Pink.gr Γυναίκες Χωρίς Φίλτρο

Σκοτωμός στις Kardashians: Κατέθεσαν μήνυση στη νύφη τους!

Σκοτωμός στις Kardashians: Κατέθεσαν μήνυση στη νύφη τους!

Δημοσίευση 8/12/2016 | 16:18

Ο δικηγόρος της Blac Chyna βρέθηκε προ εκπλήξεως όταν έλαβε τη μήνυση που κατέθεσε η οικογένεια των Kardashians εις βάρος της. Ο λόγος είναι πως η γνωστή οικογένεια με το reality show, ενοχλήθηκε έντονα με την απόφαση της αρραβωνιαστικιάς του Rob Kardashian, να αλλάξει το όνομά της σε “Angela Renée Kardashian.”

Το πραγματικό όνομα της Blac Chyna είναι Angela Renée White και η επιθυμία της είναι να αλλάξει, γεγονός που επιδιώκει να περάσει και επαγγελματικά, αλλά και στα social media. Η κίνηση αυτή λοιπόν έφερε άμεσα αντίδραση όχι από την ίδια την οικογένεια, αλλά από τις εταιρείες που αναμειγνύονται με τις Kim, Kourtney και Khloé Kardashian. Ο δικηγόρος της Chyna, που έγινε μανούλα πριν λίγες εβδομάδες, αναφέρει αποκλειστικά στο People πως πρώτη φορά του συμβαίνει κάτι τέτοιο με την πελάτισσά του.

«Οι Kardashians, όπως η Angela και οι υπόλοιποι πελάτες μου, είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σε ότι αφορά την “ταυτότητά” τους. Πιστεύω πως θα είναι μία καθαρή νίκη για εμάς, καθώς αυτό ακριβώς είναι το όνομά της, δεν είναι απάτη. Ελπίζω να πρόκειται για λάθος μικρότερου δικηγόρου, ο οποίος απλά απαντά σε κάθε αίτηση και δεν κοιτά τους λόγος που συμπληρώθηκε. Υπάρχει μία πιο ευαίσθητη πλευρά του συμβάντος για την οποία η Angela πρέπει να συζητήσει με την οικογένειά της. Όμως μέχρι να ακούσω πως έχει αλλάξει κάτι, αναμένεται να συνεχίσω τη διαδικασία της μήνυσης», ανέφερε χαρακτηριστικά, τονίζοντας πως έχει 40 ημέρες ακόμη για να απαντήσει στη μήνυση.

Οι εταιρείες που συνεργάζονται οι αδερφές Kardashians, θεωρούν πως μία τέτοια μετονομασία της Chyna πρόκειται να «επιφέρουν ζημιά και ανεπανόρθωτα πλήγματα στη φήμη τους». Εκτός αυτού τα έγγραφα της μήνυσης αναφέρουν πως η αρραβωνιαστικιά του Rob Kardashian «σκόπιμα επιδιώκει να επωφεληθεί από την καλή θέληση και δημοτικότητα» των Kardashians.

Ο δικηγόρος της γνωστής τηλεπερσόνας μάλιστα πιστεύει πως οι σχέσεις τους δεν πρόκειται να διαταραχθούν και ελπίζει να πρόκειται για παρεξήγηση.

FOLLOW US @EDAILYGR Ακολουθήστε μας και στο Instagram

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σίντνεϊ Σουίνι: «Είναι άσχημη και δεν ξέρει να παίξει», είπε γνωστή παραγωγός ‑ Η απάντηση της ηθοποιού

Χτες

Εκπρόσωπος της 26χρονης αντεπιτέθηκε στα αρνητικά σχόλια της Κάρολ Μπάουμ

Είναι η κόρη της Salma Hayek το πιο προνομιούχο κορίτσι του Hollywood;

Χτες

Η 16χρονη ζει μία πολυτελέστατη ζωή με την οικογένειά της, ενώ είναι κληρονόμος περιουσίας άνω των 33 δισεκατομμυρίων δολαρίων!

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ζήτησε από τον Δημήτρη Παπανώτα να αποχωρήσει από το πλατό ‑ Τι συνέβη

Προχτές

`Είναι απόφαση σταθμού λόγω της ανεξαρτησίας και της δεοντολογίας να μη συμμετέχεις στο κομμάτι του Δήμου Βερύκιου`, είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Μάρα Δαρμουσλή: «Ας σεβαστούμε και αυτές που κάνουν το φυσιολογικό»

Προχτές

Κάποιοι λένε ότι θηλάζω τον 2χρονο γιο μου γιατί το έχω εγώ ανάγκη, πρόσθεσε

«Η Ελεονώρα Μελέτη ήταν η ωραία του σχολείου, δε μας έδινε καμία σημασία»

Πριν 3 μέρες

«Την κοιτούσαμε και τη θαυμάζαμε..», είπε ο Τάσος Ιορδανίδης

Αιμίλιος Χειλάκης: «Μπήκα με χαμόγελο στο χειρουργείο και οι άλλοι κλαίγανε...»

Πριν 3 μέρες

Ο Αιμίλιος Χειλάκης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, MEGA Καλημέρα και μίλησε μεταξύ άλλων στην Ελεονώρα Μελέτη για την περιπέτεια της υγείας του

«Δεν είναι σημαντική, δεν είναι ενδιαφέρουσα»: Σάλος στη διεθνή σοουμπίζ ‑ «Πυρά» της Courtney Love κατά της Taylor Swift

Πριν 3 μέρες

Τα πρόσφατα σχόλια της 59χρονης ήρθαν αντιμέτωπα με την οργή των θαυμαστών της σούπερ - σταρ

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Internet Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.