Pink.gr Γυναίκες Χωρίς Φίλτρο

Νέο ντοκιμαντέρ ισχυρίζεται πως ο 2Pac ζει στο Νέο Μεξικό

Νέο ντοκιμαντέρ ισχυρίζεται πως ο 2Pac ζει στο Νέο Μεξικό

Δημοσίευση 13/2/2020 | 18:48

Δημοσίευμα της Daily Mail αναφέρει ότι νέο ντοκιμαντέρ για τη ζωή του 2Pac ισχυρίζεται ότι ο τραγουδιστής σκηνοθέτησε τον θάνατό του και ζει στο Νέο Μεξικό, όπου τον προστατεύουν οι Ναβάχο. Ο σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ «2Pac: Η Μεγάλη Απόδραση» (2Pac: The Great Escape From UMC), Ρικ Μπος, ισχυρίζεται ότι ο ράπερ, δεχόμενος προστασία από τους Ναβάχο, ζει εδώ και 24 χρόνια στο Μεξικό, όπου μεταφέρθηκε με ένα ιδιωτικό ελικόπτερο.

Ο Μπος ισχυρίζεται ότι το νέο ντοκιμαντέρ δεν είναι έργο επιστημονικής φαντασίας και ότι ο ράπερ είχε πληροφορηθεί ότι θα υπάρξει απόπειρα εναντίον του και είχε σχεδιάσει την «απόδρασή του».

Ποιος ήταν ο 2Pac

Έζησε μέσα στο γκάνστα λάιφσταιλ προσπαθώντας όμως με τις πράξεις του και τις απόψεις του να επηρεάσει την κοινότητα μέσα στην οποία ζούσε. Και όπως είναι γνωστό η διαβίωση στα γκέτο του Χάρλεμ ή της Καλιφόρνιας δεν είναι και η πιο εύκολη συνθήκη.

Ήταν ένας «γκάνγκστερ» ποιητής των δρόμων που εμπνεύστηκε από τις δυσκολίες των δικών του ανθρώπων αλλά και τις δικές του και πέθανε στο κάθισμα του συνοδηγού μιας BMW ένα βράδυ του Σεπτεμβρίου του 1996 αφού δέχτηκε 5 σφαίρες. Ο Tupac λατρεύτηκε κυριολεκτικά στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και αυτός μπορεί να είναι και ένας λόγος που ο θάνατός του δημιούργησε τόσους πολλούς αστικούς μύθους οι οποίοι φτάνουν μέχρι το σημείο να πιστεύεται πως ο νεαρός ράπερ σκηνοθέτησε την δολοφονία του και είναι ακόμα ζωντανός, κάπου αναμεσά μας. Σε κάθε περίπτωση σχεδόν 22 μετά την δολοφονία του και το έγκλημα έχει μείνει ανεξιχνίαστο.

Δεκάδες οι έρευνες (επίσημες και ανεπίσημες), πάρα πολλά τα ντοκιμαντέρ, όπως και οι ταινίες. Όλες δίνουν την δική τους «αλήθεια». Κάποιες από τις έρευνες ωστόσο δείχνουν πως υπήρξαν στοιχεία για τον θάνατο του Tupac τα οποία παραγνωρίστηκαν. Σκοπίμως ή όχι θα κρίνει η ιστορία.

Ένας ποιητής των δρόμων με αίμα «Μαύρων Πανθήρων»

Με γονείς μέλη του κινήματος των «Μαύρων Πανθήρων» οι οποίοι μάλιστα είχαν «γράψει» πολλές συλλήψεις στο ενεργητικό τους, ο Τούπακ μάλλον ήταν «καταδικασμένος» να γίνει και αυτός επαναστάτης. Μεγάλωσε στις φτωχογειτονιές της Νέας Υόρκης, μετά του Μέριλαντ και αργότερα στην Καλιφόρνια. Το μέλλον ενός νεαρού μαύρου στα γκέτο τη δεκαετία του '80 και μετά του '90 ήταν σχεδόν προδιαγεγραμμένο. Συμμορίες και ναρκωτικά. Αυτός όμως ήταν καταδικασμένος να τραβήξει έναν δικό του δρόμο.

Ήταν σίγουρος ότι κάποια μέρα θα ξεχώριζε, γι’ αυτό και κατάφερε να μείνει μακριά από τον κόσμο των ναρκωτικών και της παρανομίας. Ο φίλος του Ρέι Λάβ ανέφερε πως, «ο Σακούρ έγινε έμπορος ναρκωτικών για περίπου μία εβδομάδα. Τα παράτησε όταν ένας “πελάτης” του πρόσφερε τις βέρες του για να ξεπληρώσει το χρέος του. Ο Σακούρ δεν άντεχε να βλέπει τον ξεπεσμό των ναρκομανών. Δήλωσε ότι είτε θα πέθαινε από την πείνα είτε θα γινόταν ο μεγαλύτερος ράπερ όλων των εποχών». Και τα κατάφερε.

FOLLOW US @EDAILYGR Ακολουθήστε μας και στο Instagram
[ΠΗΓΗ]

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δημήτρης Κόκοτας – Τι συνέβη στις πρόβες του J2US

Σήμερα

«Αρχισε να ιδρώνει, να μουδιάζει το χέρι του και να έχει τάσεις λιποθυμίας»

Ρούλα Ρέβη για Αποστόλη Τότσικα: «Δε νιώθω σύζυγος, ούτε σύντροφος, νιώθω φίλη μαζί του»

Χτες

«Το έχω ξαναπεί, για μένα, όταν νιώθεις απόλυτη οικειότητα και άνεση με έναν άνθρωπο κι αποδοχή, είναι το καλύτερο», πρόσθεσε

Κλειδαμπάρωσε το σπίτι η Μενεγάκη ‑ «Μου λέγανε τα παιδιά μου `μαμά τι γίνεται;`»

Χτες

Η αφρικανική σκόνη έχει ενοχλήσει ήδη πάρα πολύ την Ελένη Μενεγάκη και την οικογένειά της και έχει αυτές τις μέρες της το σπίτι κλειδαμπαρωμένο

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Δε θέλω να τον δω και δεν θέλω να έρθει στην εκπομπή μου»

Χτες

O παρουσιαστής δεν ξεκαθάρισε αν έκανε πλάκα ή αν μιλούσε σοβαρά - Δείτε το σχετικό βίντεο

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»

Χτες

«Έχω παρακολουθήσει σύντροφό μου με ταξί, είχα πληρώσει 50 ευρώ», είπε η Μέγκι Ντρίο

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Με ενοχλεί πάρα πολύ που ακούγονται άσχημα σχόλια για ...»

Προχτές

«Eίναι καλλιτεχνάρα και νομίζω ότι θα πάει πολύ καλά», είπε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Καινούργιου για απουσία Μικρούτσικου: «Νομίζω είναι στη Ρώμη»

Πριν 3 μέρες

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος λείπει πολλές μέρες από την εκπομπή και οι τηλεθεατές τον ψάχνουν και στέλνουν μηνύματα ρωτώντας πού είναι.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Internet Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.