Pink.gr Γυναίκες Χωρίς Φίλτρο

«Μου δείχνει αίματα κάτω από το καπάκι της λεκάνης. Μάζεψε τα τώρα. Είσαι βρομιάρα»

«Μου δείχνει αίματα κάτω από το καπάκι της λεκάνης. Μάζεψε τα τώρα. Είσαι βρομιάρα»

Δημοσίευση 26/2/2020 | 12:58

Οι F.F. ή αλλιώς Fantastic Five απαρτίζονταν από τις Κάτια Ταραμπάνκο, Σουζάνα Κουόλ, Ασημίνα Χαρίτου, Μαρτίνα Χαφιτσουκ και Πόπη Γαλετσά.Είχαν δώσει οι ίδιες το αμφιλεγόμενο όνομα στην παρέα τους, ενώ φάνηκε εξαρχής η διάθεση τους να αποστασιοποιηθούν από τις υπόλοιπες.

Τόσο οι χρήστες του διαδικτύου όσο και οι υπόλοιπες διαγωνιζόμενες τις χαρακτήριζαν «κλίκα». Η Ελευθερία μιλάει για την εμπειρία της συγκατοίκησης με τα κορίτσια αλλά και τις εντάσεις που προκλήθηκαν: «Στην αρχή ζήτησα να κοιμηθώ στο πάνω κρεβάτι της κουκέτας, αλλά το αρνήθηκαν. Δεν με πείραξε. Σκέφτηκα ότι θα πηγαίνω στο δωμάτιο απλώς για να κοιμάμαι γιατί έτσι κι αλλιώς δεν κάναμε παρέα».

Τα προβλήματα δεν άργησαν να εμφανιστούν, με τις F.F. να κατηγορούν την Ελευθερία μονίμως για ακαταστασία. «Το χρησιμοποιούσαν ως δικαιολογία για να μου φωνάζουν. Η αλήθεια είναι ότι μπορεί να άφηνα τα πράγματα μου για ώρα στο κρεβάτι και να τα μάζευα όταν γυρνούσα το βράδυ πριν κοιμηθώ. Από τη μια το καταλαβαίνω, αλλά οι φωνές δεν είναι λύση. Όποτε μάλιστα ξεχνούσα τα ρούχα μου στην απλώστρα παραπάνω ώρα, η Κάτια φρίκαρε και άρχιζε πάλι τις φωνές».

Για τα όσα βίωνε στο δωμάτιο απέφευγε να μιλήσει στις υπόλοιπες κοπέλες. «Μόνο μια φορά μίλησα στη Νίνα. Είχα πάει στο δωμάτιο της και της είπα "Θέλω να κάτσω εδώ σήμερα". Με ρώτησε "Τι συμβαίνει;" και της είπα ότι έχω φοβηθεί λίγο γιατί γενικά ως άνθρωπος είμαι πιο χαμηλών τόνων. Είχαν παρατηρήσει και τα υπόλοιπα κορίτσια ότι κάτι περίεργο συνέβαινε. Άκουγαν τις φωνές από το δωμάτιο μας. Με ρωτούσαν "Τι γίνεται εκεί;" και τους έλεγα "Θα τα μάθετε στην πορεία, δεν θέλω να εμπλακώ περαιτέρω".

Η αλήθεια είναι ότι άδειαζαν κρεβάτια σε άλλα δωμάτια λόγω των αποχωρήσεων, αλλά όσο μου έλεγαν οι F.F. να φύγω, τόσο δεν το έκανα. Ήθελα να το κάνω μόνο όταν το αποφασίσω εγώ. Βαριόμουν και τη διαδικασία της αλλαγής δωματίου. Όταν η κατάσταση έφτασε πλέον στο απροχώρητο, πήρα τα πράγματα μου και έφυγα».

