Pink.gr Γυναίκες Χωρίς Φίλτρο

Οι εμμονές των διασήμων

Οι εμμονές των διασήμων

Δημοσίευση 25/5/2017 | 00:15

Θα πίστευε κανείς ότι αν έισαι επιτυχημένος επαγγελματικά, αναγνωρίσιμος και πολύ πλούσιος, σίγουρα θα δεν θα έκανες τη ζωή σου δύσκολη. Και όμως διάσημοι και πολύ πλούσιοι της showbiz έχουν παραδεχθεί ότι είναι εμμονικοί και προσπαθούν μέσω ψυχολογικής υποστήριξης να το ξεπεράσουν.

Leonardo DiCaprio


Ποιος θα φανταζόταν ότι ο 42χρονος αμερικανός ηθοποιός, που έχει εκπλήξει τους πάντες με τους πολλούς και διαφορετικούς ρόλους που έχει υποδυθεί, υποφέρει από ψυχαναγκαστική συμπεριφορά. Έχει εξομολογηθεί ότι «Κάποτε μου ήταν αρκετά δύσκολο να προσπεράσω ένα σημάδι τσίχλας χωρίς να το πατήσω. Πλέον, είμαι σε θέση να πω: “Εντάξει, καταντάει αστείο, σταμάτα να το κάνεις. Δεν χρειάζεται να γυρίσεις πίσω και να βάλεις το πόδι σου στο σημείο αυτό. Τίποτα κακό δεν πρόκειται να συμβεί”». Επίσης, έχει παραδεχθεί ότι την περίοδο των γυρισμάτων για την ταινία «The Aviator» είχε αφήσει επίτηδες ανεξέλεγκτες τις εμμονές του, προκειμένου να είναι πιο πειστικός στον ρόλο του. Δυστυχώς, μετά χρειάστηκε να περάσει αρκετός καιρός και να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια μέχρι να θέσει και πάλι υπό έλεγχο τους καταναγκασμούς του.

Julianne Moore
Βασανιστική δραστηριότητα είναι το... περπάτημα για την 56χρονη αμερικανίδα ηθοποιό. Στο μυαλό της αποτελεί ένα είδος ιεροτελεστίας, που πρέπει να ξεκινά πάντα συγκεκριμένη ώρα και να γίνεται με συγκεκριμένο ρυθμό, ώστε όταν φτάνει στις διαβάσεις πεζών τα φανάρια να είναι πάντα πράσινα. «Κάποτε η κατάσταση ήταν δραματική. Από τότε που απέκτησα τα παιδιά μου έπαψα να βασανίζω τον εαυτό μου τόσο πολύ», αποκαλύπτει η ηθοποιός.

David Beckham
Από τη λίστα των διασήμων με εμμονές δεν λείπει ούτε ο David Beckham. Ο βρετανός ποδοσφαιριστής θέλει τα πάντα γύρω του να είναι σε τέλεια διάταξη και να σχηματίζουν ζεύγη.
Το άθροισμα αντικειμένων που δίνει μονό αριθμό, καθώς και οτιδήποτε δεν είναι απόλυτα ευθυγραμμισμένο, του προκαλεί απίστευτο άγχος και γι’ αυτό σπεύδει αμέσως να τα τακτοποιήσει. Για παράδειγμα, δεν θα αφήσει ποτέ πάνω στο τραπέζι 3 βιβλία. Σε αυτήν την περίπτωση, θα προσθέσει ή θα αφαιρέσει ένα.

Daniel Radcliffe
Κανείς δεν φανταζόταν ότι ο 27χρονος άγγλος ηθοποιός, που έκλεψε τις καρδιές μικρών και μεγάλων υποδυόμενος τον Harry Potter, θα ομολογούσε πως από μικρός παρουσίαζε ψυχαναγκαστική συμπεριφορά. «Από 5 ετών ένιωθα την ανάγκη να επαναλαμβάνω από μέσα μου κάθε φράση που έλεγα δυνατά. Θυμάμαι, επίσης, ότι μου έπαιρνε περίπου 5΄ μέχρι να σβήσω οριστικά το φως». Σήμερα δηλώνει ελεύθερος από όλα αυτά.

