Pink.gr Γυναίκες Χωρίς Φίλτρο

Έβαλε κρυφή κάμερα επειδή νόμιζε πως οι συγκάτοικοί της την κλέβουν...

Έβαλε κρυφή κάμερα επειδή νόμιζε πως οι συγκάτοικοί της την κλέβουν...

Δημοσίευση 8/12/2016 | 00:09

Η συγκατοίκηση έχει πάντα τα καλά της και τα κακά της. Μπορεί να μοιράζεσαι κάποι πράγματα με τον συγκάτοικό σου, όμως υπάρχει ένα όριο. Και αυτό που μοιράστηκαν αυτοί οι δυο συγκάτοικοι και κυρίως ο τρόπος που το μοιράστηκαν, ήταν πέρα έως πέρα αηδιαστικός.

Η 28χρονη έμεινε με ανοιχτό το στόμα όταν αντίκρυσε το βίντεο που είχε τραβήξει η κρυφή κάμερα που είχε τοποθετήσει στο σπίτι. Για αρκετές εβδομάδες παρατήρησε πως τα πράγματά της άλλαζαν θέση και υποψιάστηκε πως ο συγκάτοικός της την έκλεβε. Έτσι αποφάσισε να βάλει την κάμερα και να τον πιάσει επ’ αυτοφώρω...

Η Sarah (μόνο αυτό το όνομα έδωσε), είπε πως η τρομακτική εμπειρία της ξεκίνησε όταν αυτή και ο φίλος της βρήκαν ένα άλλο ζευγάρι για να συγκατοικήσουν. Ύστερα από μερικές εβδομάδες, δεν έβρισκε τα πράγματά της εκεί που τα είχε αφήσει και υποψιάστηκε την γυναίκα συγκάτοικό της. Εκείνη όμως αρνήθηκε τις κατηγορίες λέγοντας πως δεν μπαινει στο δωμάτιο τους.

Το ζευγάρι έβαζε κάθε μέρα ένα παπούτσι πίσω από την πόρτα, ώστε να διαπιστώσει, αν το παπούτσι δεν έμενε στην θέση του, αν κάποιος όντως έμπαινε στο δωμάτιο. Το παπούτσι βρισκόταν σε άλλη θέση καθημερινά.

Η Sarah αποφάσισε να βάλει κάμερα. Αλλά όταν είδε το βίντεο ίσως και να το μετάνιωσε. Η γυναίκα συγκάτοικος όντως έμπαινε στο δωμάτιο αλλά χρησιμοποιούσε μόνο μερικά από τα πράγματά της. Το σοκ όμως ήρθε από τον άνδρα συγκάτοικό της.

Ο κύριος, έμπαινε στο δωμάτιο, πήγαινε στο μπάνιο, κατέβαζε το παντελόνι του, έπαιρνε την οδοντόβουρτσα της και την έτριβε στα γεννητικά του όργανα! Μετά την άφηνε στην θέση της και έφευγε.

Η Sarah έβαλε τα κλάματα. Εννοείται πως την επόμενη μέρα, αφού αγόρασε καινούργιες οδοντόβουρτσες, το ζευγάρι έφυγε από το σπίτι. Πριν γίνει αυτό, ρώτησαν τον άνδρα γιατί το έκανε αυτό. Εκείνος απάντησε πως «έχει εμμονή με τις οδοντόβουρτσες...». Τι να πει κανείς πια;

FOLLOW US @EDAILYGR Ακολουθήστε μας και στο Instagram

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Δε θέλω να τον δω και δεν θέλω να έρθει στην εκπομπή μου»

Σήμερα

O παρουσιαστής δεν ξεκαθάρισε αν έκανε πλάκα ή αν μιλούσε σοβαρά - Δείτε το σχετικό βίντεο

Κατερίνα Καινούργιου: «Η εταιρεία παραγωγής έχει πάρει μια απόφαση για τον Ανδρέα Μικρούτσικο»

Χτες

Πολλά ακούγονται και γράφονται το τελευταίο διάστημα γύρω από τη συνεργασία του Ανδρέα Μικρούτσικου με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Με ενοχλεί πάρα πολύ που ακούγονται άσχημα σχόλια για ...»

Χτες

«Eίναι καλλιτεχνάρα και νομίζω ότι θα πάει πολύ καλά», είπε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Κατερίνα Καινούργιου: «Είναι άσχημο αυτό που κάνουν στη Δανάη Μπάρκα»

Προχτές

Με αφορμή τα τηλεοπτικά σενάρια που αφορούν την Μαρία Μπακοδήμου

Καινούργιου για απουσία Μικρούτσικου: «Νομίζω είναι στη Ρώμη»

Προχτές

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος λείπει πολλές μέρες από την εκπομπή και οι τηλεθεατές τον ψάχνουν και στέλνουν μηνύματα ρωτώντας πού είναι.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Internet Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.