Pink.gr Γυναίκες Χωρίς Φίλτρο

H Mila Kunis και ο Ashton Kutcher κάνουν μπάνιο τα παιδιά τους μόνο όταν «μπορείς να δεις τη βρομιά πάνω τους»

H Mila Kunis και ο Ashton Kutcher κάνουν μπάνιο τα παιδιά τους μόνο όταν «μπορείς να δεις τη βρομιά πάνω τους»

Δημοσίευση 27/7/2021 | 09:56

Η Mila Kunis και ο Ashton Kutcher ακολουθούν τον δικό τους τρόπο ανατροφής των παιδιών τους, της 6χρονης Wyatt Isabelle και του 4χρονου Dimitri Portwood, σύμφωνα με τις προσωπικές τους αξίες – για παράδειγμα, στο παρελθόν έχουν δηλώσει ότι δεν τους κάνουν δώρα τα Χριστούγεννα.

Σε νέα συνέντευξή τους ωστόσο σε podcast αποκάλυψαν μια άλλη μάλλον αντισυμβατική ρουτίνα. Δεν κάνουν καθημερινά τα παιδιά τους μπάνιο με σαπούνι. Αυτή την πληροφορία μοιράστηκαν όταν ένας από τους οικοδεσπότες, ο Dax Shepard, συμβούλευσε τη συμπαρουσιάστρια, Monica Padman, «να μην αποστερεί την επιδερμίδα από τα φυσικά της έλαια χρησιμοποιώντας καθημερινά σαπούνι» αλλά να κάνει ντους μόνο με νερό, η 37χρονη Kunis και ο 43χρονος Kutcher συμφώνησε.

«Μεγαλώνοντας δεν είχα ζεστό νερό»

Η Kunis πρόσθεσε ότι «μεγαλώνοντας δεν είχα ζεστό νερό, έτσι δεν έκανα ούτως ή άλλως συχνά ντους. Αλλά και όταν απέκτησα παιδιά, εξακολουθούσα να μη θέλω να τα κάνω καθημερινά μπάνιο. Δεν ήμουν από τους γονείς που έκαναν μπάνιο το μωρό τους». Όταν μάλιστα ο Dax Shepard είπε ότι στο παρελθόν έκαναν κάθε βράδυ μπάνιο τις κόρες τους αλλά πλέον, που είναι οκτώ και έξι ετών, έχουν σταματήσει, η Kunis συμφώνησε μαζί του.

Ο Kutcher συμπλήρωσε: «Τα πράγματα έχουν ως εξής: Αν μπορείς να δεις τη βρομιά πάνω τους, τα πλένεις. Αλλιώς, δεν υπάρχει λόγος».

Η αλήθεια είναι ότι η Κλινική Μάγιο συνιστά να μη χρησιμοποιούμε πάρα πολύ σαπούνι στα μωρά γιατί μπορεί να προκαλέσει ξηρότητα στην επιδερμίδα τους. Ενώ η Αμερικανική Ακαδημία Δερματολογίας σχολιάζει ότι τα παιδιά ηλικίας 6-11 ετών δεν χρειάζονται καθημερινά μπάνιο, αλλά καλό είναι να κάνουν τουλάχιστον μία με δύο φορές την εβδομάδα.

Ποιες είναι όμως οι συνήθειες προσωπικής υγιεινής του ίδιου του ζευγαριού ηθοποιών; Όπως είπαν οι Kunis και Kutcher, ούτε οι ίδιοι χρησιμοποιούν καθημερινά σαπούνι σε ολόκληρο το σώμα τους. Για την ακρίβεια, ο Kutcher είπε ότι σε καθημερινή βάση πλένει μόνο τις μασχάλες και τη βουβωνική χώρα με μια μπάρα σαπουνιού. Πιο σχολαστικοί δήλωσαν πάντως με την καθαριότητα του προσώπου τους, το οποίο ο Kutcher πλένει πάντα μετά την άσκηση και η Kunis δυο φορές τη μέρα.

FOLLOW US @EDAILYGR Ακολουθήστε μας και στο Instagram
[ΠΗΓΗ]

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ρούλα Ρέβη για Αποστόλη Τότσικα: «Δε νιώθω σύζυγος, ούτε σύντροφος, νιώθω φίλη μαζί του»

Σήμερα

«Το έχω ξαναπεί, για μένα, όταν νιώθεις απόλυτη οικειότητα και άνεση με έναν άνθρωπο κι αποδοχή, είναι το καλύτερο», πρόσθεσε

Κλειδαμπάρωσε το σπίτι η Μενεγάκη ‑ «Μου λέγανε τα παιδιά μου `μαμά τι γίνεται;`»

Σήμερα

Η αφρικανική σκόνη έχει ενοχλήσει ήδη πάρα πολύ την Ελένη Μενεγάκη και την οικογένειά της και έχει αυτές τις μέρες της το σπίτι κλειδαμπαρωμένο

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Δε θέλω να τον δω και δεν θέλω να έρθει στην εκπομπή μου»

Σήμερα

O παρουσιαστής δεν ξεκαθάρισε αν έκανε πλάκα ή αν μιλούσε σοβαρά - Δείτε το σχετικό βίντεο

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»

Σήμερα

«Έχω παρακολουθήσει σύντροφό μου με ταξί, είχα πληρώσει 50 ευρώ», είπε η Μέγκι Ντρίο

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Με ενοχλεί πάρα πολύ που ακούγονται άσχημα σχόλια για ...»

Χτες

«Eίναι καλλιτεχνάρα και νομίζω ότι θα πάει πολύ καλά», είπε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Καινούργιου για απουσία Μικρούτσικου: «Νομίζω είναι στη Ρώμη»

Προχτές

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος λείπει πολλές μέρες από την εκπομπή και οι τηλεθεατές τον ψάχνουν και στέλνουν μηνύματα ρωτώντας πού είναι.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Internet Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.