Pink.gr Γυναίκες Χωρίς Φίλτρο

7 alternative ποpνογραφικά site που δεν μοιάζουν σε τίποτα με όσα ξέρατε!

7 alternative ποpνογραφικά site που δεν μοιάζουν σε τίποτα με όσα ξέρατε!

Δημοσίευση 12/3/2017 | 15:02

Υπάρχει ένα σύγχρονο ρητό που λέει πως «Αν κάτι υπάρχει, τότε υπάρχει και μια ποpνογραφική εκδοχή του». Το οποίο φυσικά και ισχύει, αυτό όμως δεν σημαίνει πως υπάρχει και στη μορφή που το αποζητά ο κάθε ένας από εμάς.

Οι (νόμιμες) ποpνογραφικές παραγωγές, οι γνωστές σε όλους μας τσόντeς, και τα (νόμιμα) site που προμηθεύουν τον κόσμο με αντίστοιχο υλικό, έχουν ως επί το πλείστον μία συγκεκριμένη αισθητική και φιλοσοφία. Τι γίνεται, λοιπόν, με όσους αποζητούν κάτι πιο εκλεπτυσμένο, πιο καλλιτεχνικό, πιο εγκεφαλικό, για να ικανοποιήσουν τις σeξουαλικές τους επιθυμίες;

Αν ανήκετε σε αυτή την τελευταία κατηγορία, αν δηλαδή ψάχνετε μια εναλλακτική μορφή ποpνογραφίας, λιγότερο στημένη και γραφική και περισσότερο καλαίσθητη, εpωτική, ρεαλιστική και εν τέλει, ανθρώπινη, οι παρακάτω επτά επιλογές μάλλον είναι αυτό που έχετε ανάγκη. Ή, ξέρετε, ένας φίλος σας.

Hysterical Literature

Ξεκίνησε ως καλλιτεχνικό project του Clayton Cubitt και, στην πορεία, απέκτησε φανατικό κοινό από όλο τον κόσμο. Πρόκειται για μια συλλογή βίντεο, κάθε ένα εκ των οποίων παρουσιάζει μια γυναίκα να κάθεται σε ένα τραπέζι και να διαβάζει δυνατά ένα βιβλίο της επιλογής της. Κάτω από το τραπέζι, όμως, βρίσκεται ένα άτομο με μια συσκευή για μασάζ πλάτης, στόχος του οποίου είναι να αποσπάσει σταδιακά την προσοχή της γυναίκας από την ανάγνωση. Σε κάθε βίντεο, βλέπουμε αρχικά τις γυναίκες να δείχνουν μικρά σημάδια αντίδρασης στα όσα συμβαίνουν κάτω από τη μέση τους -ένα γέλιο, μια αλλαγή στη στάση του σώματός τους, μικρές πνιχτές κραυγές, όσο προχωρά όμως το βίντεο, τόσο πιο δύσκολο είναι να συγκρατήσουν την ψυχραιμία και τις οpμές τους.

I Shot Myself

Πρόκειται για μια συλλογή γuμνών φωτογραφιών που έχουν τραβήξει οι ίδιες οι γυναίκες που απεικονίζονται σε αυτές, παίρνοντας έτσι στο χέρι τους τη σeξουαλικότητά τους και παρουσιάζοντάς την όπως ακριβώς θέλουν. Για κάποιους από τους συμμετέχοντες, το Project_ISM, όπως ονομάζεται, είναι μια μορφή καλλιτεχνικής έκφρασης, για άλλους μια επαναστατική πράξη και για κάποιους άλλους ένας διασκεδαστικός τρόπος να εκφράσουν την εpωτική τους επιθυμία.

Audio Ρorn

Ένα απλό, λιτό και απέριττο Tumblr, το οποίο περιέχει μια μεγάλη συλλογή ηχητικών αρχείων με τίτλους όπως «Boy Mastυrbation», «Vibrator Orgαsm», «Seχ on a Squeaky Bed» και είναι αυτό ακριβώς που καταλαβαίνετε. Κάθε αρχείο ακούγεται τρομερά οικείο, σαν να κρυφακούς τον γείτονα ενώ κάνει σeξ, ενώ η ηχητική του μορφή σου επιτρέπει να φανταστείς την εικόνα όπως ακριβώς θέλεις.

