ΤΕΤΑΡΤΗ 4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
Tι ανέφερε στις αστρολογικές της προβλέψεις

Στις αστρολογικές της προβλέψεις, Στη φωλιά των Κου Κου, η Άση Μπήλιου, το πρωί της Τρίτης, επισήμανε μια συγκεκριμένη ημερομηνία. Τότε που σύμφωνα με τον ζωδιακό χάρτη, θα αρχίσουν να αλλάζουν τα πράγματα.
“Ο Άρης μπήκε στον Υδροχόο από χθες βράδυ, θα μείνει σε αυτό το ζώδιο μέχρι τις 13 Μαΐου. Πρέπει να έχετε στο μυαλό σας αυτή την ημερομηνία. Εκεί πέρα θα αρχίσει να φαίνεται κάτι καλύτερο. Στο ζώδιο του Υδροχόου ο Άρης ψάχνει ελευθερία, ανεξαρτησία, είναι υπέρμαχος των ιδεών, της δικαιοσύνης, πολεμά για τους άλλους.
Ο Κρόνος, από την άλλη, που συναντιέται σήμερα μαζί του, δείχνει περιορισμούς, δυσκολίες και επώδυνες καταστάσεις. Άρα, η συνάντησή του με τον Άρη σήμερα είναι από τις πιο απαιτητικές όψεις που μπορεί να έχουμε στην αστρολογία.
Αυτές τις μέρες μπορεί να έχουμε και περισσότερους περιορισμούς και πιο δύσκολα πράγματα να διαχειριστούμε. Η παράλληλη πορεία μεταξύ τους θα πάει μέχρι τις 10-11 Απριλίου. Αυτό θεωρώ ότι είναι και το πιο απαιτητικό διάστημα”, ανέφερε η Άση Μπήλιου.
Ζώδια και αστρολογικές προβλέψεις για κάθε μέρα, εβδομάδα και μήνα. Δες τι λένε τα άστρα για το ζώδιό σου, στο e-radio.gr.
Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.
BODY+MIND
ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ PODCAST
STORIES
STORIES
ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ
ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΑ
ΝΕΑ ΕΠΟΧΗΟμορφιά, style, σχέσεις και celebs: ό,τι ξεχώρισε σήμερα το Pink.
ΠΡΟΣΩΠΑ
CELEBS
ΝΥΧΙΑ
CELEBS
ΠΡΟΣΩΠΑ
TRUE STORIES
SKIN CARE
TRENDS