Pink.gr Γυναίκες Χωρίς Φίλτρο

Γιόγκα, γuμνισμός, εναλλακτική ζωή: Πώς την έχει δει ο Θανάσης Ευθυμιάδης;

Γιόγκα, γuμνισμός, εναλλακτική ζωή: Πώς την έχει δει ο Θανάσης Ευθυμιάδης;

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση 20/1/2021 | 00:06

«Για εμένα όλο αυτό που θεωρείτα εναλλακτικό είναι το απολύτως φυσιολογικό»

Μπήκε στη ζωή μας ως πρωταγωνιστής σε μία σειρά που άφησε εποχή και αγαπήθηκε όσο λίγοι Έλληνες ηθοποιοί στη χώρα μας, το Ντόλτσε Βίτα. 

Ίσως αν κάποιος δεν έχει ακολουθήσει καθόλου τα χνάρια του... στη φύση τόσα χρόνια να αναρωτιέται πώς ο ηθοποιός από την celebrity ζωή να βρέθηκε σε μια άλλη alternative φάση, όμως όλα έγιναν σταδιακά. 

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης έχει αποκτήσει με την Άννα Δημητρίεβιτς δύο κόρες. Τη 13χρονη Ζωή και την 11χρονη Σόφη. "Τους έχω δώσει ό,τι είχα, όλα τα μαθήματα μου. Ήμουν δίπλα τους και δεν έφυγα στιγμή από κοντά τους στο μεγάλωμα τους μέχρι τα 10 χρόνια της μιας μου κόρης και τα 12 της άλλης. Είμαι ταμένος δίπλα τους και το ήθελα τόσο πολύ. Το έκανα με όλη μου την ψυχή. Πέρασα υπέροχα αυτά τα χρόνια, ήταν τεράστιο σχολείο και για εμένα η ανατροφή τους".

Πότε απέκτησε την δική του φιλοσοφία για τη ζωή και πότε δέθηκε με τη φύση; 

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης λατρεύει τη γιόγκα και από εκεί ξεκινάνε όλα. Ζει εναρμονισμένος με τη φύση και ονειρεύεται μια ζωή μακριά από την πόλη. "Επαφή με την φύση σημαίνει, ότι αναλογίζομαι την ευθύνη που έχω στο τι θα παραδώσω στην επόμενη γενιά. Είτε είναι παιδιά δικά μου, είτε είναι παιδιά του κόσμου. Όλα τα παιδιά είναι το αύριο αυτής της γης. Αναλογίζομαι την ευθύνη που έχω, στο πως πήρα αυτή την γη και πως θα την επιστρέψω. Σκέφτομαι πως θα κρατήσω τα ποτάμια, τα βουνά, τις λίμνες, τον καθαρό ουρανό. Άρα λοιπόν με ευθύνη και σεβασμό, βρίσκομαι κοντά στην φύση. Η ζωή δεν είναι ό,τι φάμε ό,τι πιούμε. Υπάρχουν πολλοί που σκέφτονται έτσι. Το σέβομαι. Εγώ όμως δεν έχω κάτι κοινό με αυτούς".

"Καλό είναι να τα εκτιμάμε όλα, ένα χαμόγελο, μια αγκαλιά, μια ευγενική χειρονομία, έχει τεράστια διαφορά να εκτιμούμε τους ανθρώπους γύρω μας που προσφέρουν και ένα κομμάτι της ψυχής τους. Όταν αρχίζουμε να βλέπουμε το θετικό σε όλα τότε όλα αλλάζουν.

Αλλάζει η σχέση μου με το φαγητό, αλλάζει η σχέση μου το σώμα μου, με την άσκηση, δηλαδή αν παλιότερα έκανα kick boxing και σήμερα κάνω γιόγκα αυτό δείχνει ότι πολλά πράγματα άλλαξαν μέσα μου. Πήγα από τον πόλεμο στην ειρήνη. Όταν ένιωσα ότι πραγματικά μπορώ να λέω συγνώμη και μπορώ να συγχωρώ αυτούς που πιστεύω ότι μπορεί να ήταν άδικοι μαζί μου ή ότι έκαναν κάτι κακό σε εμένα, τότε όλη μου η ζωή πήρε έναν άλλο ρυθμό. Δεν επεμβαίνω πουθενά. Ακολουθώ τον ρυθμό που έχει πάρει η ζωή μου" έχει πει ο ίδιος σε συνέντευξή του.

