Pink.gr Γυναίκες Χωρίς Φίλτρο

Αποκαλύψεις Αθερίδη για τον Σεργιανόπουλο και για το αλκοόλ

Αποκαλύψεις Αθερίδη για τον Σεργιανόπουλο και για το αλκοόλ

Δημοσίευση 14/1/2022 | 18:40

Μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Θοδωρής Αθερίδης στον Άρη Καβατζίκη και την εκπομπή «Πάμε Δανάη!».

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τις γυναίκες της ζωής του, για την καριέρα του και έκανε αποκαλύψεις για τη φιλία του με τον Νίκο Σεργιανόπουλο.

«Έγραψα τα «Μαθήματα Κωμωδίας» το καλοκαίρι. Ήθελα να έρθω με ό,τι πιο φρέσκο υπάρχει. Στο έργο γίνεται λόγος και για τον κοροναϊό γιατί υποτίθεται η ιστορία διαδραματίζεται αυτήν την εποχή», είπε αρχικά για την παράσταση που ανεβάζει στο Θέατρο «Μικρό Παλλάς».

«Εάν έβλεπε κάποιος έξω από τη δουλειά τα μαθήματα αυτά, θα καταλάβαινε πόσο ξεκαρδιστικά είναι. Οι ασκήσεις είναι πολύ αστείες. Από το γέλιο παίρνεις δύναμη και κουράγιο για να τα βγάλεις πέρα», συμπλήρωσε σχετικά.

Το αλκοόλ και ο φόβος των ναρκωτικών
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις καταχρήσεις που… δεν έχει κάνει στη ζωή του. «Όλοι μου οι φίλοι έπαιρναν ναρκωτικά αλλά εμένα με φύλαξε ο φόβος. Δεν έπαιρνα ούτε καν τα αντιβιοτικά που μπορεί να μου έγραφε ο γιατρός», τόνισε.

Όσο για το αλκοόλ και πώς το επέτρεψε στη ζωή του; «Ήταν κοινωνικά αποδεκτό. Όταν αυτό με έναν ωραίο τρόπο σε χαλαρώνει, είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να την πατήσεις», απάντησε.

«Είχα κρίσεις πανικού και με το αλκοόλ χαλάρωνα. Έκανα αγχόλυση. Δεν θα είχα γίνει αλκοολικός αν η αγχώδης ψυχονεύρωση που έχω εμφανιζόταν παρωδικά, αλλά με έλουζε και για να φύγει έπινα», εξομολογήθηκε.

Ο Νίκος Σεργιανόπουλος και η δολοφονία του που τον σόκαρε

Ο ηθοποιός είχε στενή σχέση και φιλιά με τον Νίκο Σεργιανόπουλο, ο οποίος το καλοκαίρι του 2008 βρέθηκε κατακρεουργημένος στο σαλόνι του σπιτιού του, στο Παγκράτι, με 21 μαχαιριές στην καρδιά, στον λαιμό και στους πνεύμονες.

Μιλώντας για τον θάνατό του, ο Θοδωρής Αθερίδης εκμυστηρεύτηκε ότι η δολοφονία του ήταν ένα μεγάλο σοκ για εκείνον. «Με ξύπνησε η σύζυγός μου τότε και μου είπε ‘σφάξανε τον Νίκο’», είπε και πρόσθεσε:

«Με τον Νίκο γνωριστήκαμε το 1989 σε θίασο και από το 1991 γίναμε κολλητοί μέχρι που αποτραβήχτηκα εγώ το 2000 για να μην ξαναπέσω στο αλκοόλ, αντί να βγάλω αυτόν από εκεί».

«Ο Νίκος έπινε πολύ. Τα είχε κάνει λίγο κουλουβάχαρτα. Δεν γνωρίζω κάποιον που να τον έχει αντιπαθήσει. Όλες οι γυναίκες ήταν ερωτευμένες μαζί του, ενώ σου έδινε διαρκώς την αίσθηση ότι πρέπει να τον προστατεύσεις γιατί θα σπάσει», υπογράμμισε ο ίδιος.

Παράλληλα, διευκρίνισε ότι ο αδικοχαμένος ηθοποιός γνώρισε τον λόγο που τον απέφευγε και δεν τον πείραζε αυτό.

«Η ψυχή του ήταν ζεστό ψωμί. Δεν είχε έλλειψη αυτοεκτίμησης. Ήταν ένας τρόπος να διαβάζει την πραγματικότητα με γκολ από τα αποδυτήρια και ότι το ματς δεν γυρίζει. Ο Νίκος θα μπορούσε να είναι ένας Καρυωτάκης και αυτό εννοώ όταν μιλάω για την ήττα».

Οι γυναίκες που έχουν σημαδέψει τη ζωή του

Ακόμη, ο Θοδωρής Αθερίδης μίλησε για τις γυναίκες της ζωής του. Είχε κόπο να έχουν και οι τρεις (κόρη, σύντροφος και πρώην γυναίκα) τους να έχουν μια ωραία σχέση σήμερα;

«Δεν έκανα κάτι που να κόπιασα. Δεν μου αρέσει όταν αγαπάω δύο ανθρώπους να μην γουστάρονται μεταξύ τους. Κοπιάζω στο να αμβλύνω θέσεις. Στις σχέσεις μου υπήρχε πολιτισμός. Ο καθένας μας παραγκώνισε τον εαυτό του σε πολλά πράγματα γιατί καταλάβαινε. Καταλαβαίνεις ότι το δικό σου ‘θέλω’ έχει ένα όριο με το ‘θέλω’ του άλλου», εξήγησε.

Τέλος, αποκάλυψε ότι ξεκινάει γυρίσματα για να κάνει σειρά τριών επεισοδίων την ταινία «Ο φίλο μου ο Λευτεράκης», την οποία σκηνοθετεί και παίζει.

FOLLOW US @EDAILYGR Ακολουθήστε μας και στο Instagram
[ΠΗΓΗ]

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κλειδαμπάρωσε το σπίτι η Μενεγάκη ‑ «Μου λέγανε τα παιδιά μου `μαμά τι γίνεται;`»

Σήμερα

Η αφρικανική σκόνη έχει ενοχλήσει ήδη πάρα πολύ την Ελένη Μενεγάκη και την οικογένειά της και έχει αυτές τις μέρες της το σπίτι κλειδαμπαρωμένο

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»

Σήμερα

«Έχω παρακολουθήσει σύντροφό μου με ταξί, είχα πληρώσει 50 ευρώ», είπε η Μέγκι Ντρίο

Κατερίνα Καινούργιου: «Η εταιρεία παραγωγής έχει πάρει μια απόφαση για τον Ανδρέα Μικρούτσικο»

Χτες

Πολλά ακούγονται και γράφονται το τελευταίο διάστημα γύρω από τη συνεργασία του Ανδρέα Μικρούτσικου με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Με ενοχλεί πάρα πολύ που ακούγονται άσχημα σχόλια για ...»

Χτες

«Eίναι καλλιτεχνάρα και νομίζω ότι θα πάει πολύ καλά», είπε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Κατερίνα Καινούργιου: «Είναι άσχημο αυτό που κάνουν στη Δανάη Μπάρκα»

Προχτές

Με αφορμή τα τηλεοπτικά σενάρια που αφορούν την Μαρία Μπακοδήμου

Καινούργιου για απουσία Μικρούτσικου: «Νομίζω είναι στη Ρώμη»

Προχτές

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος λείπει πολλές μέρες από την εκπομπή και οι τηλεθεατές τον ψάχνουν και στέλνουν μηνύματα ρωτώντας πού είναι.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Internet Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.