Pink.gr Γυναίκες Χωρίς Φίλτρο

Γιώργος Θεοφάνους: Ο πατέρας μου ήταν δράκος, δεν πέρασα καλά μαζί του

Γιώργος Θεοφάνους: Ο πατέρας μου ήταν δράκος, δεν πέρασα καλά μαζί του

Δημοσίευση 26/5/2020 | 10:55

Ο Γιώργος Θεοφάνους άνοιξε την καρδιά του και μίλησε για όλα. Για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που είχε στην Κύπρο, για την αγαπημένη του μητέρα, για τη δύσκολη σχέση που είχε με τον πατέρα του, για την καριέρα του αλλά και τη συνεργασία του με τους κορυφαίους ερμηνευτές της μουσικής μας σκηνής.

Αναφερόμενος λοιπόν στους γονείς του, ο συνθέτης «λύγισε» όταν μίλησε για τη μητέρα του η οποία έχει έφυγε από τη ζωή όταν εκείνος ήταν μόλις 16 χρονών.

«Η μητέρα μου ήταν αυτή που με πίστευε. Δεν ήμουν ούτε 16 χρονών όταν έφυγε. Δεν με είχε δει ποτέ. Ακόμα και στο ωδείο, στις απλές συναυλίες που δίναμε, δεν κατάφερε να έρθει. Ήμουν δημοτικό όταν είχε αρρωστήσει. Ήμουν 12 χρονών και θυμάμαι σαν τώρα είχε καρκίνο στο μαστό και το ανακάλυψε λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Δεν μας είπε τίποτα. Αυτό το λάθος που κάνουν οι γυναίκες… Η πρόληψη είναι το κυριότερο. Αποφάσισε να μην μας το πει λοιπόν. Περάσαμε τις γιορτές μαζί και μετά την Πρωτοχρονιά μπήκε για χειρουργείο. Εγώ έχω γενέθλια 9 Ιανουαρίου. Ψήσαμε λοιπόν ένα κέικ στο σπίτι και έσβησα τα κεράκια στο νοσοκομείο. Και της έγραψα αυτό το ποίημα σε μια κάρτα», εξομολογήθηκε ο Γιώργος Θεοφάνους και η φωνή του έσπασε.

«Ο πατέρας μου πρόλαβε να με δει αλλά δεν ήθελε ποτέ. Ο πατέρας μου ήταν δράκος. Δεν πέρασα καθόλου καλά μαζί του. Πέρασα δύσκολα παιδικά χρόνια. Κάπου διάβαζα ότι είμαστε οι αναμνήσεις μας. Αυτό που είμαστε τώρα είναι η πρόσθεση των αναμνήσεών μας. Θυμάμαι την ημέρα της κηδείας της μαμάς μου. Ήταν εκεί η μάνα της, η γιαγιά της και η αδερφή μου. Έκλαιγαν όλοι και έλεγαν “έμειναν τα παιδιά ορφανά”. Εγώ όχι. Πήγα πάνω από το χώμα και ακόμα κι όταν έφυγαν όλοι δεν έκλαιγα. Τώρα συγκινούμαι. Τότε είπα ότι αυτό θα με κάνει πιο δυνατό», είπε αναφερόμενος στη συνέχεια και στην σχέση με τον πατέρα του.

FOLLOW US @EDAILYGR Ακολουθήστε μας και στο Instagram
[ΠΗΓΗ]

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ρούλα Ρέβη για Αποστόλη Τότσικα: «Δε νιώθω σύζυγος, ούτε σύντροφος, νιώθω φίλη μαζί του»

Χτες

«Το έχω ξαναπεί, για μένα, όταν νιώθεις απόλυτη οικειότητα και άνεση με έναν άνθρωπο κι αποδοχή, είναι το καλύτερο», πρόσθεσε

Κλειδαμπάρωσε το σπίτι η Μενεγάκη ‑ «Μου λέγανε τα παιδιά μου `μαμά τι γίνεται;`»

Χτες

Η αφρικανική σκόνη έχει ενοχλήσει ήδη πάρα πολύ την Ελένη Μενεγάκη και την οικογένειά της και έχει αυτές τις μέρες της το σπίτι κλειδαμπαρωμένο

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»

Χτες

«Έχω παρακολουθήσει σύντροφό μου με ταξί, είχα πληρώσει 50 ευρώ», είπε η Μέγκι Ντρίο

Κατερίνα Καινούργιου: «Η εταιρεία παραγωγής έχει πάρει μια απόφαση για τον Ανδρέα Μικρούτσικο»

Προχτές

Πολλά ακούγονται και γράφονται το τελευταίο διάστημα γύρω από τη συνεργασία του Ανδρέα Μικρούτσικου με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Με ενοχλεί πάρα πολύ που ακούγονται άσχημα σχόλια για ...»

Προχτές

«Eίναι καλλιτεχνάρα και νομίζω ότι θα πάει πολύ καλά», είπε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Κατερίνα Καινούργιου: «Είναι άσχημο αυτό που κάνουν στη Δανάη Μπάρκα»

Πριν 3 μέρες

Με αφορμή τα τηλεοπτικά σενάρια που αφορούν την Μαρία Μπακοδήμου

Καινούργιου για απουσία Μικρούτσικου: «Νομίζω είναι στη Ρώμη»

Πριν 3 μέρες

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος λείπει πολλές μέρες από την εκπομπή και οι τηλεθεατές τον ψάχνουν και στέλνουν μηνύματα ρωτώντας πού είναι.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Internet Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.