Pink.gr Γυναίκες Χωρίς Φίλτρο

Έριξε οριστικά αυλαία η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα

Έριξε οριστικά αυλαία η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα

Δημοσίευση 3/7/2020 | 16:48

Αυλαία έριξε το μεσημέρι της Παρασκευής η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, μετά από μια πολύ δύσκολη χρονιά για τον ίδιο και τους συνεργάτες του, όπως εξομολογήθηκε στον αέρα της εκπομπής του.

«Εγώ θέλω να σας ευχαριστήσω όλους. Είμαι πολύ περήφανος για τους συνεργάτες μου. Γίνανε πολλές αλλαγές, αλλά κρατάμε τα καλά και θέλω να σας ευχαριστήσω που με στηρίξατε φέτος. Σε αυτές τις διαδρομές τις τηλεοπτικές, αυτό που μένει είναι οι σχέσεις των ανθρώπων», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας και συνέχισε

«Ανθρώπινες σχέσεις είναι και η τηλεόραση. Δε με έχετε μάθει να λέω ψέματα. Η φετινή σεζόν ήταν μια δύσκολη χρονιά για μένα. Δε χρειάζεται ανάλυση. Αντιλαμβάνεστε όλοι τους λόγους. Φτάνει στο τέλος της με ένα χαμόγελο για μένα. Γιατί αυτή η χρονιά με έκανε πιο δυνατό από τις χρονιές που έκανα τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ζωής μου. Φέτος αισθάνομαι πολύ πιο ώριμος και πολύ πιο δυνατός.

Όπως εγώ σας λέω πάντα την αλήθεια, καταλάβατε αν είμαι καλά ή όχι. Δεν είναι ανάγκη να το πω εγώ. Εγώ στο κλείσιμο αυτής της χρονιάς, εκτός από τους συνεργάτες μου, θέλω να σας ευχαριστήσω και εσάς.

Θα με ρωτήσετε τώρα, “εκτός από καλό καλοκαίρι Γιώργο τι θα μας πεις;”. Θα σας πω πως όταν κλείνουν οι κύκλοι, νομοτελειακά ανοίγουν άλλοι πιο σημαντικοί και πιο ενδιαφέροντες.

Σας δίνω λοιπόν την υπόσχεσή μου και σας κοιτάω στα μάτια, ότι σύντομα που θα ανοίξει ένας καινούργιος τηλεοπτικός κύκλος για μένα, δε μπορώ να σας πω με ασφάλεια πότε και τι ακριβώς θα είναι.

Θέλω να σας πω ότι θα είναι ένας πολύ σημαντικός κύκλος και ήδη υπάρχει πολύ σημαντικός λόγος και καλός λόγος. Είμαι από τους πολύ ευνοημένους που κάνουν τηλεόραση και το οφείλω σε εσάς. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Καλό καλοκαίρι, να είστε όλοι καλά» είπε ο Γιώργος Λιάγκας και αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές.

Υπενθυμίζουμε ότι η φετινή τηλεοπτική σεζόν δεν ήταν πράγματι η χρονιά του Γιώργου μετά τα ατυχή σχόλια που έκανε εκείνος και οι συνεργάτες του, διακωμωδώντας το περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης που δέχτηκε νεαρή φοιτήτρια στο ΑΠΘ. Τελικά το ΕΣΡ επέβαλλε στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΙ 150.000 ευρώ χρηματικό πρόστιμο και την αναβολή της τηλεοπτικής μετάδοσης της εκπομπής “Μεσημέρι με τον Γιωργο Λιαγκα” για μια εβδομάδα.

Στη συνέχεια, η αρχισυντάκτρια της εκπομπής Ελεάννα Τρυφίδου, απομακρύνθηκε από τη θέση της με τη Γωγώ Σαμπάνη να είναι εκείνη που ανέλαβε τελικά τη θέση της.

Δείτε το βίντεο με το φινάλε του Γιώργου Λιάγκα:

«Ένας κύκλος έκλεισε και ένας νέος ανοίγει….»

FOLLOW US @EDAILYGR Ακολουθήστε μας και στο Instagram
[ΠΗΓΗ]

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κατερίνα Καινούργιου: «Η εταιρεία παραγωγής έχει πάρει μια απόφαση για τον Ανδρέα Μικρούτσικο»

Χτες

Πολλά ακούγονται και γράφονται το τελευταίο διάστημα γύρω από τη συνεργασία του Ανδρέα Μικρούτσικου με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Με ενοχλεί πάρα πολύ που ακούγονται άσχημα σχόλια για ...»

Χτες

«Eίναι καλλιτεχνάρα και νομίζω ότι θα πάει πολύ καλά», είπε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Κατερίνα Καινούργιου: «Είναι άσχημο αυτό που κάνουν στη Δανάη Μπάρκα»

Προχτές

Με αφορμή τα τηλεοπτικά σενάρια που αφορούν την Μαρία Μπακοδήμου

Καινούργιου για απουσία Μικρούτσικου: «Νομίζω είναι στη Ρώμη»

Προχτές

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος λείπει πολλές μέρες από την εκπομπή και οι τηλεθεατές τον ψάχνουν και στέλνουν μηνύματα ρωτώντας πού είναι.

Σάκης Ρουβάς: Η κόρη του τον «έλουσε» με λουλούδια στο κέντρο που εμφανίζεται

Πριν 3 μέρες

Η Αναστασία Ρουβά καθόταν ακριβώς μπροστά από την πίστα και πετούσε πανέρια με λουλούδια στον πατέρα της

«Τελειώνουν» την Κέιτ Μίντλετον: «Το μέλλον της δε θα είναι καλό»

Πριν 3 μέρες

Τι αποκαλύπτει ο άνθρωπος που είχε προβλέψει κορωνοϊό και θάνατο Ελισάβετ

Eurovision: Βρετανός TikToker γίνεται viral προσπαθώντας να τραγουδήσει το Ζάρι

Πριν 4 μέρες

Η ίδια η τραγουδίστρια δημοσίευσε και σχολίασε την προσπάθειά του

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Internet Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.