Pink.gr Γυναίκες Χωρίς Φίλτρο

«Ήθελε να κάνει μπάρμπεκιου το πλευρό μου και να το φάει» λέει πρώην του Αρμι Χάμερ

«Ήθελε να κάνει μπάρμπεκιου το πλευρό μου και να το φάει» λέει πρώην του Αρμι Χάμερ

Δημοσίευση 15/1/2021 | 14:05

Αμείωτος συνεχίζεται ο σάλος γύρω από το πρόσωπο το Άρμι Χάμερ, μετά τη διαρροή μηνυμάτων που φέρεται να έστειλε ο σταρ του Χόλιγουντ σε «μία από τις ερωμένες του» ενώ ήταν παντρεμένος, και τα οποία περιέγραφαν «φαντασιώσεις βιασμού και κανιβαλισμού».

Εν μέσω του σκανδάλου που έχει στοιχίσει ήδη επαγγελματικά στον πρωταγωνιστή του «Call me by your name», αφου αναγκάστηκε να αποχωρήσει από ταινία με την Τζένιφερ Λόπεζ, το Page Six μίλησε με μια πρώην του 34χρονου, η οποία δήλωσε ότι δεν την εξέπληξε καθόλου το περιεχόμενο των μηνυμάτων, παρόλο που δεν μπορεί να γνωρίζει (όπως και κανένας μέχρι στιγμής) αν είναι αυθεντικά ή όχι.

Η Κόρτνεϊ Βουσέκοβιτς είναι η τελευταία γυναίκα που φέρεται να έκανε σχέση ο Χάμερ, μετά την ανακοίνωση του τέλους του γάμου του με την Ελίζαμπεθ Τσέιμπερς την περασμένη χρονιά. Σύμφωνα με το Page Six, ο Χάμερ και η 30χρονη καλλονή, που έχει εφεύρει το δικό της app ονόματι Flashd, έβγαιναν μαζί για σχεδόν τρεις μήνες, από τον Ιούνιο μέχρι τον Αύγουστο.

Η ίδια περιγράφει σήμερα την σχέση τους ως αλλόκοτη, με πτυχές που την έκαναν να αισθάνεται ιδιαίτερα άβολα αλλά και με συναισθηματική κακοποίηση.

Σύμφωνα με τη Βουσέκοβιτς, το σύντομο διάστημα της σχέσης τους ένιωθε συχνά σαν να έβγαινε με έναν επίδοξο «Χάνιμπαλ Λέκτερ», αφού τα ερωτόλογα του σταρ περιλάμβαναν αρκετές περιγραφές φαντασιώσεων που αφορούσαν στην κατανάλωση της σάρκας της. «Μου είχε πει ότι θέλει να μου σπάσει ένα πλευρό, να το ψήσει σε μπάρμπεκιου και να το φάει» λέει χαρακτηριστικά στην εφημερίδα, εξηγώντας ότι το σχόλιο αυτό, καθώς και άλλα του ίδιου στυλ της φαίνονταν πολύ παράξενα όταν τα άκουγε, ωστόσο για κάποιο λόγο δεν έδινε σημασία. «Μου έλεγε, θέλω να κόψω ένα κομμάτι με τα δόντια μου. Αν είχα κοπεί στο χέρι, το έπιανε και το έγλυφε ή ρουφούσε το αίμα. Αυτό ήταν το πιο περίεργο που συνέβη ανάμεσά μας».

«Του αρέσει η ιδέα του δέρματος ανάμεσα στα δόντια του»

Αυτό προσθέτει η 30χρονη στη συνέντευξή της, σημειώνοντας ότι εκτός από αλλόκοτες και αηδιαστικές στιγμές, η σχέση τους περιείχε και έντονα στοιχεία συναισθηματικής κακοποίησης. Η Βουσέκοβις χαρακτηρίζει τον πρώην εραστή της ως ειδήμων στη χειραγώγηση, ειδικά νέων γυναικών. Περιγράφοντας τη «μεθοδολογία» του, επισημαίνει ότι αρχικά μπαίνει στη ζωή μιας γυναίκας δυναμικά, προβάλλοντας τις εντυπωσιακές πτυχές του χαρακτήρα του, και κάνοντάς την να πιστεύει ότι δεν έχει ξανανιώσει έτσι ποτέ για οποιαδήποτε άλλη.

FOLLOW US @EDAILYGR Ακολουθήστε μας και στο Instagram
[ΠΗΓΗ]

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σίντνεϊ Σουίνι: «Είναι άσχημη και δεν ξέρει να παίξει», είπε γνωστή παραγωγός ‑ Η απάντηση της ηθοποιού

Χτες

Εκπρόσωπος της 26χρονης αντεπιτέθηκε στα αρνητικά σχόλια της Κάρολ Μπάουμ

Είναι η κόρη της Salma Hayek το πιο προνομιούχο κορίτσι του Hollywood;

Χτες

Η 16χρονη ζει μία πολυτελέστατη ζωή με την οικογένειά της, ενώ είναι κληρονόμος περιουσίας άνω των 33 δισεκατομμυρίων δολαρίων!

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ζήτησε από τον Δημήτρη Παπανώτα να αποχωρήσει από το πλατό ‑ Τι συνέβη

Προχτές

`Είναι απόφαση σταθμού λόγω της ανεξαρτησίας και της δεοντολογίας να μη συμμετέχεις στο κομμάτι του Δήμου Βερύκιου`, είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Μάρα Δαρμουσλή: «Ας σεβαστούμε και αυτές που κάνουν το φυσιολογικό»

Προχτές

Κάποιοι λένε ότι θηλάζω τον 2χρονο γιο μου γιατί το έχω εγώ ανάγκη, πρόσθεσε

«Η Ελεονώρα Μελέτη ήταν η ωραία του σχολείου, δε μας έδινε καμία σημασία»

Πριν 3 μέρες

«Την κοιτούσαμε και τη θαυμάζαμε..», είπε ο Τάσος Ιορδανίδης

Αιμίλιος Χειλάκης: «Μπήκα με χαμόγελο στο χειρουργείο και οι άλλοι κλαίγανε...»

Πριν 3 μέρες

Ο Αιμίλιος Χειλάκης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, MEGA Καλημέρα και μίλησε μεταξύ άλλων στην Ελεονώρα Μελέτη για την περιπέτεια της υγείας του

«Δεν είναι σημαντική, δεν είναι ενδιαφέρουσα»: Σάλος στη διεθνή σοουμπίζ ‑ «Πυρά» της Courtney Love κατά της Taylor Swift

Πριν 3 μέρες

Τα πρόσφατα σχόλια της 59χρονης ήρθαν αντιμέτωπα με την οργή των θαυμαστών της σούπερ - σταρ

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Internet Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.