπή, με τη δικαιολογία πως τα ήπιε λόγω των γενεθλίων της, γελώντας και κοροϊδεύοντας τους καλεσμένους της, ενώ επίσης μεθυσμένη εμφανίστηκε και σε ένα επεισόδιο του X Factor, όπου φλέρταρε με τον Simon Cowell και έβριζε, ξεχνώντας τις κάμερες.

2. Courtney Love
Ξέσπασε πετώντας αντικείμενα μέικ-απ της στη Madonna κατά τη διάρκεια συνέντευξης της βασίλισσας της pop στο MTV, την οποία μάλιστα και άρχισε να βρίζει, ενώ μια άλλη φορά, εμφανίστηκε χωρίς στηθόδεσμο σε φαστφουντάδικο, επιδεικνύοντας τα προσόντα της, μέχρι να εμφανιστεί η αστυνομία.

1. Britney Spears
Δεν δίστασε να ξυρίσει το κεφάλι της μπροστά στους παπαράτσι όντας μεθυσμένη, ενώ άλλη μια γκάφα στην οποία την οδήγησε το πολύ αλκοόλ, όπως η ίδια υποστηρίζει, ήταν και ο γάμος της με τον Jason Alexander, οποίος διήρκεσε μόλις λίγα 24ωρα.

FOLLOW US @EDAILYGR Ακολουθήστε μας και στο Instagram

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κωνσταντίνος Βασάλος και Δημήτρης Αλεξάνδρου έλυσαν on air το beef που είχαν μεταξύ τους

Χτες

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος λύνει το beef με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και μιλάει για τη Dua Lipa

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Ατύxημα στον δρόμο ‑ «Προσγειώθηκε η μπάρα στο κεφάλι μου, έχω πρηστεί»

Χτες

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποκάλυψε το ατύxημα που έπαθε, όταν μία μπάρα «προσγειώθηκε» επάνω της!

Μόνικα Μπελούτσι: «Είμαι 59 ετών, θέλω να γεράσω με ειρηνικό τρόπο»

Χτες

«Το ότι ο χρόνος περνάει σημαίνει ότι είσαι τυχερός που είσαι ακόμα εδώ», επισήμανε η ηθοποιός

Σίντνεϊ Σουίνι: «Είναι άσχημη και δεν ξέρει να παίξει», είπε γνωστή παραγωγός ‑ Η απάντηση της ηθοποιού

Προχτές

Εκπρόσωπος της 26χρονης αντεπιτέθηκε στα αρνητικά σχόλια της Κάρολ Μπάουμ

Είναι η κόρη της Salma Hayek το πιο προνομιούχο κορίτσι του Hollywood;

Προχτές

Η 16χρονη ζει μία πολυτελέστατη ζωή με την οικογένειά της, ενώ είναι κληρονόμος περιουσίας άνω των 33 δισεκατομμυρίων δολαρίων!

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ζήτησε από τον Δημήτρη Παπανώτα να αποχωρήσει από το πλατό ‑ Τι συνέβη

Πριν 3 μέρες

`Είναι απόφαση σταθμού λόγω της ανεξαρτησίας και της δεοντολογίας να μη συμμετέχεις στο κομμάτι του Δήμου Βερύκιου`, είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Μάρα Δαρμουσλή: «Ας σεβαστούμε και αυτές που κάνουν το φυσιολογικό»

Πριν 3 μέρες

Κάποιοι λένε ότι θηλάζω τον 2χρονο γιο μου γιατί το έχω εγώ ανάγκη, πρόσθεσε

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Internet Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.