Pink.gr Γυναίκες Χωρίς Φίλτρο

10 διάσημες που παντρεύτηκαν τους συζύγους τους χωρίς να γνωρίζουν ότι είναι gay

10 διάσημες που παντρεύτηκαν τους συζύγους τους χωρίς να γνωρίζουν ότι είναι gay

Δημοσίευση 30/11/2015 | 13:58

Έγιναν διάσημες σε όλο τον κόσμο και μάγεψαν με την ομορφιά τους. Πολλές από τις διάσημες ηθοποιούς του Χόλιγουντ όμως έκαναν γάμους, οι οποίοι όμως δεν είχαν και την καλύτερη κατάληξη, λόγω των εpωτικών προτιμήσεων των συντρόφων τους.

Carrie Fisher, Liza Minnelli, Fran Drescher είναι μερικές μόνο από τις ηθοποιούς που χρόνια μετά, έμαθαν ότι ο σύζυγός τους είναι gay. Πώς αντέδρασαν;

Carrie Fisher

Η πρωταγωνίστρια του «Star Wars» είχε μακροχρόνια σχέση με τον ανιχνευτή ταλέντων Bryan Lourd, με τον οποίο έκαναν και ένα παιδί. Η σχέση τους διαλύθηκε όταν ο Lourd αποκαλύφθηκε ότι είναι μπαϊσeξουαλ και προχώρησε σε σχέση με έναν άντρα. «Μου είπε αργότερα ότι εγώ τον έκανα γκέι», δήλωσε σχετικά η Carrie Fisher.

Judy Garland

Η γνωστή ηθοποιός έκανε 5 γάμους, με τους 4 πρώτους να καταλήγουν σε διαζύγιο. Ο δεύτερος ήταν με τον σκηνοθέτη Vincente Minnelli, ο οποίος φέρεται να είχε σχέσεις με άντρες. Όταν μπήκε στον κόσμο του Χόλιγουντ όμως, ένιωσε ότι έπρεπε να κρύψει τις σeξουαλικές του προτιμήσεις από το κοινό. Το ζευγάρι έμειναν μαζί για 5 χρόνια και χώρισαν το 1951. Αξίζει να σημειωθεί, ότι και ο τέταρτος σύζυγος της Garland, ο Mark Herron φέρεται να ήταν γκέι.

Όπως η μητέρα της, έτσι και αυτή παντρεύτηκε έναν ομοφυλόφιλο. Ο λόγος για τη Liza Minnelli, που το 1967 παντρεύτηκε τον μουσικό Peter Allen, από τον οποίο πήρε διαζύγιο εφτά χρόνια αργότερα. Σύμφωνα με φήμες, ο Allen διατηρούσε σχέση με τον Mark Herron. Και ο τέταρτος σύζυγός της Minnelli, ο David Gest, λέγεται ότι ήταν ομοφυλόφιλος.

Fran Drescher

Ήταν παντρεμένη από το 1979 μέχρι το 1999 με τον δημιουργό της δημοφιλούς σειράς στην οποία πρωταγωνίστησε, τον Peter Marc Jacobson. Στην πραγματικότητα, αυτή που έφυγε από τη σχέση ήταν η ίδια η ηθοποιός, η οποία θέλησε να αφήσει τον επί 20ετίας σύζυγό της να εξερευνήσει τη σeξουαλικότητά του. Ο Jacobson ήταν συντετριμμένος από τον χωρισμό τους, αλλά το ζευγάρι διατήρησε φιλικές σχέσεις. «Όταν έγραψα το μπεστ σέλερ των New York Times "Cancer Schmancer" ήταν που αποκαλύφθηκε. Μου είπε ότι έβγαινε με άντρες και του είπα "ΟΚ, ό,τι σε κάνει ευτυχισμένο"».

Betsy Drake

Έγινε γνωστή από τους ρόλους της δίπλα στον Cary Grant και ήταν η δεύτερη από τις τέσσερις συζύγους του. Παρά το γεγονός όμως ότι ο ηθοποιός έκανε τόσους γάμους, λέγεται ότι ήταν ομοφυλόφιλος. Αξίζει να σημειωθεί, ότι για περισσότερα από 10 χρόνια ο Grant συζούσε με τον Randolph Scott.

Vanessa Redgrave

Παντρεύτηκε τον σκηνοθέτη Tony Richardson το 1962 και έμειναν μαζί μέχρι το 1967, παρά το γεγονός ότι πολλοί φίλοι του πίστευαν ότι είναι γκέι. Ο σκηνοθέτης είχε πολλές σχέσεις με άτομα και των δύο φύλων και έτσι η Redgrave συμπέρανε ότι ήταν μπαϊσeξουαλ. Ο Richardson πέθανε το 1991 από επιπλοκές που συνδέονταν με το AIDS.

Rebecca De Alba

Το διάσημο μοντέλο από το Μεξικό ήταν δίπλα στον Ricky Martin επί 14 χρόνια. Οι δυο τους, αν και δεν είχαν παντρευτεί, έδειχναν απόλυτα ερωτευμένοι. Όπως δήλωσε η ίδια, δεν γνώριζε τίποτα για τις σeξουαλικές προτιμήσεις του συντρόφου της, μέχρι που εκείνος αποκάλυψε δημόσια ότι είναι γκέι.

Berry Berenson

Παντρεύτηκε τον συμπρωταγωνιστή της στο «Remember My Name Anthony Perkins» στις αρχές του 1970 και οι δυο τους έμειναν μαζί μέχρι τον θάνατό του από AIDS. O Perkins ήταν γνωστό ότι είχε κάνει πολλές σχέσεις με άντρες καθ' όλη τη διάρκεια της ζωής του.

Elsa Lanchester

Η Βρετανίδα ηθοποιός ήταν παντρεμένη με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Charles Laughton από το 1929 μέχρι το 1962, γνωρίζοντας ότι είναι γκέι. Στη αυτοβιογραφία της αναφέρει ότι αυτός ακριβώς ήταν ο λόγος που δεν έκαναν ποτέ παιδιά.

Carol Channing

Παντρεύτηκε τον μάνατζέρ της, Charles Lowe, το 1956 και έμειναν μαζί για 41 χρόνια. Το 1998 όμως η ηθοποιός κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, επικαλούμενη σωματική κακοποίηση και μια ανύπαρκτη σeξουαλική ζωή. Ταυτόχρονα, ισχυριζόταν ότι την απάτησε με τον φωτογράφο της. Από την πλευρά του, ο Lowe αρνήθηκε τα πάντα.

FOLLOW US @EDAILYGR Ακολουθήστε μας και στο Instagram
[ΠΗΓΗ]

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ιστορική αλλαγή που θα δούμε στην Εθνική Γερμανίας μετά από 70 χρόνια

Πριν 6 μέρες

Τι αλλάζει στα Πάντσερ μετά από 70 χρόνια

Γιατί οι Ιρλανδοί πίνουν σαν να μην υπάρχει αύριο στην γιορτή του St. Patrick`s Day;

Πριν 1 εβδομάδα

Τι ακριβώς γιορτάζουν οι Ιρλανδοί;

Οι παλιές πολυκατοικίες της Αθήνας: Αυτή είναι η παλαιότερη της πόλης

Πριν 2 εβδομάδες

Κτίρια, στα οποία συνυπάρχει η αρχιτεκτονική, η ιστορία της πόλης και η καθημερινή ζωή

3 επικίνδυνα επαγγέλματα με υψηλές αμοιβές

Πριν 3 εβδομάδες

Και λίγα παίρνουν...

Τι σημαίνει να είσαι γυναίκα στην Ελλάδα του 2024

Πριν 3 εβδομάδες

Η ελληνική κοινωνία, με τις βαθιά ριζωμένες παραδόσεις και την πλούσια ιστορία της, επηρεάζει τις εμπειρίες και τους ρόλους των γυναικών.

Τι πραγματικά σημαίνει η φράση «δεν έχεις τσίπα» πάνω σου

Πριν 3 εβδομάδες

Είναι γνωστό πως οι λέξεις έχουν τη δική τους ιστορία

Η Κίνα κατασκευάζει το βαθύτερο υπόγειο εργαστήριο στον κόσμο για τη μελέτη της σκοτεινής ύλης

Πριν 4 εβδομάδες

Είναι σχεδόν διπλάσιο από το μέγεθος του Εθνικού Εργαστηρίου Gran Sasso στην Ιταλία

Η κλοπή που έκανε διάσημη τη Mona Lisa: Πίστευαν πως την έκλεψε ο Picasso

Πριν 5 εβδομάδες

Είναι ίσως ο πιο γνωστός πίνακας στον κόσμο!

H βίλα της Avril Lavigne έχει την ωραιότερη θέα

Πριν 5 εβδομάδες

Aν θες μπορείς να την αγοράσεις

Ελληνικός καφές και αναμνήσεις σε παραδοσιακά καφενεία της χώρας

Πριν 6 εβδομάδες

Εκεί που σταμάτησε ο χρόνος

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Internet Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.