Pink.gr Γυναίκες Χωρίς Φίλτρο

Απίστευτες αποκαλύψεις για τις τελευταίες μέρες της Amy Winehouse στο βιβλίο της

Απίστευτες αποκαλύψεις για τις τελευταίες μέρες της Amy Winehouse στο βιβλίο της

Δημοσίευση 25/7/2017 | 08:55

"Είχα την ανάγκη να γράψω το βιβλίο που έχετε στα χέρια σας γιατί ένιωσα ότι έπρεπε να μοιραστώ μαζί σας την αληθινή ιστορία για τη ζωή της Amy".

Έτσι ξεκινά το βιβλίο του "Amy, η κόρη μου", o Mitch Winehouse. Οι αποκαλύψεις του θα συγκινήσουν τους φαν και θα φωτίσουν τις πιο σκοτεινές στιγμές του ποπ ειδώλου.

"Το βράδυ της 6ης Αυγούστου 2007 η Έιμι έπαθε την πρώτη επιληπτική κρίση ενώ ήταν μόνη με τον Μπλέικ στο διαμέρισμά της στη Τζέφριζ Πλέις. Την έβαλε να ξαπλώσει στο πλάι, όπως ενδείκνυται σ’ αυτή την περίπτωση, αντί όμως να καλέσει ασθενοφόρο, τηλεφώνησε στη Τζούλιετ. Πολύ αμφιβάλλω αν της εξέθεσε τη σοβαρότητα της κατάστασης, ειδάλλως θα τον συμβούλευε να καλέσει αμέσως ασθενοφόρο.

Η Έιμι είχε χάσει πλέον τις αισθήσεις της και τότε η Τζούλιετ μου τηλεφώνησε. Εκείνο το βράδυ είχα βάρδια με το ταξί και ευτυχώς βρισκόμουν κοντά στο νοσοκομείο, οπότε ήμουν εκεί σε ένα τέταρτο. Όταν έφτασα, ο Μπλέικ είχε φύγει και είχαν κάνει πλύση στομάχου στην Έιμι. Στον Τύπο αναφέρθηκε και ένεση αδρεναλίνης, αλλά δεν είναι αλήθεια. Ήταν πολύ ζαλισμένη όταν συνήλθε, οπότε δεν πολυκαταλάβαινα τι μου έλεγε και υπέθεσα ότι η κρίση είχε προκληθεί από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ. Αναρωτήθηκα πόσο έπινε και υποψιαζόμουν ότι πιθανότατα εξακολουθούσε να καπνίζει χόρτο, όπως το αποκαλούσε, μήπως όμως υπήρχε και κάτι άλλο; Μήπως κάτι μου είχε διαφύγει;"

Δεν ήταν ισχυρογνώμων σε εκείνη τη φάση, απλώς είχε παραιτηθεί

"Ήταν πολύ ευδιάθετη και ήθελε να πάμε μαζί για ψώνια στο Harrods στο Νάιτσμπριτζ. Της αγόρασα ακόμα δύο δώρα, συγκεκριμένα δύο πουλόβερ των 140 λιρών, ξοδεύοντας τα περισσότερα χρήματα που είχα κερδίσει με το ταξί εκείνη την εβδομάδα. Περνούσαμε υπέροχα, όμως ξαφνικά χωριστήκαμε και την έχασα. Έψαξα όλο το κατάστημα, αλλά δεν μπόρεσα να τη βρω πουθενά. Ένιωσα ότι η ιστορία επαναλαμβανόταν και αναρωτήθηκα μήπως έπαιζε το παλιό της παιχνίδι. Αργότερα έμαθα πως είχε πάρει ταξί και επέστρεψε στο ξενοδοχείο. Όταν μπήκα στο δωμάτιό τους, βρήκα εκεί έναν διακινητή ναρκωτικών, τον οποίον πέταξα αμέσως έξω με τις κλωτσιές, αλλά ένας από τους φύλακες του ξενοδοχείου με πληροφόρησε ότι ο άνθρωπος αυτός εμφανιζόταν εκεί σχεδόν ανά δύο μέρες"

"Την ενημέρωσα για τη συζήτηση με τον Ρέι και μου φάνηκε ανακουφισμένη όταν άκουσε για την ακύρωση της περιοδείας. «Έιμι, το καταλαβαίνεις ότι αυτό το κάνουμε για σένα, έτσι δεν είναι; Το κάνουμε επειδή όλοι μας σ’ αγαπάμε και θέλουμε να γίνεις καλά. Η υγεία σου είναι πιο σημαντική από τις τουρνέ, αλλά θα γίνεις καλά μόνο με σωστή βοήθεια», της είπα. «Αποτοξίνωση εννοείς, μπαμπά. Θέλω να γίνω καλά, αλλά δεν μπαίνω σε πρόγραμμα», απάντησε. Δεν ήταν ισχυρογνώμων σε εκείνη τη φάση, απλώς είχε παραιτηθεί".

Έβγαινα από τα ρούχα μου στη σκέψη ότι οι ειδικοί, που θεωρούσα πως ήξεραν τι να κάνουν, πώς να τη βοηθήσουν και να τη θεραπεύσουν, δεν μπορούσαν πια να κάνουν τίποτα περισσότερο

"Το πρωί έσκασε ακόμα μια βόμβα. Ο Ρέι μού είπε ότι η εφημερίδα Sun τον πληροφόρησε πως διέθετε φωτογραφίες και βίντεο που έδειχναν την Έιμι να κάνει χρήση ναρκωτικών. Ταράχτηκα πολύ, προσπάθησα όμως να παραμείνω ψύχραιμος. Στο κάτω κάτω, τα ντοκουμέντα αυτά απλώς αποδείκνυαν κάτι που γνώριζαν όλοι. Την ημέρα που είχε προγραμματιστεί το τεστ, η Sun δημοσίευσε το άρθρο και συμπεριέλαβε φωτογραφίες της Έιμι την ώρα που έπαιρνε ναρκωτικά, συγκεκριμένα κοκαΐνη. Το χειρότερο ήταν ότι το βίντεο είχαν τραβήξει δύο φίλοι του Μπλέικ, οι οποίοι το πούλησαν μετά στην εφημερίδα".

