Pink.gr Γυναίκες Χωρίς Φίλτρο

Ελένη Μενεγάκη: Η μεγαλύτερη τηλεοπτική σταρ «κρέμασε τις γόβες της»

Ελένη Μενεγάκη: Η μεγαλύτερη τηλεοπτική σταρ «κρέμασε τις γόβες της»

Δημοσίευση 2/7/2020 | 08:22

Οσο διήρκεσε ο επίλογος προσπαθούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της. Για 210 λεπτά η Ελένη Μενεγάκη προσπάθησε να μην κλάψει, να μην λυγίσει. Σχεδόν τα κατάφερε.

Γέμισε το πλατό της με αγάπη, με δεκάδες συνεργάτες, με στιγμιότυπα από την δεκαπεντάχρονη πορεία της στον Alpha, με την οικογένειά της και με όλα όσα εκείνη επέλεξε να την συντροφεύουν την στιγμή που αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό της. Ένα κοινό που κατέκλυσε τα κοινωνικά δίκτυα θέλοντας να εκφράσει την αγάπη του και τον θαυμασμό του στην πιο λαμπερή παρουσιάστρια της ελληνικής ιδιωτικής τηλεόρασης.

Μαζί με τον απλό κόσμο, στο Instagram εμφανίζονται φωτογραφίες και αφιερώσεις από όλες σχεδόν τις παρουσιάστριες αλλά και τους παρουσιαστές. Από νωρίς το πρωί η Φαίη Σκορδά μέσα από το «Πρωινό» έπλεκε το εγκώμιο και εξέφραζε τον θαυμασμό και την εκτίμησή της στο πρόσωπο της Ελένης ενώ λίγο αργότερα θα της αφιερώσει έναν τρυφερό αποχαιρετισμό στο Instagram. Το ίδιο θα κάνουν και οι Σίσσυ Χρηστίδου, Ελεονώρα Μελέτη, Γιώργος Λιάγκας, Ναταλία Γερμανού, Πέτρος Κωστόπουλος. Θα αποχαιρετήσουν ο καθένας με τον δικό τους τρόπο την παρουσιάστρια που δεν δημιούργησε απλά μία τηλεοπτική σχολή αλλά έπλασε γενιές πολλών wannabe ξανθών παρουσιαστριών και φυσικά η ίδια δημιούργησε το πιο ισχυρό brand το οποίο δεν αντιγράφεται.

Η γυναίκα που ποτέ δεν πτοήθηκε από την τηλεθέαση και που έκανε trend ακόμη και τα γλωσσικά ατοπήματά της, η παρουσιάστρια που ποτέ δεν απάντησε σε «επιθέσεις» και κριτικές και υιοθέτησε ένα στυλ πολύ διαφορετικό, αποχώρησε από την τηλεόραση. Και ο αποχαιρετισμός της δεν φανέρωσε παύση αλλά μάλλον οριστικό κλείσιμο ενός τηλεοπτικού κύκλου συνολικής διάρκειας 25 ετών.

Η Ελένη Μενεγάκη εδώ και τρεις ημέρες παραμένει πρώτο trend στο ελληνικό twitter διαψεύδοντας ακόμη και τώρα όλους όσοι την κατηγορούν και την αποδομούν χαρακτηρίζοντας την ως παρουσιάστρια που απευθύνεται μόνο σε μεγάλες ηλικιακά γενιές. Επαιξαν ρόλο πολλά. Και κυρίως η πορεία της, σε συνδυασμό με την πορεία πολλών γενιών τηλεθεατών που παρακολουθούσαν το τηλεοπτικό όνειρο να γίνεται πραγματικότητα σε ένα κοντινό με δύο καταγάλανα γατίσια μάτια να τους κοιτάζουν και να τους αποπλανούν τηλεοπτικά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ήσουν , είσαι και θα είσαι μια και μοναδική 💖 @elenimenegaki

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fay Skorda (@fayskorda) στις

