Pink.gr Γυναίκες Χωρίς Φίλτρο

Survivor spoiler: Αποχώρηση βόμβα απόψε

Survivor spoiler: Αποχώρηση βόμβα απόψε

Δημοσίευση 2/6/2021 | 12:05

Χαμός αναμένεται να γίνει, σύμφωνα με πληροφορίες, με τις εξελίξεις στο αποψινό επεισόδιο του Survivor. Και αυτό διότι έρχεται αποχώρηση βόμβα από τον Άγιο Δομίνικο που θα φέρει τα πάνω κάτω στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Όπως όλα δείχνουν και σύμφωνα πάντα με τα spoiler, που σας μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, απόψε από το Survivor αποχωρεί ο Τριαντάφυλλος. Ο παίκτης που τράβηξε πάνω του όλα τα φώτα και απασχόλησε πάρα πολύ το τηλεοπτικό κοινό, είτε θετικά είτε αρνητικά, αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από το ριάλιτι επιβίωσης.

Αυτή είναι η 11η φορά που ο Τριαντάφυλλος βρίσκεται υποψήφιος προς αποχώρηση, κάτι που τον κάνει… ρέκορντμαν στο Survivor. Οι πληροφορίες, λοιπόν, θέλουν τον πασίγνωστο τραγουδιστή να αποχωρεί σήμερα και σίγουρα μια τέτοια εξέλιξη άλλους θα τους χαροποιήσει και άλλους θα τους στεναχωρήσει.

Ο Τριαντάφυλλος, άλλωστε, δίνει πραγματικά ζωή στο Survivor και δεν είναι τυχαίο που ο περισσότερος κόσμος έχει ασχοληθεί μαζί του φέτος, βλέποντάς τον στη μικρή οθόνη να δίνει τη μάχη του στις παραλίες και τους στίβους της Καραϊβικής.

Τι έγινε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor

Μετά από έναν απαιτητικό αγώνα, ο Σάκης Κατσούλης κέρδισε για ακόμα μία φορά την ατομική ασυλία κι αυτή σίγουρα είναι μία εξέλιξη, που έφερε αναταράξεις στους Amigos. Στην ψηφοφορία που ακολούθησε στο Συμβούλιο του Νησιού τις περισσότερες αρνητικές ψήφους συγκέντρωσε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, που είναι η τρίτη υποψήφια. Ωστόσο ο Σάκης δεν είπε την τελευταία του λέξη κι έχοντας κερδίσει την ατομική ασυλία υπέδειξε τον τέταρτο υποψήφιο, που ήταν η Καρολίνα Καλύβα. Τριαντάφυλλος, Σάκης Κατσούλης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Καρολίνα Καλύβα οι τέσσερις υποψήφιοι για αυτήν την εβδομάδα.

Ο Τριαντάφυλλος, λοιπόν, αποχωρεί απόψε από το Survivor, ωστόσο, το συγκεκριμένο σπόιλερ σας το μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη.

FOLLOW US @EDAILYGR Ακολουθήστε μας και στο Instagram
[ΠΗΓΗ]

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Δε θέλω να τον δω και δεν θέλω να έρθει στην εκπομπή μου»

Σήμερα

O παρουσιαστής δεν ξεκαθάρισε αν έκανε πλάκα ή αν μιλούσε σοβαρά - Δείτε το σχετικό βίντεο

Κατερίνα Καινούργιου: «Η εταιρεία παραγωγής έχει πάρει μια απόφαση για τον Ανδρέα Μικρούτσικο»

Χτες

Πολλά ακούγονται και γράφονται το τελευταίο διάστημα γύρω από τη συνεργασία του Ανδρέα Μικρούτσικου με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Με ενοχλεί πάρα πολύ που ακούγονται άσχημα σχόλια για ...»

Χτες

«Eίναι καλλιτεχνάρα και νομίζω ότι θα πάει πολύ καλά», είπε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Κατερίνα Καινούργιου: «Είναι άσχημο αυτό που κάνουν στη Δανάη Μπάρκα»

Προχτές

Με αφορμή τα τηλεοπτικά σενάρια που αφορούν την Μαρία Μπακοδήμου

Καινούργιου για απουσία Μικρούτσικου: «Νομίζω είναι στη Ρώμη»

Προχτές

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος λείπει πολλές μέρες από την εκπομπή και οι τηλεθεατές τον ψάχνουν και στέλνουν μηνύματα ρωτώντας πού είναι.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Internet Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.