Η ιδανική, νησιώτικη ομελέτα που πρέπει να φας σήμερα

Είναι εγγύηση για να φας καλά!
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση 8/7/2020 | 00:00
Πάμε ένα ταξιδάκι ως την Άνδρο νοητά - τρώγοντας την ομελέτα του νησιού με πατάτες και λουκάνικα!
Χρειαζόμαστε 2 πατάτες, ένα χωριάτικο λουκάνικο και 6 αυγά.
Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε ροδέλες. Τις πλένουμε να φύγει το άμυλο και τις βάζουμε στο σουρωτήρι να φύγουν τα νερά.
Σε ένα βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και στρώνουμε τις πατάτες και τις αλατίζουμε. Τηγανίζουμε για περίπου 20 λεπτά με σκεπασμένο το τηγάνι ενώ τις γυρνάμε προσεκτικά για να ροδίσουν κι από τις δύο μεριές. Ρίχνουμε έπειτα το λουκάνικο και έπειτα από 10 λεπτά, τα χτυπημένα αυγά (έχοντας προσθέσει λίγο γάλα την ώρα που τα χτυπάμε).
Όταν αρχίζει να έχει μαγειρευτεί κατά 70% τότε ρίχνουμε λίγο τυρί, ό,τι θέλουμε.
TAGS
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
To ανοιξιάτικο μανικιούρ από το show της Simone Rocha που θα σε βάλει στο mood
Πριν 5 ώρες
Hello Spring!
Η Cara Delevingne έκανε το πιο hot κούρεμα και χρώμα στα μαλλιά της
Πριν 5 ώρες
Τα hair trends που επιστρέφουν
Το φρούτο που ενώ το τρως προσπαθεί να σε φάει κι αυτό
Πριν 5 ώρες
Το ένζυμο που προκαλεί τα συμπτώματα
Nομίζεις πως τα κριτσίνια είναι πιο υγιεινά από τα πατατάκια; Eδώ γελάμε
Πριν 5 ώρες
Η Δήμητρα Παπαμίχου, γνωστή διατροφολόγος απαντά σε κάθε σου απορία!
Τσικνοπέμπτη: BBQ σαν επαγγελματίες... στο σπίτι!
Πριν 5 ώρες
Απογειώστε το BBQ με τις συμβουλές των ειδικών του ERGON Αγορά
Στα πόσα λάθη «καίγεται» μια σχέση;
Χτες
Κάθε λάθος που κάνεις μπορεί να χρησιμεύσει ως μάθημα ζωής αλλά...
Ξεχωρίσαμε τα beauty Trends της Milan Fashion Week
Χτες
Τα Hot make up και hair looks που ξεχωρίσαμε
Η πριγκίπισσα Ευγενία φορά ένα hair accessory που όλες έτρεξαν να αγοράσουν
Χτες