Τι είναι το Sloppy Joe που λατρεύουν οι Αμερικάνοι;
Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Δημοσίευση 26/11/2020 | 21:45
Στη πρώτη καραντίνα, φτιάξαμε ψωμί, μπισκότα, πίτες. Τώρα είναι ευκαιρία να εξελίξουμε ακόμη περισσότερο τις ικανότητές μας στη μαγειρική και να δημιουργήσουμε το συνταρακτικό Sloppy Joe, το χάμπουργκερ που θα δεις να τρώνε σε όλα τα εστιατόρια του δρόμου στις ΗΠΑ.
Η ιστορία λέει ότι πρωτοεμφανίστηκε το 1930 από ένα άσημο μάγειρα που λεgόταν Joe.
Πάμε να δούμε πως θα το φτιάξουμε:
Θα χρειαστείς απλά υλικά που χρησιμοποιείς σε όλα τα απλά χάμπουργκερ. Δηλαδή, μοσχαρίσιο κιμά, κρεμμύδι, χυμό ντομάτας(οι αμερικανοί βάζουν κέτσαπ), μουστάρδα, πιπέρι, αλάτι, λίγο τσίλι, ζάχαρη καστανή και μέλι.
Η εκτέλεση του ακόμα πιο εύκολη. Ρίχνεις στο τηγάνι τον κιμά και μόλις πάρει ελάχιστο χρώμα ρίχνεις όλα τα υλικά, και το αφήνεις να σιγομαγειρεύεται για περίπου 45 λεπτά. Πρίν το αφαιρέσεις για να το τοποθετήσεις στα ψωμάκια, ρίχνεις μια κουταλιά βούτυρο και το αφήνεις να λιώσει.
Πάγωσε τη μπύρα σου, βάλε καλή μουσική και απόλαυσέ το...
Ακολουθήστε μας και στο InstagramΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Πώς θα σωθείς από τις παρανυχίδες και τα πετσάκια που σου χαλάνε το μανικιούρ
Πριν 3 μέρες
Τι μπορεί να κάνεις λάθος και δεν τα ξεφορτώνεσαι
Συμπεριφορές που αποκαλύπτουν ότι κυνηγάς τα χρήματα περισσότερο απ`ό,τι θα έπρεπε
Πριν 3 μέρες
Είσαι όλο δουλειά και καθόλου παιχνίδι
Νηστίσιμοι ρεβυθοκεφτέδες καλύτεροι από τηγανητοί
Πριν 4 μέρες
Οι πιο εύκολοι και νόστιμοι ρεβυθοκεφτέδες χωρίς να πάρετε εξτρα θερμίδες
Tραγανά καλαμαράκια χωρίς να τηγανίσετε
Πριν 6 μέρες
Τα πιο τραγανά και νόστιμα καλαμαράκια χωρίς λάδια που θα φτιάχνετε συνέχεια
Λόγοι που ξυπνάς με πρησμένο πρόσωπο
Πριν 1 εβδομάδα