ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Δύο ανεκτίμητα δώρα για τον εαυτό σου

Για να την παλέψεις στην πανδημία, αλλά και γενικά
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Δύο ανεκτίμητα δώρα για τον εαυτό σου
Φωτογραφία από τον χρήστη Natasha Fernandez στο Pexels

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εδώ και έναν χρόνο ζούμε μια πολύ δύσκολη κατάσταση με την πανδημία του κορωνοϊού και όπως είναι επόμενο, η ψυχολογία όλων να είναι στα χειρότερα της.

Και μπορεί όλα να σου φαίνονται μαύρα και απαισιόδοξα, δεν πρέπει όμως ποτέ να ξεχνάς ότι τίποτα δεν είναι μόνιμο στη ζωή και ότι και αυτή είναι μια φάση που θα περάσει.

Για να βοηθήσεις τον εαυτό σου να παλέψει αυτήν την περίοδο, μπορείς να του κάνεις κάποια ανεκτίμητα δώρα, που θα τα χαρείς πάρα πολύ και θα σε κάνουν να δεις την καθημερινότητα και τον κόσμο με άλλα μάτια.

Αυτοσεβασμός

Πρέπει να μάθεις να σέβεσαι πρώτα από όλα τον εαυτό σου και την υγεία σου, γιατί είναι πραγματικά ό,τι πιο πολύτιμο για εσένα. Μη θεωρείς τίποτα δεδομένο, γιατί δεν είναι, οπότε φρόντισε εσένα όσο καλύτερα μπορείς και να δεις ότι μετά θα μπορείς να φροντίσεις και ό,τι άλλο θέλεις γύρω σου.

Ημερολόγιο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωσε δυο ώρες την ημέρα στην καταγραφή των καλών πραγμάτων που σου συμβαίνουν αυτό το διάστημα. Γράψε για ότι σε κάνει ευτυχισμένο και ευγνώμων και θα δεις ότι θα αλλάξει γρήγορα η διάθεση σου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
4 / position1: 332 / position2: 914
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb