Pink.gr Γυναίκες Χωρίς Φίλτρο

Γιοί από οικογένεια 150 παιδιών αποκαλύπτουν πως είναι να μεγαλώνεις σε αίρεση

Γιοί από οικογένεια 150 παιδιών αποκαλύπτουν πως είναι να μεγαλώνεις σε αίρεση
Photo via Merlin Blackmore/TIK TOK

Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Δημοσίευση 2/3/2021 | 16:41

Τρεις νεαροί χρήστες του Tik Tok, αποφάσισαν να αποκαλύψουν την ιστορία του πολυγαμικού πατέρα τους, ο οποίος έχει μέχρι στιγμής 150 παιδιά, καθώς και το πως είναι να μεγαλώνει κανείς σε μια αίρεση, όπως ήταν αυτή της δικής του "οικογένειας".

Την οικογένεια - αίρεση ίδρυσε ο 64χρονος πλέον Γουίνστον Μπλάκμορ, ο οποίος είναι και ο πιο γνωστός πολυγαμικός άνδρας στη Βρετανική Κολομβία, ενώ φαίνεται ότι έχει κερδίσει αρκετούς θαυμαστές μέσα από τα social media όπου μιλά συχνά για τις 27 συντρόφους του και την ζωή τους.

Ο 19χρονος Μέρλιν Μπλάκμορ μαζί με τα ετεροθαλή αδέρφια του, τον επίσης 19 ετών Μουράι και τον 21χρονο Γουόρεν κατέφυγαν στο Tik Tok για να μιλήσουν για τις προσωπικές τους ιστορίες, σχετικά με το πως είναι να ζει κανείς σε μια τέτοια κλειστή κοινωνία. Οι τρεις νεαροί που έχουν αφήσει την αίρεση του πατέρα τους, ελπίζουν ότι η επόμενη γενιά θα είναι περισσότερο οικογένεια μεταξύ της, παρά αίρεση.

Σύμφωνα με όσα ανφέρει ο Μέρλιν, ο οποίος έχει 7 αδέρφια από την ίδια μητέρα και πλέον ζει στις ΗΠΑ, ήθελε από πάντα να μιλήσει για τον παράξενο τρόπο που μεγάλωσε, αλλά έπρεπε πρώτα να φύγει από την "κοινότητα" του, καθώς φοβόταν για την ζωή του και για το ότι κάποιος θα του έκανε κακό επειδή απλά και μόνο μοιράστηκε με τον  υπόλοιπο κόσμο το πως ήταν τα παιδικά του χρόνια. Τώρα όμως που είναι ανεξάρτητος και ασφαλής, είναι αποφασισμένος να μιλήσει για τις εμπειρίες του.

@lovewarmusic

finding myself on YouTube 8 years later. #fyp #cult #polygamy #foryou

♬ Prisoner - Miley Cyrus

Μαζί με τον Μουράι, μεγάλωσαν σε ένα σπίτι με δυο από τις 27 συντρόφους του πατέρα τους και 18 από τα 150 αδέρφια τους. Η μια γυναίκα έμενε στον πάνω όροφο της μονοκατοικίας τους και η άλλη στον κάτω.

Σε ένα επόμενο βίντεο, ο 19χρονος αναφέρει ότι ήταν "τρίδυμος", γιατί είχε έναν αδερφό και μια αδερφή που γεννήθηκαν την ίδια μέρα με εκείνον, φυσικά από διαφορετικές μητέρες. Τα δυο αυτά αδέρφια του σήμερα παραμένουν παντρεμένα εντός της αίρεσης και ο Μέρλιν δεν κρατά καμιά επαφή μαζί τους.

@lovewarmusic

Lotta sibs #fyp #foryou #cult

♬ Hate The Other Side - Juice WRLD & Marshmello & The Kid Laroi

Άλλο βίντεο, παρουσιάζει τον νεαρό να μιλά για το μεγάλο εύρος ηλικιών που υπήρχε μεταξύ των αδρφών του, με τον μεγαλύτερο να ειναι 44 ετών και τον μικρότερο μόλις ενός. Όσο για τα πάρτι γενεθλίων τους, ήταν όπως και των υπόλοιπων παιδιών του κόσμου. Φυσικά δεν πήγαιναν και τα 150 αδέρφια κάθε φορά που κάποιος είχε γενέθλια. Ο ίδιος ήταν πιο κοντά μετα συνομήλικα παιδιά. Αν πάλι κάποια γενέθλια έπεφταν την ίδια μέρα, τότε τα γιόρταζαν όλοι μαζί.

Όμως και το 21χρονος αδερφός του Μέρλιν, Γουόρεν, αναφέρθηκε στην αίρεση που μεγάλωσε. Ο νεαρός ζει ακόμα στον Καναδά και όπως λέει με τον Μέρλιν εκτός από αδέρφια είναι και κολλητοί φίλοι, όπως και με τον Μουράρι που μεγάλωσαν στο ίδιο σπίτι, μιας και οι μητέρες των νεαρών είναι αδερφές. 

Όσο για το πως ο πατέρας τους έφτασε να έχει 27 γυναίκες, ο Γουόρεν εξηγεί ότι αυτές σχετίζονται μεταξύ τους με διάφορους τρόπους, αλλά κατά γενική ομολογία ήταν αδερφές μεταξύ τους.

Στο σχολείο που πηγαίναν, διευθυντής ήταν ο πατέρας τους και στην τάξη είχε 19 συμμαθητές, που είχαν γεννηθεί όλοι το 1999. Από αυτούς, οι 5 ήταν αδέρφια του, οι 4 ξαδέρφες του, οι 7 ξαδέρφια του και οι 2 ήταν ανηψιές του.

