Pink.gr Γυναίκες Χωρίς Φίλτρο

Μακαρόνια πίτσα: Η πιο πολύχρωμη μακαρονάδα που λάτρεψε το ίντερνετ

Μακαρόνια πίτσα: Η πιο πολύχρωμη μακαρονάδα που λάτρεψε το ίντερνετ

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση 2/3/2021 | 00:09

Για πολλούς ανθρώπους, η πίτσα είναι η τέλεια επιλογή για οποιοδήποτε γεύμα. Ντελίβερι για δείπνο το βράδυ; Σίγουρα. Κρύα πίτσα για πρωινό πριν ξεκινήσετε για το γραφείο; Ναι!

Αλλά δεν μπορείτε να παραγγείλετε ειλικρινά πίτσα για κάθε γεύμα, σωστά; Εκεί έρχεται αυτή η συνταγή που θα έρθει να τα ταιριάξει όλα γλυκά!

Είτε σας αρέσει η πίτσα με πιπεριές και κρεμμύδια, ή η μαργαρίτα ή η πίτσα πεπερόνι, αυτό το πιάτο είναι για εσάς. 

Ξεκινήστε - χρειάζεστε ένα κουτί ριγκατόνι, ένα βάζο με σάλτσα μαρινάρα, μισό φλιτζάνι νερό, ένα κόκκινο κρεμμύδι, μια πιπεριά, δύο σκελίδες σκόρδο, καρυκεύματα, πεπερόνι και τυρί μοτσαρέλα. 

Για να προσαρμόσετε την πίτσα σας, μη διστάσετε να προσθέσετε και άλλες γεύσεις που σας αρέσουν στα υλικά. 

Ξεκινήστε κόβοντας το σκόρδο. Ξεφλουδίστε τις σκελίδες και, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε την επίπεδη πλευρά ενός μεγάλου μαχαιριού για να σπάσετε τις σκελίδες σε μια σανίδα κοπής. Κόψτε το σκόρδο σε λεπτά κομμάτια με το μαχαίρι. Κόψτε το κρεμμύδι σας στη μέση κα μετά σε κύβους - κάντε και το ίδιο με την πιπεριά.

Για το πεπερόνι, θα θελήσετε να κόψετε ένα μέρος του σε μικρότερα κομμάτια. Βγάλτε τα δύο τρίτα τoυ πεπερόνι από τη συσκευασία. Αποθηκεύστε το υπόλοιπο πεπερόνι για το τελείωμα της συνταγής!

Ζεστάνετε μια κατσαρόλα και ψεκάστε την με σπρέι μαγειρέματος για να βεβαιωθείτε ότι τα συστατικά σας δεν κολλάνε στο κάτω μέρος της κατσαρόλας κατά το μαγείρεμα.

Ξεκινήστε μαγειρεύοντας το σκόρδο έως ότου είναι ελαφρώς χρυσό και, στη συνέχεια, προσθέστε τα κομμένα κρεμμύδια και τις πιπεριές σε κύβους. Αφήστε τα λαχανικά να μαγειρευτούν για τρία έως πέντε λεπτά για να απελευθερώσουν τις γεύσεις τους και να μαλακώσουν.

Μόλις μαγειρευτούν τα λαχανικά, ρίξτε το κομμένο πεπερόνι. Συνεχίστε το ανακάτεμα έως ότου το πεπερόνι να ενσωματωθεί καλά στο μείγμα λαχανικών. Εάν επιλέξετε να προσθέσετε και άλλα υλικά, όπως ελιές ή μανιτάρια, μαγειρέψτε τα στο μείγμα σε αυτό το βήμα.

Βράστε τα μακαρόνια σας και ρίξτε τα στο μείγμα. Έπειτα προσθέστε την σάλτσα και αφήστε τα να μαγειρευτούν σε χαμηλή φωτιά για 15 λεπτά.

FOLLOW US @EDAILYGR Ακολουθήστε μας και στο Instagram

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πώς θα σωθείς από τις παρανυχίδες και τα πετσάκια που σου χαλάνε το μανικιούρ

Πριν 3 μέρες

Τι μπορεί να κάνεις λάθος και δεν τα ξεφορτώνεσαι

Νηστίσιμοι ρεβυθοκεφτέδες καλύτεροι από τηγανητοί

Πριν 4 μέρες

Οι πιο εύκολοι και νόστιμοι ρεβυθοκεφτέδες χωρίς να πάρετε εξτρα θερμίδες

Τα ζώδια σήμερα: 24 Μαρτίου

Πριν 5 μέρες

Αστρολογικές προβλέψεις κάθε μέρα από το Pink.gr

Tραγανά καλαμαράκια χωρίς να τηγανίσετε

Πριν 6 μέρες

Τα πιο τραγανά και νόστιμα καλαμαράκια χωρίς λάδια που θα φτιάχνετε συνέχεια

Τα ζώδια σήμερα: 23 Μαρτίου

Πριν 6 μέρες

Αστρολογικές προβλέψεις κάθε μέρα από το Pink.gr

Τα ζώδια σήμερα: 21 Μαρτίου

Πριν 1 εβδομάδα

Αστρολογικές προβλέψεις κάθε μέρα από το Pink.gr

Σώσε τα μαλλιά σου από την ψαλίδα με 4 κινήσεις

Πριν 1 εβδομάδα

H συνέπεια είναι το κλειδί

Τα ζώδια σήμερα: 20 Μαρτίου

Πριν 1 εβδομάδα

Αστρολογικές προβλέψεις κάθε μέρα από το Pink.gr

Τα ζώδια σήμερα: 18 Μαρτίου

Πριν 1 εβδομάδα

Αστρολογικές προβλέψεις κάθε μέρα από το Pink.gr

Λόγοι που ξυπνάς με πρησμένο πρόσωπο

Πριν 1 εβδομάδα

Μήπως κάνεις ή δεν κάνεις κάποια από τα παρακάτω;

Τα ζώδια σήμερα: 16 Μαρτίου

Πριν 1 εβδομάδα

Αστρολογικές προβλέψεις κάθε μέρα από το Pink.gr

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Internet Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.