Pink.gr Γυναίκες Χωρίς Φίλτρο

10 διάσημοι που άλλαξαν το όνομά τους

10 διάσημοι που άλλαξαν το όνομά τους
@Elle

Μπορεί να νομίζετε ότι ξέρετε τα πάντα για τους διάσημους, αλλά σίγουρα κάποια σας διαφεύγουν. Όπως το ότι μερικοί άλλαξαν το όνομα τους και έκαναν καριέρα με διαφορετικό όνομα από εκείνο που τους έδωσαν μετά τη γέννησή τους. Κάποιοι το έκαναν για να επιλέξουν ένα πιο εύηχο όνομα, ενώ κάποιοι άλλοι αναγκάστηκαν. Πάντως όλοι τα κατάφεραν.

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 21/7/2021 | 01:18

Jamie Foxx

Γεννήθηκε ως Eric Marlon Bishop, αλλά την εποχή που έκανε stand-up comedy επέλεξε να αλλάξει το όνομά του. Επέλεξε, όπως είπε, ένα πιο γυναικείο όνομα γιατί οι γυναίκες comedians καλούνταν πρώτες στην σκηνή να κάνουν το νούμερό τους.

Michael Keaton

Ο πρώτος κινηματογραφικός Batman και αργότερα Birdman, χρειάστηκε να αλλάξει το όνομα του για να τον βάλουν στην Ένωση των Ηθοποιών. Κι αυτό γιατί σε αυτή υπήρχε ήδη ένας ηθοποιός με το ίδιο όνομα. Ο επίσης διάσημος Michael Douglas.

Charlie Sheen

Εδώ η κατάσταση είναι λίγο πιο μπερδεμένη. Ο πατέρας του, επίσης ηθοποιός Martin Sheen, είχε αλλάξει και εκείνος το όνομα του. Το πραγματικό του όνομα ήταν Ramón Antonio Gerardo Estevez. Έτσι ο Charlie Sheen όταν γεννήθηκε λεγόταν Carlos Irwin Estevez, αλλά πήρε το καλλιτεχνικό όνομα του πατέρα του όταν αποφάσισε να ακολουθήσει το ίδιο επάγγελμα. Ο αδελφός του από την άλλη, κράτησε το όνομα του και έκανε με αυτό καριέρα. Emilio Estevez.

Olivia Wilde

Μπορεί το Wilde να ταιριάζει με την «άγρια» ομορφιά της, αλλά δεν το επέλεξε γι’ αυτόν τον λόγο. Το όνομά της ήταν Olivia Cockburn, αλλά προς τιμήν του αγαπημένου της συγγραφέα Oscar Wilde, επέλεξε διαφορετικό επώνυμο.

Vin Diesel

Ως πορτιέρης σε μαγαζιά της Νέα Υόρκης, θέλησε να βρει ένα όνομα πιο «σκληρό» από το Μark Sinclair. To μικρό του όνομα το εμπνεύστηκε από το επίθετο του πατριού του, που ήταν Vincent. Το Diesel από την άλλη ήταν ένα παρατσούκλι που του είχαν κολλήσει οι φίλοι του στην εφηβεία, αφού ήταν μονίμως γεμάτος ενέργεια.

Katy Perry

Το βαφτιστικό της όνομα ήταν Kathrine Elizabeth Hudson. Ωστόσο όταν ξεκινούσε την καριέρα της υπήρχε ήδη η ηθοποιός Kate Hudson. Οπότε επέλεξε το Perry.

Meghan Markle

Συνήθως στις ΗΠΑ και στον Καναδά αλλά και σε όλες τις αγγλόφωνες χώρες, οι κάτοικοι έχουν το λεγόμενο middle name, δηλαδή ένα μεσαίο όνομα. Μερικοί το κρατούν, μερικοί όχι. Η Δούκισσα του Σάσσεξ, ονομάζεται Rachel Meghan Markle και επέλεξε να μην χρησιμοποιεί το πρώτο της όνομα. Το παράδοξο ήταν πως ο ρόλος που την έκανε γνωστή από τη σειρά «Suits», είχε το ίδιο όνομα με το βαφτιστικό της. Rachel Zane.

Diane Keaton

Το όνομά της ήταν Diane Hall. Ο Woody Allen το κράτησε στην ταινία «Annie Hall», σε έναν ρόλο που έγραψε για εκείνη όταν είχαν σχέση, συνδυάζοντας το με το μέχρι τότε ψευδώνυμό της, το Annie. Πάντως όπως αναφέρει το περιοδικό Vogue, επέλεξε τελικά το Diane Keaton, και όχι το Annie Hall, από το πατρικό της μητέρας της, γιατί υπήρχε ήδη μια Diane Hall στην Ένωση Ηθοποιών.

John Legend

Του έδωσαν το όνομα John Roger Stephenσ. Όσο προσπαθούσε να κάνει καριέρα, οι φίλοι του προσπαθώντας να τον εμψυχώσουν τον φώναζαν «John Legend». Όσο το άκουγε τόσο περισσότερο του άρεσε. Κάποια στιγμή οι περισσότεροι στον κύκλο του τον γνώριζαν με αυτό το όνομα, οπότε το κράτησε.

Miley Cyrus

Η διάσημη τραγουδίστρια βαφτίστηκε με ένα πιο «βαρύ» όνομα. Destiny Hope Cyrus. Είχε στο όνομά της δηλαδή τις λέξεις «πεπρωμένο» και «ελπίδα». προτίμησε να τα αλλάξει, επιλέγοντας κάτι πιο ανάλαφρο. Το Miley προέκυψε από το προσωνύμιο «Smiley», που της είχαν δώσει όταν ήταν μικρή, επειδή χαμογελούσε διαρκώς.

FOLLOW US @EDAILYGR Ακολουθήστε μας και στο Instagram

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ρούλα Ρέβη για Αποστόλη Τότσικα: «Δε νιώθω σύζυγος, ούτε σύντροφος, νιώθω φίλη μαζί του»

Σήμερα

«Το έχω ξαναπεί, για μένα, όταν νιώθεις απόλυτη οικειότητα και άνεση με έναν άνθρωπο κι αποδοχή, είναι το καλύτερο», πρόσθεσε

Κλειδαμπάρωσε το σπίτι η Μενεγάκη ‑ «Μου λέγανε τα παιδιά μου `μαμά τι γίνεται;`»

Σήμερα

Η αφρικανική σκόνη έχει ενοχλήσει ήδη πάρα πολύ την Ελένη Μενεγάκη και την οικογένειά της και έχει αυτές τις μέρες της το σπίτι κλειδαμπαρωμένο

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Δε θέλω να τον δω και δεν θέλω να έρθει στην εκπομπή μου»

Σήμερα

O παρουσιαστής δεν ξεκαθάρισε αν έκανε πλάκα ή αν μιλούσε σοβαρά - Δείτε το σχετικό βίντεο

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»

Σήμερα

«Έχω παρακολουθήσει σύντροφό μου με ταξί, είχα πληρώσει 50 ευρώ», είπε η Μέγκι Ντρίο

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Με ενοχλεί πάρα πολύ που ακούγονται άσχημα σχόλια για ...»

Χτες

«Eίναι καλλιτεχνάρα και νομίζω ότι θα πάει πολύ καλά», είπε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Καινούργιου για απουσία Μικρούτσικου: «Νομίζω είναι στη Ρώμη»

Προχτές

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος λείπει πολλές μέρες από την εκπομπή και οι τηλεθεατές τον ψάχνουν και στέλνουν μηνύματα ρωτώντας πού είναι.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Internet Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.