Pink.gr Γυναίκες Χωρίς Φίλτρο

Andrew Tate: Μετέτρεψε τις γυναίκες σε σκλάβες

Andrew Tate: Μετέτρεψε τις γυναίκες σε σκλάβες

Μια γυναίκα από τη Μολδαβία νόμιζε πως ζούσε τον έρωτα με τον influencer Άντριου Τέιτ, με τον οποίο συζητούσαν ακόμα και για γάμο, ζητώντας ως αντάλλαγμα μόνο ένα πράγμα, την απόλυτη πίστη.

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 3/2/2023 | 12:32

«Πρέπει να καταλάβεις ότι όταν γίνεις δικιά μου, θα είσαι δικιά μου για πάντα», της είπε ο Τέιτ στις 4 Φεβρουαρίου πέρυσι σε ένα από τα δεκάδες μηνύματα WhatsApp που αναφέρθηκαν από Ρουμάνους εισαγγελείς που ισχυρίζονται ότι διακίνησε και εκμεταλλεύτηκε sεxουαλικά πολλές γυναίκες.

Λίγες μέρες μετά την προέτρεψε να ταξιδέψει μαζί του στη Ρουμανία καθησυχάζοντάς την ότι δεν θα συμβεί τίποτα κακό.

Σύμφωνα όμως με τους ρουμανούς εισαγγελείς, ο Τέιτ τη βίασε δύο φόρες ενώ προσπάθησε τη στρατολογήσει σε οργάνωση εμπορίας ανθρώπων που επικεντρωνόταν στη δημιουργία πορνογραφίας για την διαδικτυακή πλατφόρμα OnlyFans.

Οι εν λόγω ισχυρισμοί και τα μηνύματα περιλαμβάνονται σε ένα μέχρι πρότινος αδημοσίευτο δικαστικό έγγραφο, με ημερομηνία 30 Δεκεμβρίου, που επικαλείται το Reuters και το οποίο αποτυπώνει την πλήρη λεπτομερή εικόνα της παράνομης οργάνωσης που φέρεται να διεύθυνε ο Τέιτ μαζί με τον αδελφό του, Τρίσταν.

Τα αδέρφια εκφόβιζαν τις γυναίκες για να τις έχουν υπό τον έλεγχό τους και να τις «μετατρέψουν σε σκλάβες», ανέφεραν οι εισαγγελείς στο επίμαχο έγγραφο.

Ο δικηγόρος του ισχυρίστηκε ότι τα φερόμενα θύματα των αδελφών δεν υπέστησαν κακομεταχείριση, αλλά «ζούσαν από τους Tates». «Ηταν χαρούμενες και κανείς δεν τους ανάγκαζε να κάνουν αυτά τα πράγματα», πρόσθεσε. Ο συνήγορος αναγνώρισε ότι ο Andrew Tate και η Μολδαβή έκαναν sεx, αλλά είπε ότι ήταν συναινετικό και την κατηγόρησε ότι επινόησε τους ισχυρισμούς βιασμού.

Δύο από τις γυναίκες είπαν στον ρουμανικό τηλεοπτικό σταθμό Antena3 στις 11 Ιανουαρίου ότι δεν είναι θύματα και ότι οι Tates είναι αθώοι. Ο σταθμός έδωσε στη δημοσιότητα μόνο τα μικρά ονόματα τους, Βεατρίκη και Ιασμίνα.

OnlyFans: Παρακολουθούσαμε τον Τέιτ
Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο Τέιτ έχουν φέρει στο προσκήνιο έναν αυτοαποκαλούμενο μισογύνη που έχει δημιουργήσει μια διαδικτυακή βάση θαυμαστών, ιδιαίτερα νεαρών ανδρών, προωθώντας μια εικόνα ενός πλούσιου, ματσό που οδηγεί γρήγορα αυτοκίνητα και βγαίνει ραντεβού με όμορφες γυναίκες.

Το 2022, ήταν ο όγδοος άνθρωπος στον κόσμο με τις περισσότερες αναζητήσεις στην Google. Ψηλότερα στην κατάταξη βρίσκονταν μόνο πρόσωπα όπως ο Τζόνι Ντεπ, ο Γουίλ Σμιθ, και ο Βλαντιμίρ Πούτιν, σύμφωνα με την ανάλυση της Google.

