Pink.gr Γυναίκες Χωρίς Φίλτρο

Χείμαρρος αποκαλύψεων από τον πρίγκιπα Harry: Ήταν σαν να έπαιζα στην ταινία «Truman Show»

Χείμαρρος αποκαλύψεων από τον πρίγκιπα Harry:  Ήταν σαν να έπαιζα στην ταινία «Truman Show»

Δημοσίευση 14/5/2021 | 11:05

«Χείμαρρος» αποκαλύψεων, που θα συζητηθούν και θα προκαλέσουν νέο «πονοκέφαλο» στο Μπάκιγχαμ, ήταν ο πρίγκιπας Harry στη νέα συνέντευξη - «φωτιά» που παραχώρησε στο αμερικανικό podcast «Armchair Expert» που παρουσιάζει ο ηθοποιός Dax Shepard

Ο εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ, μόλις δύο μήνες μετά την πολύκροτη συνέντευξη του ίδιου και της Μeghan στην Oprah, αποκάλυψε για πρώτη φορά πως από την ηλικία των 20 ετών ήθελε να εγκαταλείψει τη ζωή στο παλάτι, εξαιτίας αυτού που έκανε η Φίρμα (βασιλική οικογένεια) στη μητέρα του, πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Έτσι, γίνεται ξεκάθαρο πως το Megxit δεν ήταν μια απόφαση της Αμερικανίδας συζύγου του, όπως είχαν υποστηρίξει αρκετά βρετανικά έντυπα και βασιλικοί βιογράφοι, αφού ο έκτος στην διαδοχή του θρόνου της Γηραιάς Αλβιόνας στη νέα του συνέντευξη, αν και ξέρει καλά πως θα προκαλέσει για ακόμα μία φορά την οργή του παλατιού, της 95χρονης βασίλισσας και της βασιλικής οικογένειας, δεν δίστασε να υποστηρίξει ότι η ζωή του έμοιαζε με εκείνη του πρωταγωνιστή στην ταινία του 1998 «The Truman Show» και εκείνος αισθανόταν όπως ζώο σε ζωολογικό κήπο.

«Μετακόμισα στο Λος Άντζελες για να σπάσω τον κύκλο του πόνου»

Ο δούκας του Σάσεξ υποστήριξε ότι μετακόμισε στο Λος Άντζελες ώστε «να σπάσει τον κύκλο του πόνου», που υπέφερε εκείνος ως μέλος της βασιλικής οικογένειας από τον τρόπο που τον μεγάλωσε ο πατέρας του, πρίγκιπας Κάρολος, που και εκείνος «υπέφερε» από τον τρόπο που τον ανέθρεψαν η βασίλισσα Ελισάβετ και ο πρίγκιπας Φίλιππος. Ο Βρετανός γαλαζοαίματος, που έχει ένα γιο δύο ετών, τον Άρτσι και περιμένει τον ερχομό της κόρης του το Καλοκαίρι, δήλωσε πως δεν θέλει να μεγαλώσει τα παιδιά του με τον τρόπο που μεγάλωσε ο ίδιος.

Ο Harry μίλησε ακόμα και για την επίδραση που είχε η ζωή στο παλάτι στην ψυχική του υγεία και αποκάλυψε πως η Meghan τον προέτρεψε να ζητήσει ψυχολογική υποστήριξη από ειδικούς. Για τον πατέρα του, πρίγκιπα Κάρολο, ο Χάρι είπε πως «μου συμπεριφέρθηκε όπως του συμπεριφέρθηκαν, έτσι, πώς μπορώ να αλλάξω αυτό για τα παιδιά μου; Και νάμαι εδώ, μετακόμισα με όλη την οικογένειά μου στις ΗΠΑ, αυτό δεν ήταν το σχέδιο, αλλά μερικές φορές πρέπει να πάρεις αποφάσεις και δώσεις προτεραιότητα στην οικογένειά σου και στην ψυχική σου υγεία».

Ο πρίγκιπας αναφέρθηκε επίσης στα «άγρια» πάρτι της νεανικής του ηλικίας τα οποία απέδωσε στα ψυχικά τραύματα των παιδικών του χρόνων. Ο Βρετανός γαλαζοαίματος έχει αποκαλύψει στο παρελθόν ότι έπινε πολύ και έκανε χρήση ουσιών.

Ο Harry δήλωσε ανακουφισμένος που δεν χρειάζεται πια να εκτελεί τα βασιλικά καθήκοντα που βάραιναν τους ώμους του όταν ήταν νεότερος και είπε πως στο Λος Άντζελες μπορεί να πάει μια βόλτα με το ποδήλατο και με τον γιο του, κάτι που στην γενέτειρά του δεν θα τολμούσε να κάνει ελεύθερα.

FOLLOW US @EDAILYGR Ακολουθήστε μας και στο Instagram
[ΠΗΓΗ]

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ρούλα Ρέβη για Αποστόλη Τότσικα: «Δε νιώθω σύζυγος, ούτε σύντροφος, νιώθω φίλη μαζί του»

Σήμερα

«Το έχω ξαναπεί, για μένα, όταν νιώθεις απόλυτη οικειότητα και άνεση με έναν άνθρωπο κι αποδοχή, είναι το καλύτερο», πρόσθεσε

Κλειδαμπάρωσε το σπίτι η Μενεγάκη ‑ «Μου λέγανε τα παιδιά μου `μαμά τι γίνεται;`»

Σήμερα

Η αφρικανική σκόνη έχει ενοχλήσει ήδη πάρα πολύ την Ελένη Μενεγάκη και την οικογένειά της και έχει αυτές τις μέρες της το σπίτι κλειδαμπαρωμένο

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»

Σήμερα

«Έχω παρακολουθήσει σύντροφό μου με ταξί, είχα πληρώσει 50 ευρώ», είπε η Μέγκι Ντρίο

Κατερίνα Καινούργιου: «Η εταιρεία παραγωγής έχει πάρει μια απόφαση για τον Ανδρέα Μικρούτσικο»

Χτες

Πολλά ακούγονται και γράφονται το τελευταίο διάστημα γύρω από τη συνεργασία του Ανδρέα Μικρούτσικου με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Με ενοχλεί πάρα πολύ που ακούγονται άσχημα σχόλια για ...»

Χτες

«Eίναι καλλιτεχνάρα και νομίζω ότι θα πάει πολύ καλά», είπε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Κατερίνα Καινούργιου: «Είναι άσχημο αυτό που κάνουν στη Δανάη Μπάρκα»

Προχτές

Με αφορμή τα τηλεοπτικά σενάρια που αφορούν την Μαρία Μπακοδήμου

Καινούργιου για απουσία Μικρούτσικου: «Νομίζω είναι στη Ρώμη»

Προχτές

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος λείπει πολλές μέρες από την εκπομπή και οι τηλεθεατές τον ψάχνουν και στέλνουν μηνύματα ρωτώντας πού είναι.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Internet Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.