Pink.gr Γυναίκες Χωρίς Φίλτρο

Διάσημες που έκαναν πολλούς γάμους

Διάσημες που έκαναν πολλούς γάμους

Δημοσίευση 29/7/2016 | 14:39

Ο κόσμος της show biz είναι γνωστός για την σκανδαλώδη ζωή του, με τους τρελούς έρωτες, τους γάμους υπερπαραγωγή και τα διαζύγια που κάποιες φορές κοστίζουν δυο περιουσίες. Βέβαια, υπάρχουν και οι ήσυχοι της παρέας που δεν προκαλούν με την προσωπική τους ζωή και κρατούν τις αρμονικές τους οικογένειες μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Κάποιοι άλλοι όμως, φαίνεται ότι με τον έρωτα δεν τα είχαν και πολύ καλά, επομένως συνεχώς εμφανίζονταν με νέα ταίρια που ορισμένες φορές κατέληγαν και παντρεμένοι. Ακριβώς για αυτούς τους celebrities και τον πολυτάραχο έγγαμο βίο τους θα γίνει παρακάτω αναφορά, μιας και θα διαβάσετε ποιες γνωστές κυρίες του διεθνούς στερεώματος έκαναν τους περισσότερους γάμους. Δώστε βάση και μην απελπίζεστε αν χωρίσατε πρόσφατα!


1. Angelina Jolie: Ντύθηκε νυφούλα τρεις φορές, μια το 1996 στο πλευρό του Jоnnу Lее Mіllеr, έπειτα το 2000 παντρεύτηκε τον Bіllу Bоb Thоrntоn και το 2014, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Brad Pitt, με τον οποίο και συνεχίζει να είναι μαζί.

2. Jennifer Lopez: Τρεις γάμους έκανε εξίσου και η Λατίνα τραγουδίστρια. Πρώτη φορά παντρεύτηκε το 1997 τον Oјаnі Nоа, ενώ το 2001 παντρεύτηκε τον τραγουδιστή και ηθοποιό Crіѕ Judd, με τον οποίον χώρισαν το 2003 και την αμέσως επόμενη χρονιά παντρεύτηκε τον Mаrс Anthоnу, που εν τέλει χώρισε το 2011.

3. Demi Moore: Επίσης μετρά τρεις γάμους στο ενεργητικό της. Το 1980 παντρεύτηκε τον Frеddу Mооrе, που χώρισαν πέντε χρόνια μετά και το 1987 παντρεύτηκε τον Bruсе Wіllіѕ. Το 2000 χωρίζει και από αυτόν και το 2005 παντρεύεται τον Ashton Kutcher.

4. Marilyn Monroe: Η απόλυτη femme fatale δεν θα μπορούσε να μην έχει αλλάξει τους άντρες σαν τα πουκάμισα. Η ίδια έκανε τρεις γάμους, έναν το 1942 στα 16 της, έναν το 1954 με τον θρύλο των Yankees Jое DіMаggіо και τέλος, έναν το 1956 με τον σεναριογράφο Arthur Mіllеr.4

5. Elizabeth Taylor: Αυτή η προσωπικότητα που χάραξε την ιστορία του κινηματογράφου παντρεύτηκε ούτε μια, ούτε δυο, αλλά οκτώ φορές! Η πρώτη ήταν το 1950 στα 18 της, μετά το 1952, το 1957, το 1959 και το 1964 με τον Rісhаrd Burtоn, τον οποίον χώρισε και ξαναπαντρεύτηκε το 1975 για έναν χρόνο. Το 1976 παντρεύτηκε τον γερουσιαστή Jоhn Wаrnеr, με τον οποίον χώρισαν το 1982 και τελικά, το 1991 παντρεύτηκε τον Lаrrу Fоrtеnѕkу, με τον οποίον χώρισαν πέντε χρόνια μετά.

FOLLOW US @EDAILYGR Ακολουθήστε μας και στο Instagram

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ρούλα Ρέβη για Αποστόλη Τότσικα: «Δε νιώθω σύζυγος, ούτε σύντροφος, νιώθω φίλη μαζί του»

Χτες

«Το έχω ξαναπεί, για μένα, όταν νιώθεις απόλυτη οικειότητα και άνεση με έναν άνθρωπο κι αποδοχή, είναι το καλύτερο», πρόσθεσε

Κλειδαμπάρωσε το σπίτι η Μενεγάκη ‑ «Μου λέγανε τα παιδιά μου `μαμά τι γίνεται;`»

Χτες

Η αφρικανική σκόνη έχει ενοχλήσει ήδη πάρα πολύ την Ελένη Μενεγάκη και την οικογένειά της και έχει αυτές τις μέρες της το σπίτι κλειδαμπαρωμένο

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»

Χτες

«Έχω παρακολουθήσει σύντροφό μου με ταξί, είχα πληρώσει 50 ευρώ», είπε η Μέγκι Ντρίο

Κατερίνα Καινούργιου: «Η εταιρεία παραγωγής έχει πάρει μια απόφαση για τον Ανδρέα Μικρούτσικο»

Προχτές

Πολλά ακούγονται και γράφονται το τελευταίο διάστημα γύρω από τη συνεργασία του Ανδρέα Μικρούτσικου με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Με ενοχλεί πάρα πολύ που ακούγονται άσχημα σχόλια για ...»

Προχτές

«Eίναι καλλιτεχνάρα και νομίζω ότι θα πάει πολύ καλά», είπε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Κατερίνα Καινούργιου: «Είναι άσχημο αυτό που κάνουν στη Δανάη Μπάρκα»

Πριν 3 μέρες

Με αφορμή τα τηλεοπτικά σενάρια που αφορούν την Μαρία Μπακοδήμου

Καινούργιου για απουσία Μικρούτσικου: «Νομίζω είναι στη Ρώμη»

Πριν 3 μέρες

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος λείπει πολλές μέρες από την εκπομπή και οι τηλεθεατές τον ψάχνουν και στέλνουν μηνύματα ρωτώντας πού είναι.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Internet Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.