Pink.gr Γυναίκες Χωρίς Φίλτρο

Τι είπε η Φαίη Σκορδά για την επιστροφή Λιάγκα

Τι είπε η Φαίη Σκορδά για την επιστροφή Λιάγκα

Δημοσίευση 12/1/2021 | 12:52

Μπορεί στη έναρξη της σημερινής της εκπομπής η Φαίη Σκορδά να μην είπε τίποτα για την επιστροφή του πρώην συζύγου της Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1 και το Πρω1νό στη συνέχεια όμως «υπέκυψε» στις πιέσεις των συνεργατών της και έλυσε τη σιωπή της στον αέρα της εκπομπής της.

«Πολλές φορές, σε μια είδηση τηλεοπτική βλέπεις ότι υπάρχουν διαρροές. Τώρα ήταν πολύ μικρό το χρονικό διάστημα, έγινε πάρα πολύ γρήγορα όλο αυτό. Ο ΑΝΤ1 έδειξε ότι έχει γρήγορα αντανακλαστικά. Όταν έχεις τόσο λίγες μέρες να διαχειριστείς μια τέτοια σκέψη, μια τέτοια πρόταση, τέτοιες ισορροπίες σε προσωπικό επίπεδο αλλά και σε επαγγελματικό και το κάνεις χωρίς να βγει τίποτα προς τα έξω και χωρίς φανφάρες, δείχνει ότι υπάρχει μια βάση, πολύ καλές δομές σε αυτό το κανάλι. Σαφώς το ήξερα, έβαλα τον σπόρο. Δεν ήταν έλα να το συζητήσουμε, ήταν πάμε να το κάνουμε. Μα είναι δυνατόν να πω ότι δεν το ήξερα; Είναι δυνατόν»;

Ο Γιώργος Λιάγκας επιστρέφει και η Φαίη Σκορδά αποκαλύπτει: "Έβαλα τον σπόρο"

Το παρασκήνιο της επιστροφής: Ποτέ μη λες ποτέ και μετά από τέσσερα χρόνια ξανά μαζί

Μπορεί η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας στην προσωπική τους ζωή να έχουν τραβήξει δρόμους χωριστούς φαίνεται όμως πως στα επαγγελματικά η «χημεία» τους παραμένει δυνατή. Χθες βράδυ ο ΑΝΤ1 έριξε... βόμβα μεγατόνων ανακοινώνοντας ότι το πρώην ζευγάρι μετά από τέσσερα χρόνια θα ξαναβρεθεί στο ίδιο τηλεοπτικό κοινό και οι δυο τους θα ξανασυνταντηθούν σαν τηλεοπτικό ζευγάρι.

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1: Το πιο δημοφιλές δίδυμο της πρωινής ζώνης

«Με μεγάλη χαρά, ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στο δυναμικό του. Το κανάλι και ο δημοσιογράφος-παρουσιαστής έχουν γράψει μαζί πολλά χιλιόμετρα στο παρελθόν. Συναντιούνται και πάλι, σε μια διευρυμένη συνεργασία που θα περιλαμβάνει project του σταθμού.

Ο Γιώργος Λιάγκας, σύντομα, θα λέει «καλημέρα» μαζί με τη Φαίη Σκορδά, στο «Πρωινό». Μια επαγγελματική επανασύνδεση δύο τηλεοπτικών προσώπων πρώτης γραμμής, τα οποία αγαπήθηκαν πολύ από το τηλεοπτικό κοινό που τους ανέδειξε ως το πιο δημοφιλές δίδυμο της πρωινής ζώνης.


Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας έχουν δοκιμαστεί μαζί στον τηλεοπτικό αέρα και έχουν αποδείξει, με επιτυχία, τον επαγγελματισμό και την καλή χημεία τους. Η νέα τους συνάντηση αποδεικνύει ότι το «μαζί» και για τους δύο έχει, ακόμα, πολύ δρόμο μπροστά και ότι οι αληθινοί δεσμοί των ανθρώπων δεν διαλύονται, αλλά εξελίσσονται».

FOLLOW US @EDAILYGR Ακολουθήστε μας και στο Instagram
[ΠΗΓΗ]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ρούλα Ρέβη για Αποστόλη Τότσικα: «Δε νιώθω σύζυγος, ούτε σύντροφος, νιώθω φίλη μαζί του»

Σήμερα

«Το έχω ξαναπεί, για μένα, όταν νιώθεις απόλυτη οικειότητα και άνεση με έναν άνθρωπο κι αποδοχή, είναι το καλύτερο», πρόσθεσε

Κλειδαμπάρωσε το σπίτι η Μενεγάκη ‑ «Μου λέγανε τα παιδιά μου `μαμά τι γίνεται;`»

Σήμερα

Η αφρικανική σκόνη έχει ενοχλήσει ήδη πάρα πολύ την Ελένη Μενεγάκη και την οικογένειά της και έχει αυτές τις μέρες της το σπίτι κλειδαμπαρωμένο

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Δε θέλω να τον δω και δεν θέλω να έρθει στην εκπομπή μου»

Σήμερα

O παρουσιαστής δεν ξεκαθάρισε αν έκανε πλάκα ή αν μιλούσε σοβαρά - Δείτε το σχετικό βίντεο

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»

Σήμερα

«Έχω παρακολουθήσει σύντροφό μου με ταξί, είχα πληρώσει 50 ευρώ», είπε η Μέγκι Ντρίο

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Με ενοχλεί πάρα πολύ που ακούγονται άσχημα σχόλια για ...»

Χτες

«Eίναι καλλιτεχνάρα και νομίζω ότι θα πάει πολύ καλά», είπε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Καινούργιου για απουσία Μικρούτσικου: «Νομίζω είναι στη Ρώμη»

Προχτές

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος λείπει πολλές μέρες από την εκπομπή και οι τηλεθεατές τον ψάχνουν και στέλνουν μηνύματα ρωτώντας πού είναι.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Internet Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.