Pink.gr Γυναίκες Χωρίς Φίλτρο

Τα ζώδια που παραιτούνται με την πρώτη δυσκολία

Τα ζώδια που παραιτούνται με την πρώτη δυσκολία

Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Δημοσίευση 19/5/2020 | 00:08

Δεν είναι τα άτομα εκείνα που θα το παλέψουν όσο δεν πάει. Θα σηκώσουν εύκολα λευκή σημαία, θα τα παρατήσουν και θα ξεκινήσουν κάτι άλλο που μπορεί να θεωρούν ότι είναι πιο εύκολο. Δεν τα νοιάζει που δεν ολοκλήρωσαν την όποια προσπάθεια. Πάνε με μεγάλη ευκολία παρακάτω.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός χάνει εύκολα τον ενθουσιασμό του. Μπορεί να ξεκινήσει κάτι με χαρά, με κέφι και με ανυπομονησία και μετά από λίγο, όταν θα δυσκολευτεί ή όταν δεν θα του βγαίνει κάτι όπως το έχει στο μυαλό του, θα το παρατήσει. Θα ψάξει να βρει ένα άλλο, καινούργιο ενδιαφέρον, στόχο, άτομο που να του δώσει τη χαμένη του ζωντάνια και τον ενθουσιασμό.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός δεν είναι άνθρωπος για τα δύσκολα. Είναι πιο... ντελικάτος. Όταν συναντήσει κάποιο εμπόδιο, δεν θα το ξεπεράσει, αλλά θα το... αποφύγει. Θα εγκαταλείψει την όποια προσπάθεια και θα ξεκινήσει κάτι άλλο που θα θεωρεί ότι είναι πιο εύκολο. Δεν θα "σπάσει" το κεφάλι του να βρει λύση σε προβλήματα. Πάει γι' άλλα, πιο ωραία πιο μεγάλα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι γνωστό ότι ο Τοξότης δεν είναι και ο πιο... επίμονος άνθρωπος, καθώς τα παρατά εύκολα ακόμα και μπροστά σε ένα μικρό εμπόδιο. Δεν του αρέσουν οι δύσκολες καταστάσεις και προτιμά να είναι χαλαρός και χωρίς πολλές ευθύνες. Οπότε με άνεση θα εγκαταλείψει κάτι... ζόρικο που τον κουράζει και θα πάει σε κάτι νέο.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς είναι αρκετά ανασφαλής και φοβάται την αποτυχία. Παρ' ότι θα μπορούσε να πετύχει τους στόχους του, πολλές φορές σαμποτάρει ο ίδιος τον εαυτό του και ακόμα και αν βρεθεί μπροστά σε ένα μικρό εμπόδιο, παθαίνει σύγχυση, χαοτίζεται και συνήθως τα παρατάει, χωρίς να το παλέψει...

FOLLOW US @EDAILYGR Ακολουθήστε μας και στο Instagram
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Internet Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.