Pink.gr Γυναίκες Χωρίς Φίλτρο

Πατέρας σκότωσε τον σύντροφο της κόρης του ‑ Την είχε πουλήσει για trafficking

Πατέρας σκότωσε τον σύντροφο της κόρης του ‑ Την είχε πουλήσει για trafficking

Δημοσίευση 4/11/2021 | 15:20

Ένας πατέρας κατηγορείται ότι σκότωσε τον φίλο της κόρης του, όταν ανακάλυψε ότι την είχε πουλήσει σε μια συμμορία ως δούλα του σeξ.

Ο 60χρονος Τζον Άιζενμαν από το Σποκέιν των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής κατηγορείται για τον φόνο του 19χρονου Άαρον Σόρενσεν, όταν έμαθε ότι είχε πουλήσει την κόρη του σε συμμορία trafficking.

Οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του 60χρονου Τζον, όταν βρέθηκε το πτώμα του νεαρού άντρα στο πορτ μπαγκάζ ενός εγκαταλελειμμένου αυτοκινήτου.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, ο 19χρονος δολοφονήθηκε από τον 60χρονο πατέρα πέρσι τον Νοέμβριο, έπειτα από τσακωμό τους για την κόρη του Άιζενμαν.

Ο πατέρας είχε ανακαλύψει ότι έναν μήνα νωρίτερα ο 19χρονος Σόρενσεν είχε πουλήσει τη νεαρή κοπέλα ως σκλάβα του σeξ για 1.000 δολάρια (περίπου 863 ευρώ), σε μια συμμορία στο Σιάτλ των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

Αφού πρώτα έσωσε την κόρη του και την έφερε πίσω στο σπίτι, οι αρχές αναφέρουν ότι ο πατέρας εντόπισε τον Σόρενσεν, του έστησε ενέδρα και τον μαχαίρωσε μέχρι θανάτου. «Ο Άιζενμαν απήγαγε το θύμα, το έδεσε και το έβαλε στο πορτ μπαγκάζ ενός οχήματος» λέει η αστυνομία σε ανακοίνωσή της.

«Ο 60χρονος πατέρας χτύπησε επανειλημμένως τον 19χρονο φίλο της κόρης του με έναν τσιμεντόλιθο στο κεφάλι και μετά τον μαχαίρωσε πολλές φορές, προκαλώντας τον θάνατό του» συνεχίζει η αστυνομική αναφορά και «Μετά τη δολοφονία ο Άιζενμαν οδήγησε το αμάξι σε μια ερημική τοποθεσία στην κομητεία του Νορθ Σποκέιν όπου και το εγκατέλειψε μαζί με το πτώμα».

Το σώμα του 19χρονου βρέθηκε δεμένο και φιμωμένο γεμάτο μαχαιριές μέσα στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου, σύμφωνα με τον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό KXLY.

Το όχημα άνηκε στη σύντροφο του 60χρονου Μπρέντα Κρος κι έτσι η αστυνομία έφτασε στη λύση του εγκλήματος. Η γυναίκα ανέφερε στην αστυνομία ότι το αμάξι είχε κλαπεί και πως η ίδια μαζί με τον 60χρονο πατέρα πήγαν μέχρι το Σιάτλ για να φέρουν πίσω την κόρη του.

Σύμφωνα με τις αρχές ο πατέρας δεν είχε προηγούμενο ποινικό παρελθόν και συνεργάστηκε με την αστυνομία κατά τη σύλληψή του. Προς το παρόν κρατείται με εγγύηση ύψους ενός εκατ. δολαρίων.

FOLLOW US @EDAILYGR Ακολουθήστε μας και στο Instagram
[ΠΗΓΗ]

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Δε θέλω να τον δω και δεν θέλω να έρθει στην εκπομπή μου»

Σήμερα

O παρουσιαστής δεν ξεκαθάρισε αν έκανε πλάκα ή αν μιλούσε σοβαρά - Δείτε το σχετικό βίντεο

Κατερίνα Καινούργιου: «Η εταιρεία παραγωγής έχει πάρει μια απόφαση για τον Ανδρέα Μικρούτσικο»

Χτες

Πολλά ακούγονται και γράφονται το τελευταίο διάστημα γύρω από τη συνεργασία του Ανδρέα Μικρούτσικου με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Με ενοχλεί πάρα πολύ που ακούγονται άσχημα σχόλια για ...»

Χτες

«Eίναι καλλιτεχνάρα και νομίζω ότι θα πάει πολύ καλά», είπε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Κατερίνα Καινούργιου: «Είναι άσχημο αυτό που κάνουν στη Δανάη Μπάρκα»

Προχτές

Με αφορμή τα τηλεοπτικά σενάρια που αφορούν την Μαρία Μπακοδήμου

Καινούργιου για απουσία Μικρούτσικου: «Νομίζω είναι στη Ρώμη»

Προχτές

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος λείπει πολλές μέρες από την εκπομπή και οι τηλεθεατές τον ψάχνουν και στέλνουν μηνύματα ρωτώντας πού είναι.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Internet Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.