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ6 χρόνια χωρίς την Amy Winehouse 23/7/2017

"Ήμουν βέβαιος πως θα ξανακυλούσε γρήγορα αν έφευγε από το Capio Nightingale, και δεν ήξερα τι να κάνω ούτε μπορούσα να βασιστώ σε κανέναν για λύσεις. Έβγαινα από τα ρούχα μου στη σκέψη ότι οι ειδικοί, που θεωρούσα πως ήξεραν τι να κάνουν, πώς να τη βοηθήσουν και να τη θεραπεύσουν, δεν μπορούσαν πια να κάνουν τίποτα περισσότερο. Όλα ήταν στο χέρι της. Την Κυριακή πήγα στο στούντιο στο Χένλεϊ και τη βρήκα στο κρεβάτι. Ήταν βρόμικη και υπέφερε από τη στέρηση. Κατόρθωσα να τη σηκώσω και να τη βάλω στο ντους, και συνειδητοποίησα ακόμα μία φορά πόσο σκελετωμένη ήταν. Ειλικρινά δεν θα με παραξένευε αν η Έιμι πέθαινε εκείνη την περίοδο"

"Είδα την Έιμι μία μέρα πριν φύγω για τη Νέα Υόρκη και ήταν μια χαρά. Η Τζάνις, ο Ρίτσαρντ και ο Ρεγκ την είδαν την επομένη και ήταν καλά. Και το ίδιο βράδυ ήταν καλά, παρόλο που, σύμφωνα με τον Άντριου, ήταν λίγο μεθυσμένη. Όταν πήγε ο ίδιος αργότερα για να δει τι κάνει, τη βρήκε να τραγουδάει και να παίζει ντραμς στο δωμάτιό της. Έλεγξε ξανά το πρωί και νόμισε ότι κοιμόταν. Όταν πήγε μερικές ώρες μετά, κατάλαβε πως ήταν αναίσθητη και σήμανε αμέσως συναγερμό".

Το βιβλίο "Amy, η κόρη μου" κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις ΡΟΠΗ

FOLLOW US @EDAILYGR Ακολουθήστε μας και στο Instagram

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

O Ααρον Τέιλορ‑Τζόνσον έλαβε πρόταση να γίνει ο επόμενος Τζέιμς Μποντ

Πριν 1 εβδομάδα

Η επίσημη προσφορά είναι στο τραπέζι και περιμένουν να ακούσουν την απάντησή του, αναφέρει δημοσίευμα

8+1 ελληνικές ταινίες που καθόρισαν την πολιτιστική μας κουλτούρα και τις γνωρίζουν παγκοσμίως

Πριν 3 εβδομάδες

Από τα εμβληματικά έργα του Θόδωρου Αγγελόπουλου μέχρι τις διεθνώς πλέον αναγνωρισμένες ταινίες του Γιώργου Λάνθιμου

Οι μεγαλύτεροι psycho σε ταινίες: Όσοι μας έκαναν πραγματικά να φοβηθούμε

Πριν 4 εβδομάδες

Κάτι τέτοιοι ρόλοι θέλουν πολύ ταλέντο

Coldplay: Ανοίγει Μάρτιο‑Απρίλιο το ΟΑΚΑ, κανονικά η συναυλία τους

Πριν 7 εβδομάδες

Μέσω Facebook το ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο σπουδαίος κιθαρίστας που παράτησε τα πάντα και πέθανε μόνος στο αυτοκίνητο

Πριν 7 εβδομάδες

Ο Bob Dylan και ο Eric Clapton τον εκτιμούσαν απεριόριστα. Ήταν ο Mike Bloomfield.

Το TikTok αφαίρεσε τα τραγούδια της Τέιλορ Σουίφτ και του The Weeknd

Πριν 8 εβδομάδες

Μετά τη διαμάχη με τη δισκογραφική τους εταιρεία, Universal Music Group

Tι συνέβη τη «σπουδαιότερη νύχτα της ποπ μουσικής»

Πριν 8 εβδομάδες

50 από τους πιο καυτούς σούπερ σταρ της μουσικής της Αμερικής βρέθηκαν στο ίδιο σημείο για καλό σκοπό

4 ταινίες για τον κόσμο της δημοσιογραφίας που πρέπει να δεις

Πριν 10 εβδομάδες

Εξαιρετικές επιλογές, ό,τι πρέπει για να εκτιμήσεις το επάγγελμα

ΑΝΤ1: Δύο σειρές του πήραν το «πράσινο φως» για το Netflix

Πριν 11 εβδομάδες

Ελληνικές επιτυχίες στη διεθνή πλατφόρμα

Πάτα play σε αυτές τις ταινίες αν σου άρεσε το Poor Things

Πριν 12 εβδομάδες

Δύο ταινίες και ένα animation ό,τι πρέπει για το ΣΚ

Αυτός είναι ο λόγος που η Phoebe και ο Joey δεν έγιναν ποτέ ζευγάρι

Πριν 12 εβδομάδες

Μια ακόμα αποκάλυψη για τη σειρά που τελείωσε πριν από 15 χρόνια

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Internet Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.