Once a star is always a star

Οσο η κουμπάρα της, Νατάσσα Θεοδωρίδου, τραγουδούσε στο πλατό εκείνη σηκώθηκε αργά πλησίασε την κάμερα, την έπιασε με τα δυο της χέρια και την έστρεψε στα παρασκήνια. Εκεί όπου στεκόταν ο άνδρας της ζωής της, Ματέο Παντζόπουλος. Τον πλησίασε τον φίλησε κι εκείνος την έσφιξε στην αγκαλιά του. Μία κίνηση η οποία χαράχτηκε στην τηλεοπτική ιστορία. Η Ελένη, όπως θα πουν οι χρήστες του twitter, έδωσε στον κόσμο όλα όσα δεν μπόρεσαν να απαθανατίσουν οι παπαράτσι που την «κυνηγούν ανελέητα» εδώ και δεκαετίες. Αμέσως μετά έσφιξε στην αγκαλιά της τον γιο της Αγγελο και τα τρία λατρεμένα κορίτσιά της, Βαλέρια, Λάουρα και Μαρίνα, οι οποίες παρακολουθούσαν την μαμά τους σε μία από τις πιο ιδιαίτερες στιγμές της ζωής της.

Το φιλί της Μενεγάκη στον Ματέο

Οι αναρτήσεις ανεβαίνουν ανά εκατοντάδες, τα sites ανανεώνουν ανά πέντε λεπτά τίτλους και αποσπάσματα, τα κοινωνικά δίκτυα κατακλύζονται από σχόλια, εικόνες και βίντεο. Συγκίνηση, χαρά, νοσταλγία, συμφιλίωση, πίστη, φιλία, καλή συνεργασία. Ένα παζλ από συναισθήματα και λόγια έρχεται να δημιουργήσει την πιο ιδιαίτερη εικόνα στην τηλεόραση των τελευταίων ετών.

Οι συνεργάτες, το κοινό και η επόμενη ημέρα

Λίγο πριν αποχαιρετίσει οριστικά και έχοντας δίπλα της συνεργάτες που την συντρόφευσαν για πολλά χρόνια η Ελένη κοίταξε τον φακό και σχεδόν έκανε ερωτική εξομολόγηση στον κόσμο της. «Έναν έναν όλους σας αληθινά, χωρίς ψέματα, σας ευχαριστώ. Ελπίζω τα μάτια μου να σας είπαν πολλά σήμερα, πιο πολλά απ’ όσα η φωνή μου. Θα σας ψάχνω και θα με ψάχνετε αλλά να θυμάστε κάτι: Η ζωή συνεχίζεται και είναι όλη εκπλήξεις, γιατί όπως έλεγε και ένας φίλος μου κάποτε ''Ελενίτσα μου, όταν η ζωή πάψει να σε εκπλήσσει είναι θάνατος''. Καλή συνέχεια παιδιά. Εις το επανιδείν… Όποτε και αν… Δεν έχει σημασία. Σημασία έχει η διαδρομή και όχι το φινάλε. Καλό καλοκαίρι!»

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

❤️ #eleni

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ elenimenegaki στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

• 1/7/2020 • #eleni #end

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ elenimenegaki στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Στιγμές.... #eleni

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ elenimenegaki στις

Από το ξεκίνημα της τελευταίας εκπομπής το κλίμα ήταν φορτισμένο συγκινησιακά και από νωρίς η διάθεσή της ήταν εξομολογητική. «Το έργο αυτό που λέγεται "Ελένη’’ το έφτασα μέχρι εκεί που ήθελα και όπως το ήθελα μέχρι το τέλος. Δεν είχα είχα καταφέρει να σκεφτώ πώς εγώ θα ήμουν σε αυτό το τέλος... Ποτέ δεν είχα σκεφτεί τι ήθελα να σας πω. Ποτέ δεν είχα χαρτιά μπροστά μου, είναι αυτά που έχει μέσα η ψυχή μου. Αν κάτι θέλω να θυμάστε από όλα τα χρόνια που κάναμε παρέα, είναι ότι όλα αυτά ήταν αληθινά... Αυτή τη διαδρομή την ευχαριστήθηκα μέσα από την ψυχή μου» εξομολογήθηκε και ευχαρίστησε «εκείνους που είχαν την υπομονή» να είναι μαζί της. «Την ιστορία», θα πει στη συνέχεια «την έγραψαν οι άνθρωποι και την γράφουμε παρέα. Εγώ έφτασα μέχρι εδώ γιατί οι παρέες μου ήταν καταπληκτικές. Δεν έχω συγκίνηση επειδή έκλεισε ένας κύκλος στον ALPHA, είναι κάτι που με συγκινεί αλλά αυτό δεν συμβαίνει στη ζωή μου για πρώτη φορά».

