Η ιδανική, νησιώτικη ομελέτα που πρέπει να φας σήμερα
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση 8/7/2020 | 00:00
Πάμε ένα ταξιδάκι ως την Άνδρο νοητά - τρώγοντας την ομελέτα του νησιού με πατάτες και λουκάνικα!
Χρειαζόμαστε 2 πατάτες, ένα χωριάτικο λουκάνικο και 6 αυγά.
Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε ροδέλες. Τις πλένουμε να φύγει το άμυλο και τις βάζουμε στο σουρωτήρι να φύγουν τα νερά.
Σε ένα βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και στρώνουμε τις πατάτες και τις αλατίζουμε. Τηγανίζουμε για περίπου 20 λεπτά με σκεπασμένο το τηγάνι ενώ τις γυρνάμε προσεκτικά για να ροδίσουν κι από τις δύο μεριές. Ρίχνουμε έπειτα το λουκάνικο και έπειτα από 10 λεπτά, τα χτυπημένα αυγά (έχοντας προσθέσει λίγο γάλα την ώρα που τα χτυπάμε).
Όταν αρχίζει να έχει μαγειρευτεί κατά 70% τότε ρίχνουμε λίγο τυρί, ό,τι θέλουμε.
Ακολουθήστε μας και στο InstagramΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Πώς θα σωθείς από τις παρανυχίδες και τα πετσάκια που σου χαλάνε το μανικιούρ
Προχτές
Τι μπορεί να κάνεις λάθος και δεν τα ξεφορτώνεσαι
Συμπεριφορές που αποκαλύπτουν ότι κυνηγάς τα χρήματα περισσότερο απ`ό,τι θα έπρεπε
Προχτές
Είσαι όλο δουλειά και καθόλου παιχνίδι
Νηστίσιμοι ρεβυθοκεφτέδες καλύτεροι από τηγανητοί
Πριν 3 μέρες
Οι πιο εύκολοι και νόστιμοι ρεβυθοκεφτέδες χωρίς να πάρετε εξτρα θερμίδες
Tραγανά καλαμαράκια χωρίς να τηγανίσετε
Πριν 5 μέρες
Τα πιο τραγανά και νόστιμα καλαμαράκια χωρίς λάδια που θα φτιάχνετε συνέχεια
Λόγοι που ξυπνάς με πρησμένο πρόσωπο
Πριν 1 εβδομάδα