Pink.gr Γυναίκες Χωρίς Φίλτρο

Λόνι Γουίλισον: Από τις πασαρέλες, άστεγη στους δρόμους, τρώει από τα σκουπίδια

Λόνι Γουίλισον: Από τις πασαρέλες, άστεγη στους δρόμους, τρώει από τα σκουπίδια

Δημοσίευση 15/1/2021 | 08:42

Το δικό της παραμύθι δεν είχε τη συνέχεια που θα φανταζόταν. Η 37χρονη Λόνι Γουίλισον είχε υπάρξει ένα από τα πιο φωτογενή fitness models, συσσωρεύοντας πολλά εξώφυλλα και φωτογραφίσεις για αθλητικά έντυπα στο book της.

Η γνωριμία της με τον 40χρονο σήμερα Τζέρεμι Τζάκσον, τον ακαταμάχητο Χόμπι Μπιουκάνον -γιο του Μιτς (Ντέιβιντ Χάσελχοφ)- στη θρυλική σειρά «Baywatch», κατέληξε σε γάμο το 2012.

Ωστόσο, ένας ισχυρός νευρικός κλονισμός το 2016, οδήγησε το μοντέλο που κάποτε ήταν εξώφυλλο στο περιοδικό Glam Fit της Αυστραλίας, να ζει στους δρόμους, έχοντας χάσει τη δουλειά της, το διαμέρισμα και το αυτοκίνητό της.

Κυριολεκτικά είχε εξαφανιστεί για χρόνια από φίλους και γνωστούς που μάταια προσπαθούσαν να την εντοπίσουν και να την οδηγήσουν σε κέντρο αποτοξίνωσης. H εξάρτησή της από το αλκοόλ και το crystal meth την είχε πλήρως καταβάλει.

Σύμφωνα με τη βρετανική The Sun που την εντόπισε στους δρόμους της νότιας Καλιφόρνιας, κοντά στην παραλία Venice Pier του Λος Άντζελες, η Λόνι Γουίλισον προσπαθεί να επιβιώσει ζώντας στους δρόμους ως άστεγη.

Στις φωτογραφίες που δημοσιεύονται, η ίδια φαίνεται σε άθλια κατάσταση, να της λείπουν δόντια, φορώντας κάλτσες μόνο και το ένα μπουφάν πάνω από το άλλο για να προστατευτεί από το κρύο, να σέρνει ένα καρότσι σούπερ μάρκετ με όλα της τα υπάρχοντα, καθώς ψάχνει απεγνωσμένα μέσα στους κάδους απορριμμάτων.

Τον περασμένο Οκτώβριο, πάλι σε ρεπορτάζ της βρετανικής The Sun, η άστεγη πλέον 37χρονη γυναίκα, δήλωνε ότι δεν χρειάζεται καμία βοήθεια. Δεν έχει τηλέφωνο, ούτε κάποιο σταθερό μέρος που μένει και δεν αναζητά επαφή με φίλους και συγγενείς της που την αναζητούσαν τα τελευταία χρόνια.

«Δεν έχω μιλήσει στον Τζέρεμι (Τζάκσον). Δεν θέλω να μιλήσω στους φίλους μου, είμαι μια χαρά. Δεν θέλω κανένας να με βοηθήσει» είχε δηλώσει η Λόνι Γουίλσον.

«Μπορώ να ζήσω μόνη μου. Έχω όλα όσα χρειάζομαι εδώ. Κανείς δεν με νοιάζει πραγματικά και δεν θέλω να τους δω, δεν θέλουν να με δουν. Δεν έχω κινητό τηλέφωνο. Έχω φαγητό και μέρος για ύπνο. Παίρνω χρήματα εδώ κι εκεί και υπάρχει φαγητό στους κάδους και κοντά στα καταστήματα. Υπάρχουν πολλά εδώ» είχε αναφέρει η ίδια.

Σύμφωνα με πληροφορίες της βρετανικής The Sun, ο 40χρονος πρώην σύζυγός της, που πρωταγωνίστησε από το 1991 έως το 1999 στο θρυλικό «Baywatch», έχει αρνηθεί να τη βοηθήσει.

FOLLOW US @EDAILYGR Ακολουθήστε μας και στο Instagram
[ΠΗΓΗ]

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ρούλα Ρέβη για Αποστόλη Τότσικα: «Δε νιώθω σύζυγος, ούτε σύντροφος, νιώθω φίλη μαζί του»

Σήμερα

«Το έχω ξαναπεί, για μένα, όταν νιώθεις απόλυτη οικειότητα και άνεση με έναν άνθρωπο κι αποδοχή, είναι το καλύτερο», πρόσθεσε

Κλειδαμπάρωσε το σπίτι η Μενεγάκη ‑ «Μου λέγανε τα παιδιά μου `μαμά τι γίνεται;`»

Σήμερα

Η αφρικανική σκόνη έχει ενοχλήσει ήδη πάρα πολύ την Ελένη Μενεγάκη και την οικογένειά της και έχει αυτές τις μέρες της το σπίτι κλειδαμπαρωμένο

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Δε θέλω να τον δω και δεν θέλω να έρθει στην εκπομπή μου»

Σήμερα

O παρουσιαστής δεν ξεκαθάρισε αν έκανε πλάκα ή αν μιλούσε σοβαρά - Δείτε το σχετικό βίντεο

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»

Σήμερα

«Έχω παρακολουθήσει σύντροφό μου με ταξί, είχα πληρώσει 50 ευρώ», είπε η Μέγκι Ντρίο

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Με ενοχλεί πάρα πολύ που ακούγονται άσχημα σχόλια για ...»

Χτες

«Eίναι καλλιτεχνάρα και νομίζω ότι θα πάει πολύ καλά», είπε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Καινούργιου για απουσία Μικρούτσικου: «Νομίζω είναι στη Ρώμη»

Προχτές

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος λείπει πολλές μέρες από την εκπομπή και οι τηλεθεατές τον ψάχνουν και στέλνουν μηνύματα ρωτώντας πού είναι.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Internet Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.