Billy Bob Thornton
Οι καταναγκασμοί του τον ωθούν να προβαίνει σε συγκεκριμένες πράξεις. Για παράδειγμα, δεν νιώθει ήρεμος αν καθημερινά δεν ανοιγοκλείσει το γραμματοκιβώτιο 3 φορές. Επίσης, παραδέχεται ότι έχει μανία με τους αριθμούς, ενώ έχει αποκαλύψει ότι οι εμμονές του τον ενέπνευσαν να γράψει το τραγούδι «Always Countin’». Ο εκκεντρικός ηθοποιός και μουσικός αποδίδει την ψυχαναγκαστική συμπεριφορά του στην κακοποίηση που βίωσε κατά την παιδική του ηλικία.

Megan Fox

Το δείπνο σε ένα εστιατόριο μπορεί για κάποιους να είναι απόλαυση, για τη Megan Fox όμως είναι εφιάλτης. Η 30χρονη αμερικανίδα ηθοποιός αποφεύγει να τρώει έξω, γιατί, όπως λέει, «… μου φαίνεται αδιανόητο ότι θα χρησιμοποιήσω σερβίτσιο και μαχαιροπίρουνα που έχουν χρησιμοποιηθεί από χιλιάδες άλλους ανθρώπους και έχουν μολυνθεί με εκατομμύρια μικρόβια».

Cameron Diaz


Εμμονή με τα μικρόβια και την καθαριότητα έχει και η 44χρονη αμερικανίδα ηθοποιός. Δεν ακουμπά πόμολα και διακόπτες, γιατί θεωρεί ότι αποτελούν εστίες μικροβίων. Όταν βρίσκεται σε δημόσιους χώρους, ανοίγει τι
ς πόρτες με τους αγκώνες της, ενώ στο σπίτι της καθαρίζει
τα πόμολα τόσο συχνά και με υπερβολικά σχολαστικό τρόπο, ώστε το χρώμα τους ξεθωριάζει
γρήγορα. Η ίδια, πάντως, παραδέχεται ότι «… παλιότερα η κατάσταση ήταν χειρότερη. Πλέον, έχω βελτιωθεί αρκετά».

FOLLOW US @EDAILYGR Ακολουθήστε μας και στο Instagram

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ρούλα Ρέβη για Αποστόλη Τότσικα: «Δε νιώθω σύζυγος, ούτε σύντροφος, νιώθω φίλη μαζί του»

Σήμερα

«Το έχω ξαναπεί, για μένα, όταν νιώθεις απόλυτη οικειότητα και άνεση με έναν άνθρωπο κι αποδοχή, είναι το καλύτερο», πρόσθεσε

Κλειδαμπάρωσε το σπίτι η Μενεγάκη ‑ «Μου λέγανε τα παιδιά μου `μαμά τι γίνεται;`»

Σήμερα

Η αφρικανική σκόνη έχει ενοχλήσει ήδη πάρα πολύ την Ελένη Μενεγάκη και την οικογένειά της και έχει αυτές τις μέρες της το σπίτι κλειδαμπαρωμένο

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»

Σήμερα

«Έχω παρακολουθήσει σύντροφό μου με ταξί, είχα πληρώσει 50 ευρώ», είπε η Μέγκι Ντρίο

Κατερίνα Καινούργιου: «Η εταιρεία παραγωγής έχει πάρει μια απόφαση για τον Ανδρέα Μικρούτσικο»

Χτες

Πολλά ακούγονται και γράφονται το τελευταίο διάστημα γύρω από τη συνεργασία του Ανδρέα Μικρούτσικου με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Με ενοχλεί πάρα πολύ που ακούγονται άσχημα σχόλια για ...»

Χτες

«Eίναι καλλιτεχνάρα και νομίζω ότι θα πάει πολύ καλά», είπε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Κατερίνα Καινούργιου: «Είναι άσχημο αυτό που κάνουν στη Δανάη Μπάρκα»

Προχτές

Με αφορμή τα τηλεοπτικά σενάρια που αφορούν την Μαρία Μπακοδήμου

Καινούργιου για απουσία Μικρούτσικου: «Νομίζω είναι στη Ρώμη»

Προχτές

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος λείπει πολλές μέρες από την εκπομπή και οι τηλεθεατές τον ψάχνουν και στέλνουν μηνύματα ρωτώντας πού είναι.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Internet Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.