Pink.gr Γυναίκες Χωρίς Φίλτρο

Φωτιές άναψε σeξ tape πρώην Ολυμπιονίκη

Φωτιές άναψε σeξ tape πρώην Ολυμπιονίκη

Δημοσίευση 18/1/2017 | 08:54

Στη χειρότερη περίοδο της προσωπικής ζωής του Amir Khan είδε το φως της δημοσιότητας sex tape του, η οποία αποδεικνύει ότι απάτησε τη γυναίκα του, προκαλώντας σάλο στα βρετανικά ΜΜΕ.

Γιατί μπορεί βέβαια να μην είναι ποτέ η κατάλληλη στιγμή για κάτι τέτοιο, αλλά ο γάμος του αργυρού Ολυμπιονίκη της Αθήνας το 2004, στην κατηγορία ελαφρών βαρών της πυγμαχίας, με την εντυπωσιακή Faryal Makhdoom περνούσε ήδη σοβαρή κρίση με την κόντρα μεταξύ της 25χρονης καλλονής και της οικογένειας του αθλητή.

Στο ακατάλληλο βίντεο που ανέβασε αμερικανική ιστοσελίδα πορνό, ο 31χρονος Βρετανός μποξέρ απαθανατίζεται να προπονείται… ατομικά συνομιλώντας μέσω Skype με μοντέλο αγνώστων στοιχείων.

Το γεγονός μάλιστα ότι η «καυτή» συνομιλία φέρεται να πραγματοποιήθηκε μόλις μία εβδομάδα μετά το φαντασμαγορικό γάμο τους αξίας 1 εκατ. λιρών το 2013 ώθησε ακόμα περισσότερο τη Faryal να δηλώσει αηδιασμένη.

Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, το βίντεο πούλησε στην ιστοσελίδα μια Αμερικανίδα από την Αριζόνα με την οποία ο Amir διατηρούσε σχέση το 2010, ενώ προς πώληση βρίσκονται τρία ακόμη βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου με πρωταγωνιστή τον πρώην παγκόσμιο πρωταθλητή. Σημειώνεται επίσης ότι στον Khan έχει χρεωθεί σχέση με το πληθωρικό μοντέλο Carla Howe.

«Είναι μια μαρτυρική στιγμή για τον Amir», δήλωσε πηγή από το περιβάλλον του στη Sun, προσθέτοντας: «Είναι ένας μουσουλμάνος πυγμάχος και η προσωπική του ζωή βρίσκεται στο μικροσκόπιο. Η χρονική στιγμή δεν θα μπορούσε να είναι χειρότερη. Υπήρχαν φήμες για αυτά τα βίντεο εδώ και χρόνια, ωστόσο πλέον μπορεί κάποιος να τα δει και στο ίντερνετ»…

Σημειώνεται ότι ο Amir βρέθηκε στη μέση μιας άγριας κόντρας μεταξύ της συντηρητικής οικογένειάς του και της συζύγου του, οι οποίοι αντάλλαξαν δημοσίως βαριές εκφράσεις και κατηγορίες.

Η διαμάχη ξεκίνησε από τη γυμνή αυτή selfie που ανέβασε η νεαρή στο ίντερνετ, παίρνοντας τελικά ανεξέλεγκτες για τον μποξέρ διαστάσεις.

FOLLOW US @EDAILYGR Ακολουθήστε μας και στο Instagram

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ρούλα Ρέβη για Αποστόλη Τότσικα: «Δε νιώθω σύζυγος, ούτε σύντροφος, νιώθω φίλη μαζί του»

Χτες

«Το έχω ξαναπεί, για μένα, όταν νιώθεις απόλυτη οικειότητα και άνεση με έναν άνθρωπο κι αποδοχή, είναι το καλύτερο», πρόσθεσε

Κλειδαμπάρωσε το σπίτι η Μενεγάκη ‑ «Μου λέγανε τα παιδιά μου `μαμά τι γίνεται;`»

Χτες

Η αφρικανική σκόνη έχει ενοχλήσει ήδη πάρα πολύ την Ελένη Μενεγάκη και την οικογένειά της και έχει αυτές τις μέρες της το σπίτι κλειδαμπαρωμένο

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»

Χτες

«Έχω παρακολουθήσει σύντροφό μου με ταξί, είχα πληρώσει 50 ευρώ», είπε η Μέγκι Ντρίο

Κατερίνα Καινούργιου: «Η εταιρεία παραγωγής έχει πάρει μια απόφαση για τον Ανδρέα Μικρούτσικο»

Προχτές

Πολλά ακούγονται και γράφονται το τελευταίο διάστημα γύρω από τη συνεργασία του Ανδρέα Μικρούτσικου με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Με ενοχλεί πάρα πολύ που ακούγονται άσχημα σχόλια για ...»

Προχτές

«Eίναι καλλιτεχνάρα και νομίζω ότι θα πάει πολύ καλά», είπε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Κατερίνα Καινούργιου: «Είναι άσχημο αυτό που κάνουν στη Δανάη Μπάρκα»

Πριν 3 μέρες

Με αφορμή τα τηλεοπτικά σενάρια που αφορούν την Μαρία Μπακοδήμου

Καινούργιου για απουσία Μικρούτσικου: «Νομίζω είναι στη Ρώμη»

Πριν 3 μέρες

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος λείπει πολλές μέρες από την εκπομπή και οι τηλεθεατές τον ψάχνουν και στέλνουν μηνύματα ρωτώντας πού είναι.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Internet Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.