ENTERTAINMENT

3 ταινίες στις οποίες τα φιλιά στις σκηνές ήταν εκτός σεναρίου αλλά συνέβησαν

Αυτά τα φιλιά δεν ήταν προγραμματισμένα!
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
3 ταινίες στις οποίες τα φιλιά στις σκηνές ήταν εκτός σεναρίου αλλά συνέβησαν

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Kάποιες φορές σε παρασύρει η στιγμή και αφήνεσαι. Ακόμη κι αν υπάρχουν γύρω σου κάμερες και ένα crew 200 ατόμων. Αυτά τα φιλιά δεν ήταν προγραμματισμένα αλλά συνέβησαν!

Lost in Translation

Ένα από τα πιο συζητημένα σημεία στο Lost in Translation της Sofia Coppola είναι η τρυφερή στιγμή στο τέλος μεταξύ Charlotte (Scarlett Johansson) και Bob (Bill Murray).

Ο Murray ψιθύρισε κάτι στο αυτί της Johansson που έχει δεσμευτεί να μην αποκαλύψει ποτέ, κάτι που ήταν εκτός σεναρίου, και σύμφωνα με τον Coppola, ούτε το φιλί τους είχε προγραμματιστεί ποτέ! Απλώς ο Murray, ήθελε να συνεισφέρει και έτσι στην ταινία.

Edge of Tomorrow

Eνώ όλο το crew είχε εγκαταλείψει την ιδέα οι πρωταγωνιστές ο William Cage (Tom Cruιse) και η Rita Vrataski (Emily Blunt),να φιληθούν μιας και δεν μπορούσαν να βρουν το σημείο και τη στιγμή για κάτι τέτοιο, εκείνη αποφάσισε να το εντάξει στην ιστορία την τελευταία στιγμή. Η Βlunt είπε πως "Αυτό έπρεπε να γίνει" .

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Room with A View

Η ταινία γυρίστηκε όταν η Helena Bonham Carter (που έπαιζε τη Lucy) είχε μόλις κλείσει τα 18 της χρόνια  και σύμφωνα με μια συνέντευξη στο Criterion.com, δεν είχε φιλήσει κανέναν κάτι που έκανε ακόμη πιο δύσκολη τη σκηνή για τον Julian Sands (που έπαιζε τον George Emerson). Σύμφωνα με την Carter, το crew της ταινίας περίμενε μια «μαγική στιγμή» για να δουν αν θα συμβεί από μόνο του! Όταν ήρθε τελικά η στιγμή, ήταν αρκετά δύσκολο να σταθεί στα πόδια της!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 377 / position2: 1093
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb