Pink.gr Γυναίκες Χωρίς Φίλτρο

Δέκα άνθρωποι που γεννήθηκαν με επιπλέον άκρα και όργανα

Δέκα άνθρωποι που γεννήθηκαν με επιπλέον άκρα και όργανα

Δημοσίευση 24/10/2016 | 00:03

Η ανάπτυξη του ανθρώπινου σώματος, όταν ακόμα είναι έμβρυο κάποιος, είναι μια πολύπλοκη διαδικασία βασισμένη στο DNA. Μια μόνο αλλαγή σε αυτό, μια γενετική ανωμαλία όπως είναι συνηθίζεται να αποκαλείται, είναι αρκετή για να πάει κάτι στραβά. Και όταν μιλάμε για το ανθρώπινο σώμα και την κατασκευή του, αυτό μπορεί να συνεπάγεται επιπλέον ή λιγότερα άκρα και όργανα, τα οποία σε ακραίες περιπτώσεις δεν βρίσκονται καν στο σημείο που θα έπρεπε.

Στο παρακάτω βίντεο παρουσιάζονται μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις ανθρώπων που γεννήθηκαν με επιπλέον μέλη και όργανα στο σώμα τους. Ας δούμε πρώτα ποιες είναι αυτές:

-Ο Ντιπάκ Πασουάν στην Ινδία, ο οποίος γεννήθηκε με τα χέρια του διδύμου αδελφού του (που δεν αναπτύχθηκε κανονικά) στο στήθος του. Άλλοι τον αποκαλούσαν «διάβολο» ή «φρικιό» και άλλοι των θεωρούσαν ενσάρκωση του Ινδού θεού Βισνού. Απαλλάχθηκε χάρη σε εγχείρηση το 2010.

-Το παιδί με τα 31 δάχτυλα, που γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 2016 στην Κίνα, με 15 δάχτυλα χεριών και 16 ποδιών. Πάσχει από πολυδακτυλισμό, όπως και η μητέρα του, που έχει από έξι δάχτυλα σε κάθε χέρι και πόδι.

-Η γυναίκα με τα κέρατα. Οι κηλίδες κερατίνης δεν είναι σπάνιες, ωστόσο η περίπτωση της Ζανγκ Ρουϊφάνγκ, 101 ετών, στην Κίνα, είναι.

-Το κορίτσι με τα 4 πόδια: Η Μιρτλ Κόρμπιν από το Τέξας γεννήθηκε το 1868 με δύο ζευγάρια πόδια. Μπορούσε να κουνήσει και τα δύο εσωτερικά, αλλά δεν ήταν αρκετά δυνατά για να πατήσει πάνω τους. Έκανε παιδιά και πέθανε σε ηλικία 60 ετών.

-Το κορίτσι με το έμβρυο στην πλάτη. Η Γιν Ξιν στην Κίνα μετέφερε στην πλάτη της το έμβρυο του αγέννητου δίδυμου αδελφιού της, το οποίο άρχισε να αποκτά ανθρώπινα χαρακτηριστικά, με δάχτυλα, στομάχι κ.α. Όταν έγινε 11 χρονών, σχεδόν όλη της η πλάτη αποτελούνταν από το έμβρυο. Εν τέλει έγινε εγχείρηση η οποία ήταν μακρά και πολύπλοκη, αλλά επιτυχής.

-Η γυναίκα με τη θηλή στο πόδι. Η τρίτη θηλή είναι λιγότερο σπάνια από ό,τι θα περίμενε κανείς (2-6% των γυναικών και το 1-3% των ανδρών). Ωστόσο, στην περίπτωση μιας γυναίκας τα πράγματα πήγαν κάπως περίεργα, καθώς εμφανίστηκε στην πατούσα της. Ακόμα, υπάρχουν αναφορές από το 1827 για μία Γαλλίδα που είχε έναν ολόκληρο μαστό στον αριστερό μηρό.