Μάλιστα τα καλοκαίρια απολαμβάνει να κάνει και γuμνισμό σε απόμερες παραλίες! 

Έχει γράψει στο Instagram του: "Eδώ και αρκετά χρόνια, προτιμώ τις απομακρυσμένες παραλίες για να μπορώ να απολαμβάνω τον Ήλιο και την θάλασσα, γυμνός. Η θεραπεία που προσφέρει ο Ήλιος τις πρωινές και τις απογευματινές ώρες είναι ανεκτίμητη για την καλή υγεία των γεννητικών οργάνων(ανδρών και γυναικών) Άλλωστε το έχει πει και κάποιος σοφός....Ό,τι δεν το βλέπει ο Ήλιος, μαραζώνει!".

Γιατί αποφάσισε να απέχει από τον κόσμο της τηλεόρασης; "Κατάλαβα ότι εκείνος ο τρόπος ζωής έβγαζε σε αδιέξοδο. Ήταν χαρές που κρατούσαν λίγα λεπτά άντε το πολύ μια νύχτα. Το πρωί έβλεπα την πραγματικότητα κατάματα και αυτό που έβλεπα δεν μου άρεσε. Ήθελα αυτό που λέγεται ζωή να μου αρέσει συνέχεια. Για αυτό και άλλαξα".

Ο ίδιος πάντως δεν έχει εγκαταλείψει την υποκριτική, απλώς, επιλέγει το θέατρο και δη, τις κωμωδίες. "Ο κόσμος έχει μεγάλη ανάγκη να γελάει. Μου αρέσει να είμαι στην σκηνή και να ακούω τον κόσμο να γελάει".

FOLLOW US @EDAILYGR Ακολουθήστε μας και στο Instagram

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ρούλα Ρέβη για Αποστόλη Τότσικα: «Δε νιώθω σύζυγος, ούτε σύντροφος, νιώθω φίλη μαζί του»

Χτες

«Το έχω ξαναπεί, για μένα, όταν νιώθεις απόλυτη οικειότητα και άνεση με έναν άνθρωπο κι αποδοχή, είναι το καλύτερο», πρόσθεσε

Κλειδαμπάρωσε το σπίτι η Μενεγάκη ‑ «Μου λέγανε τα παιδιά μου `μαμά τι γίνεται;`»

Χτες

Η αφρικανική σκόνη έχει ενοχλήσει ήδη πάρα πολύ την Ελένη Μενεγάκη και την οικογένειά της και έχει αυτές τις μέρες της το σπίτι κλειδαμπαρωμένο

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»

Χτες

«Έχω παρακολουθήσει σύντροφό μου με ταξί, είχα πληρώσει 50 ευρώ», είπε η Μέγκι Ντρίο

Κατερίνα Καινούργιου: «Η εταιρεία παραγωγής έχει πάρει μια απόφαση για τον Ανδρέα Μικρούτσικο»

Προχτές

Πολλά ακούγονται και γράφονται το τελευταίο διάστημα γύρω από τη συνεργασία του Ανδρέα Μικρούτσικου με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Με ενοχλεί πάρα πολύ που ακούγονται άσχημα σχόλια για ...»

Προχτές

«Eίναι καλλιτεχνάρα και νομίζω ότι θα πάει πολύ καλά», είπε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Κατερίνα Καινούργιου: «Είναι άσχημο αυτό που κάνουν στη Δανάη Μπάρκα»

Πριν 3 μέρες

Με αφορμή τα τηλεοπτικά σενάρια που αφορούν την Μαρία Μπακοδήμου

Καινούργιου για απουσία Μικρούτσικου: «Νομίζω είναι στη Ρώμη»

Πριν 3 μέρες

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος λείπει πολλές μέρες από την εκπομπή και οι τηλεθεατές τον ψάχνουν και στέλνουν μηνύματα ρωτώντας πού είναι.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Internet Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.