Οι εισαγγελείς λένε ότι τα αδέρφια ελέγχανε τους λογαριασμούς και τα κέρδη των των θυμάτων τους στο OnlyFans, τα οποία ανέρχονται σε δεκάδες χιλιάδες ευρώ, υπογραμμίζοντας τις ανησυχίες ορισμένων ομάδων ανθρωπίνων δικαιωμάτων σχετικά με τη δυνατότητα εκμετάλλευσης των γυναικών σε τέτοιες πλατφόρμες.

Η εκπρόσωπος Τύπου του OnlyFans, Σού Μπίμπι είπε στο Reuters ότι ο Andrew Tate «δεν είχε ποτέ» λογαριασμό δημιουργού ούτε έλαβε πληρωμές. Είπε ότι το OnlyFans τον παρακολουθούσε από τις αρχές του 2022 και έλαβε «προληπτικά μέτρα» για να τον σταματήσει να δημοσιεύει ή να δημιουργεί έσοδα από περιεχόμενο, χωρίς να διευκρινίσει περαιτέρω λεπτομέρειες.

Μανιπουλάροντας τις γυναίκες
Η εικόνα του Άντριου Τέιτ δημιουργήθηκε από μια σειρά αμφιλεγόμενων σχολίων. Συνέκρινε τις γυναίκες με τα σκυλιά και είπε ότι φέρουν κάποια ευθύνη για τον βιασμό. Οι δηλώσεις του αυτές τον έθεσαν εκτός Facebook, Instagram και άλλων κορυφαίων μέσων κοινωνικής δικτύωσης πέρυσι.

Ο Tate είπε σε ένα podcast το 2021 ότι είχε ξεκινήσει μια επιχείρηση με διαδικτυακές κάμερες στη Βρετανία, με 75 γυναίκες να εργάζονται γι ’αυτόν και κερδίζουν 600.000 δολάρια το μήνα.

«ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΞΙΟΤΗΤΑ ΜΟΥ. Να με ερωτεύονται οι γυναίκες», ανέφερε στην ιστοσελίδα του. Σε ένα βίντεο στο YouTube που απευθυνόταν σε άντρες που ήθελαν να βγάλουν χρήματα βάζοντας γυναίκες στο OnlyFans, ο Τέιτ αποκάλεσε την πλατφόρμα «τη μεγαλύτερη κομπίνα στον κόσμο».

FOLLOW US @EDAILYGR Ακολουθήστε μας και στο Instagram
[ΠΗΓΗ]

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κωνσταντίνος Βασάλος και Δημήτρης Αλεξάνδρου έλυσαν on air το beef που είχαν μεταξύ τους

Σήμερα

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος λύνει το beef με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και μιλάει για τη Dua Lipa

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Ατύxημα στον δρόμο ‑ «Προσγειώθηκε η μπάρα στο κεφάλι μου, έχω πρηστεί»

Σήμερα

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποκάλυψε το ατύxημα που έπαθε, όταν μία μπάρα «προσγειώθηκε» επάνω της!

Μόνικα Μπελούτσι: «Είμαι 59 ετών, θέλω να γεράσω με ειρηνικό τρόπο»

Σήμερα

«Το ότι ο χρόνος περνάει σημαίνει ότι είσαι τυχερός που είσαι ακόμα εδώ», επισήμανε η ηθοποιός

Σίντνεϊ Σουίνι: «Είναι άσχημη και δεν ξέρει να παίξει», είπε γνωστή παραγωγός ‑ Η απάντηση της ηθοποιού

Χτες

Εκπρόσωπος της 26χρονης αντεπιτέθηκε στα αρνητικά σχόλια της Κάρολ Μπάουμ

Είναι η κόρη της Salma Hayek το πιο προνομιούχο κορίτσι του Hollywood;

Χτες

Η 16χρονη ζει μία πολυτελέστατη ζωή με την οικογένειά της, ενώ είναι κληρονόμος περιουσίας άνω των 33 δισεκατομμυρίων δολαρίων!

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ζήτησε από τον Δημήτρη Παπανώτα να αποχωρήσει από το πλατό ‑ Τι συνέβη

Προχτές

`Είναι απόφαση σταθμού λόγω της ανεξαρτησίας και της δεοντολογίας να μη συμμετέχεις στο κομμάτι του Δήμου Βερύκιου`, είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Μάρα Δαρμουσλή: «Ας σεβαστούμε και αυτές που κάνουν το φυσιολογικό»

Προχτές

Κάποιοι λένε ότι θηλάζω τον 2χρονο γιο μου γιατί το έχω εγώ ανάγκη, πρόσθεσε

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Internet Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.