-Ο άνδρας με τα 5 νεφρά. Ο Μπρίγκαμ Νόρντστρομ, δικηγόρος από τη Νέα Ζηλανδία και παίκτης του ράγκμπι, θεωρούσε ότι έχει πολύ καλή φυσική κατάσταση, και ότι όλα είναι καλά με το σώμα του, μέχρι που το 2009 πήγε σε γιατρό για έναν πόνο στην πλάτη, φοβούμενος ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τα νεφρά του. Είχε όντως μόλυνση εκεί. Το θέμα ήταν πως οι γιατροί διαπίστωσαν πως είχε πέντε νεφρά, τα οποία οι γιατροί μάλιστα δεν ήθελαν να βγάλουν, καθώς ήταν υγιέστατος και φοβούνταν πως μπορεί να προέκυπτε πρόβλημα στο νευρικό του σύστημα.

-Ο άνδρας με τα 298 κόκκαλα. Ο ανθρώπινος σκελετός κανονικά έχει 206 κόκκαλα. Ο Νταν Αζιέρ από το Κονέκτικατ, ωστόσο, έχει 298, κάτι που του έχει προκαλέσει πολλά προβλήματα, με αποτέλεσμα να κάνει πολλές εγχειρήσεις.

-Η γυναίκα με τα δύο αιδοία. Η Χέιζελ Τζόουνς από την Αγγλία πήγε σε ηλικία 18 ετών στον γιατρό για να παραπονεθεί για κράμπες και δύσκολες περιόδους κατά την εφηβεία της. Όπως αποδείχτηκε, είχε δύο αιδοία.

-Ο άνδρας με τα δύο μόρια. Είναι το αποτέλεσμα της διφαλλίας, μιας πολύ σπάνιας περίπτωσης (1 στα 5,5 εκατ. άνδρες). Στους περισσότερους αφαιρείται σε νεαρή ηλικία, ωστόσο κάποιοι μεγαλώνουν με αυτά, όπως ένας άνδρας που στο Διαδίκτυο είναι γνωστός ως DoubleDickDude και έκανε σχετικό ΑΜΑ (Ask Me Anything) στο Reddit, όπου γίνονται εκτενείς συζητήσεις για το φαινόμενο και τις επιπλοκές του.

FOLLOW US @EDAILYGR Ακολουθήστε μας και στο Instagram

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»

Σήμερα

«Έχω παρακολουθήσει σύντροφό μου με ταξί, είχα πληρώσει 50 ευρώ», είπε η Μέγκι Ντρίο

Κατερίνα Καινούργιου: «Η εταιρεία παραγωγής έχει πάρει μια απόφαση για τον Ανδρέα Μικρούτσικο»

Χτες

Πολλά ακούγονται και γράφονται το τελευταίο διάστημα γύρω από τη συνεργασία του Ανδρέα Μικρούτσικου με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

Κατερίνα Καινούργιου: «Είναι άσχημο αυτό που κάνουν στη Δανάη Μπάρκα»

Προχτές

Με αφορμή τα τηλεοπτικά σενάρια που αφορούν την Μαρία Μπακοδήμου

«Σκάει» βόμβα στο Survivor: «Τα λέμε σε λίγες μέρες...»

Πριν 3 μέρες

Το δυνατό χαρτί του Ατζούν Ιλιτζαλί - Ο παίκτης που θα επιστρέψει ξανά στον τόπο του εγκλήματος

Σάκης Ρουβάς: Η κόρη του τον «έλουσε» με λουλούδια στο κέντρο που εμφανίζεται

Πριν 3 μέρες

Η Αναστασία Ρουβά καθόταν ακριβώς μπροστά από την πίστα και πετούσε πανέρια με λουλούδια στον πατέρα της

«Τελειώνουν» την Κέιτ Μίντλετον: «Το μέλλον της δε θα είναι καλό»

Πριν 3 μέρες

Τι αποκαλύπτει ο άνθρωπος που είχε προβλέψει κορωνοϊό και θάνατο Ελισάβετ

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Internet Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.