ADVERTISEMENT

Τρελάθηκε και πήρε εκδίκηση όταν γείτονας του πήρε τη θέση πάρκινγκ που φτυάριζε 45 λεπτά από το χιόνι

Παραδέχτηκε ότι η απογοήτευσή του οδήγησε σε μικροπρεπή εκδίκηση για να διασφαλίσει ότι ο γείτονας δεν θα έκανε ξανά το ίδιο λάθος

Newsroom

Ενημερώθηκε
1' χρόνος ανάγνωσης
Τρελάθηκε και πήρε εκδίκηση όταν γείτονας του πήρε τη θέση πάρκινγκ που φτυάριζε 45 λεπτά από το χιόνι
ADVERTISEMENT

Ένας οδηγός στη Βρετανία «τρελάθηκε» από τα νεύρα του όταν ο γείτονάς του έκλεψε εγωιστικά τη θέση στάθμευσής μόλις την είχε καθαρίσει από το χιόνι. Ο ανώνυμος άνδρας παραδέχτηκε ότι πέρασε 45 λεπτά στο «παγωμένο κρύο» για να καθαρίσει το μονοπάτι προς το όχημά του - μόνο και μόνο για να ανακαλύψει ότι ο γείτονάς του είχε πάρει τη θέση κατά την επιστροφή του.

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

Πηγαίνοντας στο δημοφιλές φόρουμ Reddit, ο άνδρας παραδέχτηκε ότι η απογοήτευσή του οδήγησε σε μικροπρεπή εκδίκηση για να διασφαλίσει ότι ο γείτονας δεν θα έκανε ξανά το ίδιο λάθος. Στην ανάρτησή του, εξήγησε: «Ήταν μια κρύα χειμωνιάτικη μέρα. Οκτώ ίντσες χιόνι είχαν πέσει το προηγούμενο βράδυ και το κρύο του ανέμου έκανε τρομερή αίσθηση».

ADVERTISEMENT

«Το αυτοκίνητό μου είχε χαλάσει εκείνη τη νύχτα, οπότε αναγκαστήκαμε να πάρουμε το αυτοκίνητο της γυναίκας μου. Πέρασα 45 λεπτά στο παγωμένο κρύο φτυαρίζοντας το αυτοκίνητο για να μπορέσουμε να πάμε στο κατάστημα. Είχαμε φύγει για μια ώρα και όταν επιστρέψαμε, ο γείτονάς μας είχε καταλάβει το σημείο που είχα φτυαρίσει εγώ» συνέχισε.

«Το συγκρότημα διαμερισμάτων μας δεν έχει καθορισμένο χώρο στάθμευσης, αλλά το χειμώνα, είναι κατανοητό ότι αν φτυαρίσεις μια θέση, είναι δική σου. Έτσι, όταν είδα το αυτοκίνητό του στη θέση που μόλις είχα φτυαρίσει, ήμουν αρκετά νευριασμένος .Πήγα μέσα και γέμισα δύο κανάτες με νερό. Βγήκα έξω και τα έριξα στο παρμπρίζ του. Ξέπλυμα και επανάληψη. Πρέπει να έριξα περίπου δέκα κουβάδες νερό στο αυτοκίνητό του. Επειδή έκανε πολύ κρύο, είχε ήδη παγώσει όταν έριξα το τελευταίο γαλόνι. Έμεινε έτσι όλη τη νύχτα. Το επόμενο πρωί, τον είδα να προσπαθεί αβοήθητος να ξύσει όλα αυτά τα στρώματα πάγου από το παρμπρίζ του. «Μην μου παίρνεις τη γ@μ!@μ$νη τη θέση στάθμευσής μου» σημείωσε χαρακτηριστικά στο τέλος.

[ΠΗΓΗ]
Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google
ADVERTISEMENT
READ NEXT

Οι πιο παράξενες, απίστευτες και viral ιστορίες από Ελλάδα και κόσμο. Memes, social trends και ό,τι τραβάει την προσοχή του διαδικτύου, στο e-radio.gr.

Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.

Ομορφιά, style, σχέσεις και celebs: ό,τι ξεχώρισε σήμερα το Pink.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Γυναίκες χωρίς φίλτρο