Η κατάσταση ξέφυγε μετά από ένα δύσκολο βράδυ για την Ελευθερία στο GΝΤΜ και ένα ακόμα πιο δύσκολο πρωινό. «Ήταν μια περίοδος που άνοιγε η μύτη μου συστηματικά. Ένα βράδυ λοιπόν δεν σταματούσε με τίποτα και πήγα να βρω τον διασώστη για να με βοηθήσει. Είχα κάνει το μπάνιο χάλια, οπότε όταν γύρισα αργά τη νύχτα έμεινα να το καθαρίσω. Το πρωί που ξύπνησα πήγα να καθίσω με τις φίλες μου και λίγη ώρα αργότερα με πλησίασε η Κάτια και μου είπε "Άνοιξε η μυτούλα σου, ε;". Της απάντησα καταφατικά. "Τώρα είσαι καλά; Για έλα λίγο στο δωμάτιο λοιπόν" μου είπε. Μπαίνω και βρίσκω τις κάμερες. Μου δείχνει αίματα κάτω από το καπάκι της λεκάνης. Δεν το είχα δει το βράδυ όταν καθάρισα. Ντράπηκα πολύ που η κάμερα έδειχνε τα αίματα. Είχα φρικάρει και καθόμουν σε μια γωνία άφωνη. Τους ζήτησα "συγγνώμη" και τους είπα ότι θα τα μαζέψω. Άρχισαν να φωνάζουν. "Μάζεψε τα τώρα. Είσαι βρομιάρα" μου έλεγαν. Αυτό το περιστατικό δεν το έδειξε τελικά η κάμερα. Μετά από αυτό αποφάσισα να φύγω εντέλει από το δωμάτιο».

Όσο ήταν στο GΝΤΜ ένοιωσε την ανάγκη να προετοιμάσει την οικογένεια της για τα επεισόδια που θα προβληθούν στην τηλεόραση; «Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με τη μητέρα μου της είπα "Θα δεις κάποια πράγματα ακραία, αλλά μη στενοχωρηθείς". Θέλω να σου πω ότι δεν άντεχε να τα βλέπει και έκλεινε την τηλεόραση». Μπορεί η Ελευθερία να μη βρήκε το δίκιο της όσο ήταν στο παιχνίδι, μετά το τέλος όμως άκουσε τη «συγγνώμη».

«Με τη Μαρτίνα βρέθηκα σε catwalk ενός πάρτι. Μιλήσαμε και μου ζήτησε "συγγνώμη". Σχεδόν συγκινήθηκα γιατί όλο αυτό το διάστημα περίμενα να το ακούσω. Εκείνη την ώρα βγαίναμε στην πασαρέλα και δεν μπορέσαμε να συζητήσουμε περαιτέρω» αποκαλύπτει, ενώ μιλώντας για το αποτέλεσμα του διαγωνισμού εξηγεί: «Ήθελα πολύ να φτάσω μέχρι τον τελικό. Σκέφτομαι ακόμα τα λάθη που έκανα στο παιχνίδι. Όταν μπήκα, δεν έβλεπα τίποτα άλλο πέραν της νίκης. Μου πήρε χρόνο για να ξεπεράσω την αποχώρηση μου, τώρα όμως κάνω σταθερά βήματα, έχω πλέον συμβόλαιο με το πρακτορείο ΑCΕ και κοιτάζω μόνο μπροστά».

FOLLOW US @EDAILYGR Ακολουθήστε μας και στο Instagram
[ΠΗΓΗ]

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ρούλα Ρέβη για Αποστόλη Τότσικα: «Δε νιώθω σύζυγος, ούτε σύντροφος, νιώθω φίλη μαζί του»

Σήμερα

«Το έχω ξαναπεί, για μένα, όταν νιώθεις απόλυτη οικειότητα και άνεση με έναν άνθρωπο κι αποδοχή, είναι το καλύτερο», πρόσθεσε

Κλειδαμπάρωσε το σπίτι η Μενεγάκη ‑ «Μου λέγανε τα παιδιά μου `μαμά τι γίνεται;`»

Σήμερα

Η αφρικανική σκόνη έχει ενοχλήσει ήδη πάρα πολύ την Ελένη Μενεγάκη και την οικογένειά της και έχει αυτές τις μέρες της το σπίτι κλειδαμπαρωμένο

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Δε θέλω να τον δω και δεν θέλω να έρθει στην εκπομπή μου»

Σήμερα

O παρουσιαστής δεν ξεκαθάρισε αν έκανε πλάκα ή αν μιλούσε σοβαρά - Δείτε το σχετικό βίντεο

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»

Σήμερα

«Έχω παρακολουθήσει σύντροφό μου με ταξί, είχα πληρώσει 50 ευρώ», είπε η Μέγκι Ντρίο

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Με ενοχλεί πάρα πολύ που ακούγονται άσχημα σχόλια για ...»

Χτες

«Eίναι καλλιτεχνάρα και νομίζω ότι θα πάει πολύ καλά», είπε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Καινούργιου για απουσία Μικρούτσικου: «Νομίζω είναι στη Ρώμη»

Προχτές

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος λείπει πολλές μέρες από την εκπομπή και οι τηλεθεατές τον ψάχνουν και στέλνουν μηνύματα ρωτώντας πού είναι.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Internet Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.