Pink.gr Γυναίκες Χωρίς Φίλτρο

Η τρομερή γιαγιά που κάνει σπαγγάτο εντυπωσιάζει το ίντερνετ

Η τρομερή γιαγιά που κάνει σπαγγάτο εντυπωσιάζει το ίντερνετ

Δημοσίευση 4/7/2016 | 00:30

Η 71χρονη πρώην τραγουδίστρια Carol Smith, λέει ότι θέλει να αποδεικνύει σε όλους όσους παραξενεύονται, ότι μια γυναίκα της ηλικίας της μπορεί να κάνει σπαγγάτο. Πρόσφατα, ενώ βρισκόταν στο κομμωτήριο και ανέφερε αυτήν την ικανότητα της όλοι όσοι ήταν εκεί την κοίταξαν με δυσπιστία. Αφού εξέλαβε αυτήν την ενέργεια από τους πελάτες, αλλά και το προσωπικό της επιχείρισης, πήρε μια βαθιά ανάσα και γέλασε θριαμβευτικά. Σύμφωνα με όσα εξομολογήθηκε στη Daily Mail, σαν παιδί δεν είχε ασχοληθεί ποτέ με κάποιο είδος γυμναστικής, ούτε έκανε μπαλέτο ώστε να εξασφαλίσει με αυτούς τους τρόπους ευλυγισία στο σώμα της και προφανώς και δεν μπορούσε να φανταστεί ότι στα επόμενα χρόνια θα έκανε αυτά που κάνει τώρα. Όλα άλλαξαν όμως, όταν εκείνη βρισκόταν στα πρώτα χρόνια της δεκαετίας των 40 της.

Αποφάσισε να θέσει στο σώμα της την πρόκληση του να γίνει όσο πιο ευλύγιστο θα μπορούσε και φυσικά το να καταφέρει να κάνει σπαγγάτο ήταν η απόλυτη δοκιμασία. Χρειάστηκαν 5 μήνες καθημερινής προετοιμασίας πριν μπορέσει να κάνει σωστά την εν λόγω άσκηση. Έτσι λοιπόν, ξεκίνησε βάζοντας δυο στοίβες από μαξιλάρια στα πόδια, μια στο πίσω και μια στο μπροστά και κάθε φορά που έβλεπε ότι η ευλυγισία της αυξανόταν αφαιρούσε και από ένα, με σκοπό να φτάσει όλο και πιο κοντά στο πάτωμα.

Πλέον, κάνει σπαγγάτο μια φορά ανά λίγους μήνες, ώστε να μη χάσει τη φόρμα της. Ο σύζυγος της την θαυμάζει και λατρεύει το γεγονός ότι το κορμί της είναι σε φόρμα, όπως είναι και των νεότερων γυναικών.

Ευτυχώς για την ίδια, πέρα από μια μικρή αρθρίτιδα που έχει στον δεξιό της δείκτη, το υπόλοιπο σώμα της χαίρει άκρας υγείας. Επιπλέον, αναφέρει ότι αυτό που την βοηθά πολύ είναι η γιόγκα. Για την ίδια είναι πολύ όμορφο το να μπορεί να λέει στους νέους για τις ασκήσεις της, γιατί πολλοί δεν πιστεύουν ότι οι άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας μπορούν να είναι ευλύγιστοι.

Άλλωστε το να κάνεις σπαγγάτο στα 70 σου είναι η καλύτερη απόδειξη ότι είσαι δυνατός και γεμάτος ζωή, για αυτό όπως λέει και η ίδια ελπίζει να το κάνει και στα 90 της.

FOLLOW US @EDAILYGR Ακολουθήστε μας και στο Instagram

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Eurovision 2024: Γκρέμισε τη σκηνή η Μαρίνα Σάττι στη δεύτερη πρόβα της

Σήμερα

Πανέτοιμη για τον β` ημιτελικό της Eurovision 2024 είναι η Μαρίνα Σάττι με το `Ζάρι` της!

«Αυλαία» για Νίνο ‑ Ζόζεφιν; Unfollow στο Instagram και δηλώσεις με νόημα: «Επίσημα ελεύθερος»

Σήμερα

Mια νέα αινιγματική ανάρτηση έκανε ο Νίνο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Ιnstagram

«Λύγισε» η Νένα Χρονοπούλου: «Όταν γεννήθηκε ο γιος μου, πήγα να πεθάνω από ακατάσχετη αιμορραγία»

Χτες

«Ζήτησα να τον αεροβαπτίσουν και, επειδή τον είχα ταμένο στον Ιησού, τον βάπτισαν επί τόπου Χρήστο», ομολογεί η Νένα Χρονοπούλου

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Internet Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.