Pink.gr Γυναίκες Χωρίς Φίλτρο

Γιάννης Κότσιρας: «Τι είναι το Ηρώδειο για να μη δοθεί σε εμπορικούς καλλιτέχνες; Μάρμαρα είναι»

Γιάννης Κότσιρας: «Τι είναι το Ηρώδειο για να μη δοθεί σε εμπορικούς καλλιτέχνες; Μάρμαρα είναι»

Μια εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιάννης Κότσιρας στον Νίκο Συρίγο και την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και μέσα σε όλα μίλησε για τον διαχωρισμό έντεχνου και εμπορικού, τον Γιώργο Νταλάρα αλλά και τη σχέση του με τα media.

Δημοσίευση 14/4/2024 | 17:30

«Δεν έχω άγχος αν η νέα μου δουλειά «Παράθυρο στο άπειρο», θα κάνει επιτυχία, έχω κάνει αρκετές, δε μου λείπει άλλη μία. Το μόνο που με εν διαφέρει είναι να ακουστεί. Το εύπεπτο στη μουσική υπήρχε πάντα. τα τελευταία χρόνια όμως έχει χαθεί το πιο σκεπτόμενο. Σε αυτή την εποχή υπάρχουν τεράστια κοινωνικά θέματα και προβλήματα πολιτισμού, είναι σημαντικό να γίνονται τέτοιες δουλειές για να υπάρχει αντίβαρο. Όλα χρειάζονται. Το να μαλώνουμε για το ποιος έγραψε το «τα τα τα» είναι ακρότητα. Ας μην είμαστε επιθετικοί με ανθρώπους που μπορεί να έχουν προβλήματα. Ας είμαστε λίγο πιο πράοι γενικά. Κάποια στιγμή έκανα μια πλάκα αλλά δεν μπήκα σε κανένα παιχνίδι». ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Κότσιρας.

«Φυσικά και έχω ακούσει τραπ. Δεν είναι το μοναδικό είδος που μιλάει για άσχημα πράγματα. Όταν ένα παιδί ακούει τον εξευτελισμό της γυναίκας, που τον παρουσιάζουν ως κάτι φυσιολογικό, γίνεται συνείδηση. Δεν μπορούμε να αναρωτιόμαστε όταν εξευτελίζουν μία γυναίκα, γιατί μετά σκοτώνουν μία κοπέλα έξω από ένα ΑΤ με τους αστυνομικούς να αράζουν», είπε σε άλλο σημείο ο αγαπημένος καλλιτέχνης.

Για τη σχέση του με τα μίντια και τον Γιώργο Νταλάρα, ο Γιάννης Κότσιρας είπε, «Η σχέση μου με τα μίντια είναι, “μακριά και αγαπημένοι”. Τον τρόπο που αντιμετώπισαν τα Μέσα των Γιώργο Νταλάρα τον θεωρώ ατυχή. Όταν έχεις την ευκαιρία να μιλήσεις με τον Γιώργο Νταλάρα και τον ρωτάς ασήμαντα πράγματα, το θεωρώ κουτό. Ο Γιώργος Νταλάρας είναι από τα μεγαλύτερα κεφάλαια που έχουμε σαν ιστορία. Θα έπρεπε να τον έχουμε σαν δάσκαλο και όχι να τον ρωτάμε αστειότητες»

και πρόσθεσε, «Εννοείται ότι κάποιοι χρησιμοποιούν το έντεχνο ως ποιοτικό άλλοθι για να πουλήσουν μούρη… Σε επίπεδο δισκογραφίας δεν έχω πρόβλημα να κάνω ντουέτο με τον Ρέμο. Σε επίπεδο νυχτερινής εμφάνισης είναι πάρα πολύ δύσκολο. Δε νομίζω ότι θα συναντιόμουν ποτέ…»

Τέλος, ο Γιάννης Κότσιρας ανέφερε, «Τι είναι το Ηρώδειο; Μάρμαρα, δεν έχω καμία αντίρρηση να δοθεί για συναυλία ποπ ή εμπορικό καλλιτέχνη αρκεί αυτό που θα παρουσιαστεί να είναι σημαντικό, ενδιαφέρον, καλοφτιαγμένο».

FOLLOW US @EDAILYGR Ακολουθήστε μας και στο Instagram
[ΠΗΓΗ]

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ταχυδρόμησαν κατά λάθος τη γάτα τους με την Amazon στη Γιούτα και τη βρήκαν στην Καλιφόρνια

Σήμερα

Η γάτα επέζησε έξι ημέρες μέσα στο πακέτο χωρίς φαγητό και νερό

Αγνώριστος ο «Austin Powers», Μάικ Μάιερς, σε σπάνια δημόσια εμφάνιση

Σήμερα

Ο ηθοποιός Μάικ Μάιερς εμφανίστηκε με γκρίζα μαλλιά, γένια και ντυμένος με ένα κομψό μαύρο σμόκιν

Λιάγκας για Μάνεση: «Βγαίνει και με λέει ηλίθιο, ατυχής η δήλωσή σου»

Σήμερα

O Γιώργος Λιάγκας απάντησε στον Νίκο Μάνεση σχετικά με το υψηλό IQ μέσα από το Πρωινό

Ο Justin Bieber «φωνάζει για βοήθεια» ‑ Η νέα ανάρτηση που προκαλεί ανησυχία

Χτες

Η τελευταία ανάρτηση του Justin Bieber στο Instagram έφερε ανησυχία στους θαυμαστές του καθώς η εύθραυστη εικόνα του προκάλεσε πολλά ερωτηματικά

«Ο Καρβέλας μου είχε πει την επόμενη φορά να πάω χωρίς άρωμα και έφυγα ‑ Tον διαχειρίστηκα γλυκά»

Χτες

Στην κάμερα της εκπομπής Γεια σου και στη Νάνσυ Παραδεισανού παραχώρησε συνέντευξη η Έφη Σαρρή το μεσημέρι της Κυριακής 28/4.

Μαρίνα Σάττι: Αναχώρησε για Σουηδία η ελληνική αποστολή

Χτες

Αποκάλυψε τι θα φορά στη σκηνή τη βραδιά της Eurovision!

Κιάνου Ριβς ‑ Γουινόνα Ράιντερ: «Αποκάλυψη βόμβα» ‑ Είναι παντρεμένοι εδώ και 30 χρόνια

Χτες

Ο άγνωστος γάμος του Κιάνου Ριβς και της Γουινόνα Ράιντερ πριν από 30 χρόνια

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Internet Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.