Επιπλέον, η αίρεση φρόντιζε να καλλιεργεί την δική της τροφή, γιατί είναι λογικό να υπάρχει μεγάλη ανάγκη σύτισης όταν υπάρχουν και 150 παιδιά.

@magikmerlin

Reply to @editsbyjoy1 My siblings. #polygamy #exmo #famof150 #siblings #fyp #foryou #foryoupage

♬ Steven Universe - L.Dre

Το πιο τρελό στην υπόθεση όμως ήταν όταν ο Μουράι άφησε το ιδιωτικό σχολείο που πήγαινε και πήγε να φοιτήσει την τελευταία χρονιά του λυκείου στο δημόσιο της περιοχής του, όταν ξαφνικά έμαθε σε ένα μάθημα ιστορίας για την οικογένεια του. Όπως λέει, είχε γραφτεί στο μάθημα νομικής και μια ημέρα που διδασκόταν για την πολυγαμία, είδε στα βιβλία του να αναφέρεται η οικογένεια του. Όλοι στο σχολείο γνώριζαν ότι προέρχεται από εκεί και ο ίδιος έμαθε μέσα από τα βιβλία του για πατέρα και την αίρεση του.

Ακόμα, ο νεαρός αποκάλυψε πως η οικογένεια του διασπάστηκε από την εκκλησία και δημιούργησε την εν λόγω αίρεση. Οι δικοί του ήταν μέλη της εκκλησίας FLDS μέχρι το 2002, όταν ο πατέρας του, Γουόρεν, έγινε προφήτης και  η οικογένεια του παρακάμφθηκε. Μιας και τα πράγματα ήταν πολύ μπερδεμένα, πολλοί έχασαν την σύνδεση με την οικογένεια τους, όμως η δική του οικογένεια θέλησε να μείνει δεμένη. Αυτόν τον φόβο οι μεγαλύτεροι τον πέρασαν στους νεότερους και έτσι, όποιος μεγάλωνε εκεί και δεν ήταν μέρος της αίρεσης, δεχόταν βαθιά επίκριση.

@kayezer0

Reply to @that_bad_artist next question please ! 😁😁 #flds #exmormon #fyp #foryoupage

♬ original sound - Murray Blackmore

Πάντως πλέον τα πράγματα δείχνουν να αλλάζουν σύμφωνα με τον Μουράρι, ο οποίος λέει ότι σιγά σιγά από αίρεση, οι άνθρωποι αρχίζουν να γίνονται περισσότερο οικογένεια.

Για την ιστορία, ο Γουόρεν Τζεφς, είχε πάνω από 70 γυναίκες και εκτίει ισόβια ποινή φυλάκισης στις ΗΠΑ για σeξουαλική κακοποίηση δυο παιδιών, ενώ κάποια στιγμή υπήρξε και ένας από τους πιο καταζητούμενους φυγάδες του FBI. Το 2017, ο Γουίνστον Μπλάκμορ κατηγορήθηκε για την τέλεση συγγενικών γάμων στην κοινότητα που είχε ιδρύσει και καταδικάστηκε σε 6 μήνες κατ' οίκον περιορισμό.

FOLLOW US @EDAILYGR Ακολουθήστε μας και στο Instagram

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ιστορική αλλαγή που θα δούμε στην Εθνική Γερμανίας μετά από 70 χρόνια

Πριν 6 μέρες

Τι αλλάζει στα Πάντσερ μετά από 70 χρόνια

Γιατί οι Ιρλανδοί πίνουν σαν να μην υπάρχει αύριο στην γιορτή του St. Patrick`s Day;

Πριν 1 εβδομάδα

Τι ακριβώς γιορτάζουν οι Ιρλανδοί;

Οι παλιές πολυκατοικίες της Αθήνας: Αυτή είναι η παλαιότερη της πόλης

Πριν 2 εβδομάδες

Κτίρια, στα οποία συνυπάρχει η αρχιτεκτονική, η ιστορία της πόλης και η καθημερινή ζωή

3 επικίνδυνα επαγγέλματα με υψηλές αμοιβές

Πριν 3 εβδομάδες

Και λίγα παίρνουν...

Τι σημαίνει να είσαι γυναίκα στην Ελλάδα του 2024

Πριν 3 εβδομάδες

Η ελληνική κοινωνία, με τις βαθιά ριζωμένες παραδόσεις και την πλούσια ιστορία της, επηρεάζει τις εμπειρίες και τους ρόλους των γυναικών.

Τι πραγματικά σημαίνει η φράση «δεν έχεις τσίπα» πάνω σου

Πριν 3 εβδομάδες

Είναι γνωστό πως οι λέξεις έχουν τη δική τους ιστορία

Η Κίνα κατασκευάζει το βαθύτερο υπόγειο εργαστήριο στον κόσμο για τη μελέτη της σκοτεινής ύλης

Πριν 4 εβδομάδες

Είναι σχεδόν διπλάσιο από το μέγεθος του Εθνικού Εργαστηρίου Gran Sasso στην Ιταλία

Η κλοπή που έκανε διάσημη τη Mona Lisa: Πίστευαν πως την έκλεψε ο Picasso

Πριν 5 εβδομάδες

Είναι ίσως ο πιο γνωστός πίνακας στον κόσμο!

H βίλα της Avril Lavigne έχει την ωραιότερη θέα

Πριν 5 εβδομάδες

Aν θες μπορείς να την αγοράσεις

Ελληνικός καφές και αναμνήσεις σε παραδοσιακά καφενεία της χώρας

Πριν 6 εβδομάδες

Εκεί που σταμάτησε ο χρόνος

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Internet Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.