Pink.gr Γυναίκες Χωρίς Φίλτρο

Τα δυο ρούχα που μισεί η βασίλισσα Ελισάβετ και απαγόρευσε στην Meghan Markle

Τα δυο ρούχα που μισεί η βασίλισσα Ελισάβετ και απαγόρευσε στην Meghan Markle

Δημοσίευση 18/8/2019 | 18:46

Το royal gossip στη Βρετανία παραμένει στην κορυφή των ταμπλόιντς με την Meghan Markle και τη σχέση της με τη Βασίλισσα Ελισάβετ να είναι ένα από τα θέματα που απασχολούν περισσότερο.   

Αυτή τη φορά τα δημοσιεύματα δεν ασχολούνται με κάποια (υποτιθέμενη) κρίση στη σχέση τους, αλλά με το στιλιστικό πρωτόκολλο και το γούστο της Βασίλισσας.   

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Χάρι αναμένεται να επισκεφθούν την μονάρχη στην καλοκαιρινή της κατοικία όπου περνά τις διακοπές της. Καθώς η επίσκεψη στο Balmoral Castle θα γίνει τις επόμενες μέρες και θα περιλαμβάνει μια σειρά δημόσιων εμφανίσεων, στη δημοσιότητα έρχονται νέες λεπτομέρειες από την βασιλική καθημερινότητα και τους κανόνες της ιδιότυπης αυτής σχέσης.   

Κατά τα δημοσιεύματα, η Meghan Markle δεν θα πάρει μαζί της στις αποσκευές της τζιν παντελόνια και παπούτσια πλατφόρμες. Ο λόγος δεν έχει να κάνει με το πόσο βολικά θα ήταν, αλλά με το γεγονός πως η Ελισάβετ απεχθάνεται τα συγκεκριμένα ρούχα και παπούτσια. Για την ακρίβεια, τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως «τα μισεί με πάθος» και πως έχει ζητήσει να μην φορεθούν σε καμία εμφάνιση της Markle κατά την παρουσία της στο Balmoral Castle. Η πηγή από το βασιλικό περιβάλλον αναφέρει πως τα τζιν παντελόνια με σκισίματα και φθαρσίματα είναι απαγορευμένη επιλογή, όπως και τα παπούτσια πλατφόρμες, τα λεγόμενα wedges.   

To ζευγάρι θα κάνει την πρώτη του επίσκεψη στο κτήμα της Σκωτίας τις επόμενες εβδομάδες με τον γιο τους Άρτσι και όλα τα φώτα θα είναι στραμμένα επάνω τους. Φαίνεται πως η Ελισάβετ θέλει να προλάβει κάποια στιλιστική παρασπονδία της Μαρκλ και φρόντισε να στείλει το μήνυμα για το τι θεωρεί ευπρεπές και τι όχι.   

Η πηγή πρόσθεσε: «Η Meghan θα μπορούσε να φορέσει μερικούς Σκωτσέζους σχεδιαστές για τις εμφανίσεις με τη βασίλισσα». Εν τω μεταξύ, η Meghan έχει συχνά εμφανιστεί με τζιν παντελόνι σε πιο ανεπίσημες εκδηλώσεις και δεν αποκλείεται αν το κάνει πάλι να γραφτεί πως έσπασε ξανά τους κανόνες και να αρχίσει νέος κύκλος γκόσιπ. Αλλά, είναι Αύγουστος, και ίσως ακόμη και στο Μπάκιγχαμ δεν υπάρχουν αρκετές ειδήσεις... 

FOLLOW US @EDAILYGR Ακολουθήστε μας και στο Instagram
[ΠΗΓΗ]

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κλειδαμπάρωσε το σπίτι η Μενεγάκη ‑ «Μου λέγανε τα παιδιά μου `μαμά τι γίνεται;`»

Σήμερα

Η αφρικανική σκόνη έχει ενοχλήσει ήδη πάρα πολύ την Ελένη Μενεγάκη και την οικογένειά της και έχει αυτές τις μέρες της το σπίτι κλειδαμπαρωμένο

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»

Σήμερα

«Έχω παρακολουθήσει σύντροφό μου με ταξί, είχα πληρώσει 50 ευρώ», είπε η Μέγκι Ντρίο

Κατερίνα Καινούργιου: «Η εταιρεία παραγωγής έχει πάρει μια απόφαση για τον Ανδρέα Μικρούτσικο»

Χτες

Πολλά ακούγονται και γράφονται το τελευταίο διάστημα γύρω από τη συνεργασία του Ανδρέα Μικρούτσικου με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Με ενοχλεί πάρα πολύ που ακούγονται άσχημα σχόλια για ...»

Χτες

«Eίναι καλλιτεχνάρα και νομίζω ότι θα πάει πολύ καλά», είπε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Κατερίνα Καινούργιου: «Είναι άσχημο αυτό που κάνουν στη Δανάη Μπάρκα»

Προχτές

Με αφορμή τα τηλεοπτικά σενάρια που αφορούν την Μαρία Μπακοδήμου

Καινούργιου για απουσία Μικρούτσικου: «Νομίζω είναι στη Ρώμη»

Προχτές

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος λείπει πολλές μέρες από την εκπομπή και οι τηλεθεατές τον ψάχνουν και στέλνουν μηνύματα ρωτώντας πού είναι.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Internet Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.