Beautiful Agony

Μια συλλογή μικρών βίντεο που καταγράφουν τα πρόσωπα ανθρώπων την ώρα που έρχονται σε οpγασμό. Όλα τα βίντεο καταχωρούνται στο site από τους ίδιους τους χρήστες, ενώ το project ξεκίνησε ως ένα κοινωνικό πείραμα προκειμένου να διαπιστωθεί αν τα καθημερινά πρόσωπα ανθρώπων που βιώνουν ειλικρινείς, ρεαλιστικούς, αυθόρμητους οpγασμούς μπορούν να έχουν το ίδιο (ή και καλύτερο) αποτέλεσμα από τις κλισέ ποpνογραφικές εκδοχές τους.

Literoticα

Εδώ οι χρήστες ανεβάζουν τις δικές τους ιστορίες, ποιήματα, ηχητικά αρχεία, ζωγραφιές, σκίτσα και ό,τι άλλο «μιλά» στις εpωτικές τους φαντασιώσεις. Μπορείτε να βρείτε, κυριολεκτικά, ό,τι χωρά ο νους σας, ακόμη και πράγματα που ίσως να μην θέλατε να είχατε δει ποτέ. Αλλά δεν κρίνουμε, ό,τι ικανοποιεί τον καθένα.

Make Love Not Ρorn

Αυτό το site προωθεί το μεγαλείο της πραγματικής σeξουαλικής πράξης, όπως την εκτελούν άνθρωποι σαν εμάς κι εσάς σε όλο τον κόσμο και όχι επαγγελματίες. Όλα τα βίντεο έχουν ανέβει από τους χρήστες, οι οποίοι και λαμβάνουν το 50% των κερδών από τις ενοικιάσεις των «έργων» τους. Πρόκειται για μια πλατφόρμα που απευθύνεται σε όσους πιστεύουν πως το σeξ που κάνουν οι απλοί άνθρωποι είναι πιο σκανδαλιστικό και «καuτό» από το στημένο σeξ της βιομηχανίας ποpνό. Και, μεταξύ μας, δεν έχουν και άδικο.

 Χ Confessions

Η σκηνοθέτις Erica Lυst παίρνει κάθε φορά από δύο εpωτικές εξομολογήσεις, αληθινές ιστορίες ή σeξουαλικές φαντασιώσεις που έχουν καταθέσει οι χρήστες στο site και δημιουργεί με αυτές ταινίες μικρού μήκους που θυμίζουν ποpνογραφικά φιλμ εξαιρετικής, ωστόσο, ποιότητας. Η ποικιλία είναι μεγάλη και καλύπτει όλα τα γούστα.

FOLLOW US @EDAILYGR Ακολουθήστε μας και στο Instagram
[ΠΗΓΗ]

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κατερίνα Καινούργιου: «Η εταιρεία παραγωγής έχει πάρει μια απόφαση για τον Ανδρέα Μικρούτσικο»

Χτες

Πολλά ακούγονται και γράφονται το τελευταίο διάστημα γύρω από τη συνεργασία του Ανδρέα Μικρούτσικου με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Με ενοχλεί πάρα πολύ που ακούγονται άσχημα σχόλια για ...»

Χτες

«Eίναι καλλιτεχνάρα και νομίζω ότι θα πάει πολύ καλά», είπε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Κατερίνα Καινούργιου: «Είναι άσχημο αυτό που κάνουν στη Δανάη Μπάρκα»

Προχτές

Με αφορμή τα τηλεοπτικά σενάρια που αφορούν την Μαρία Μπακοδήμου

Καινούργιου για απουσία Μικρούτσικου: «Νομίζω είναι στη Ρώμη»

Προχτές

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος λείπει πολλές μέρες από την εκπομπή και οι τηλεθεατές τον ψάχνουν και στέλνουν μηνύματα ρωτώντας πού είναι.

Σάκης Ρουβάς: Η κόρη του τον «έλουσε» με λουλούδια στο κέντρο που εμφανίζεται

Πριν 3 μέρες

Η Αναστασία Ρουβά καθόταν ακριβώς μπροστά από την πίστα και πετούσε πανέρια με λουλούδια στον πατέρα της

«Τελειώνουν» την Κέιτ Μίντλετον: «Το μέλλον της δε θα είναι καλό»

Πριν 3 μέρες

Τι αποκαλύπτει ο άνθρωπος που είχε προβλέψει κορωνοϊό και θάνατο Ελισάβετ

Eurovision: Βρετανός TikToker γίνεται viral προσπαθώντας να τραγουδήσει το Ζάρι

Πριν 4 μέρες

Η ίδια η τραγουδίστρια δημοσίευσε και σχολίασε την προσπάθειά του

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Internet Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.