Οσον αφορά την επόμενη ημέρα, η ευφυής παρουσιάστρια για μία ακόμη φορά απέφυγε να γίνει απόλυτη και να προδικάσει το μέλλον. «Μου είπατε να σας λέω αλήθεια αλλά κάθε φορά κρατάω κάτι για μένα. Αν κάτι μπορώ να σας πω είναι, ότι δεν ξέρω το μετά... Και να γυρίσω και να μην γυρίσω δεν έχει αξία. Θα έχω αλλάξει εγώ, αλλάζω όπως αλλάζετε εσείς. Το πώς θα με βρει το μετά, δεν έχει αξία».

Το φινάλε της Ελένης Μενεγάκη

Και βέβαια η περισσότερη αγάπη το μεσημέρι της Τετάρτης ήταν δοσμένη στους δικούς της ανθρώπους, «δεν θα είχα κάνει τίποτα αν δεν είχα πάντα ανθρώπους δίπλα μου για να μαθαίνω, αν δεν είχα διαφωνήσει μαζί τους. Πόσα ευχαριστώ να πω…»

Ελένη Μενεγάκη: Το μεγάλο φινάλε, το «ευχαριστώ» στους τηλεθεατές και το φιλί στον Μάκη Παντζόπουλο

Η γυναίκα είναι μεγάλη σταρ.

FOLLOW US @EDAILYGR Ακολουθήστε μας και στο Instagram
[ΠΗΓΗ]

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κατερίνα Καινούργιου: «Η εταιρεία παραγωγής έχει πάρει μια απόφαση για τον Ανδρέα Μικρούτσικο»

Χτες

Πολλά ακούγονται και γράφονται το τελευταίο διάστημα γύρω από τη συνεργασία του Ανδρέα Μικρούτσικου με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Με ενοχλεί πάρα πολύ που ακούγονται άσχημα σχόλια για ...»

Χτες

«Eίναι καλλιτεχνάρα και νομίζω ότι θα πάει πολύ καλά», είπε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Κατερίνα Καινούργιου: «Είναι άσχημο αυτό που κάνουν στη Δανάη Μπάρκα»

Προχτές

Με αφορμή τα τηλεοπτικά σενάρια που αφορούν την Μαρία Μπακοδήμου

Καινούργιου για απουσία Μικρούτσικου: «Νομίζω είναι στη Ρώμη»

Προχτές

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος λείπει πολλές μέρες από την εκπομπή και οι τηλεθεατές τον ψάχνουν και στέλνουν μηνύματα ρωτώντας πού είναι.

Σάκης Ρουβάς: Η κόρη του τον «έλουσε» με λουλούδια στο κέντρο που εμφανίζεται

Πριν 3 μέρες

Η Αναστασία Ρουβά καθόταν ακριβώς μπροστά από την πίστα και πετούσε πανέρια με λουλούδια στον πατέρα της

«Τελειώνουν» την Κέιτ Μίντλετον: «Το μέλλον της δε θα είναι καλό»

Πριν 3 μέρες

Τι αποκαλύπτει ο άνθρωπος που είχε προβλέψει κορωνοϊό και θάνατο Ελισάβετ

Eurovision: Βρετανός TikToker γίνεται viral προσπαθώντας να τραγουδήσει το Ζάρι

Πριν 4 μέρες

Η ίδια η τραγουδίστρια δημοσίευσε και σχολίασε την προσπάθειά του

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Internet Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.