Pink.gr Γυναίκες Χωρίς Φίλτρο

Θυμάστε την Σάντρα και την Χαρά από Το Σόι Σου; Αγνώριστες 4 χρόνια μετά το τέλος της σειράς

Θυμάστε την Σάντρα και την Χαρά από Το Σόι Σου; Αγνώριστες 4 χρόνια μετά το τέλος της σειράς

Έχουν περάσει τέσσερα ολόκληρα χρόνια από τότε που προβλήθηκε το τελευταίο επεισόδιο της σειράς "Το Σόι σου" και πέρα από τους λαμπερούς πρωταγωνιστές, στη μνήμη των τηλεθεατών έχουν χαραχτεί και τα δύο νεαρά κορίτσια που υποδύονταν τις κόρες της Βάσως Λασκαράκη και του Μελέτη Ηλία.

Δημοσίευση 16/3/2023 | 17:55

Ο λόγος για την Βάσια Γκολγινοπούλου και την Ηλιάνα Γαλάνη, οι οποίες το πρωί της Πέμπτης 16/3 παραχώρησαν μία συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του MEGA, Πάμε Δανάη, και αποκάλυψαν πως είναι η ζωή τους μετά το σίριαλ και με τι ασχολούνται (δείτε εδώ πώς είναι η "ζουζουνέλ").

Πώς είναι σήμερα οι μικρές πρωταγωνίστριες από το Σόι σου
Η Βάσια Γκολφινοπούλου πήρε πρώτη τον λόγο και σχολίασε ότι για την ίδια η σειρά ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία: «Τέσσερα πολύ όμορφα χρόνια που πραγματικά τα θυμάσαι για όλη σου τη ζωή».

Η Ηλιάνα Γαλάνη, έπειτα, περιέγραψε πώς έκανε τα πρώτα της βήματα στο χώρο του θεάματος: «Όλα ξεκίνησαν από την Γρηγορία που ήταν γραμματέας στο φροντιστήριο αγγλικών και μου είπε ότι είμαι πολύ όμορφη. Μου έδωσε ένα χαρτί με το τηλέφωνο ενός πρακτορείου και μου πρότεινε να πάω εκεί. Με ρωτήσαν από το πρακτορείο αν θα με ενδιέφερε να περάσω από οντισιόν για το ρόλο της “Χαράς” στη σειρά».

Στη συνέχεια εξήγησε πως κατάφερναν να συνδυάσουν τα γυρίσματα, το σχολείο και τις υπόλοιπες υποχρεώσεις τους: «Ήταν πολύ δύσκολο για εμένα να συνδυάσω τα γυρίσματα, το διάβασμα και τον πρωταθλητισμό στη ρυθμική γυμναστική. Θυμάμαι ότι διαβάζαμε αρκετές φορές μαζί με την Ηλιάνα πριν μας καλέσουν για γύρισμα, αλλά και στο δρόμο. Οι συμμαθητές μου έβλεπαν τη σειρά και με ρωτούσαν πολλά πράγματα για τα γυρίσματα», εξήγησε η Βάσια Γκολφινοπούλου, ενώ η Ηλιάνα Γαλάνη ανέφερε ότι πήγαινε κατευθείαν στο γύρισμα μετά το σχολείο κι έπαιρνα το ταπεράκι με το φαγητό της τρώγωντας στο αυτοκίνητο και είχε διπλά της το σενάριο της σειράς.

«Είχα καταλάβει πολλές φορές συμπεριφορές συμμαθητών μου που πίστευαν πως έχω “καβαλήσει το καλάμι”, αλλά δεν με ενοχλούσε τόσο αυτό», παραδέχθηκε η ίδια μάλιστα.

Και συμπλήρωσε η Βάσια Γκολφινοπούλου: «Ο κόσμος με αναγνώριζε όταν με συναντούσε έξω και αυτό με είχε σοκάρει λίγο στην αρχή. Είχαμε πάει σε ένα χωριό και ήταν κάτι παιδάκια εκεί που μου ζητούσαν το τηλέφωνο μου και με κυνήγαγαν μέχρι την τουαλέτα. Όταν μπήκα στο αυτοκίνητο για να φύγω, τα παιδιά αυτά είχαν βάλει φακό, φλας και με τραβούσαν φωτογραφίες».

«Σε μια εκδρομή που είχαμε πάει με το δημοτικό σε ένα θέατρο, ήρθε ένα μπούγιο με παιδιά και αρχίσαν να μου ζητούν φωτογραφίες και αυτόγραφα», περιέγραψε η Ηλιάνα Γαλάνη.

Η Βάσια Γκολφινοπούλου, αργότερα, δήλωσε ποια ήταν η πιο αστεία στιγμή πίσω από τις κάμερες: «Η πιο αστεία σκηνή που είχα γυρίσει ήταν με την Βάσω Λασκαράκη και τον Μελέτη Ηλία. Ο Μελέτης Ηλίας έπρεπε υποτίθεται να έρθει κοντά μου και να κάνει ότι ακούει τη μουσική που ακούω και εγώ και να έχει τα ίδια πρότυπα με εμένα. Τότε είχε βγει ένα συγκεκριμένο κομμάτι στο τικ τοκ και ο Μελέτης Ηλίας έκανε το χορευτικό. Κάθε φορά που ο σκηνοθέτης έλεγε στοπ, σκάγαμε στα γέλια».

Και η Ηλιάνα Γαλάνη είπε από την πλευρά της: «Η πιο αστεία σκηνή που θυμάμαι είναι όταν είχε γενέθλια η Σάντρα και ο θείος μας ήθελε να κάνει ένα μαγικό κόλπο. Κάθε φορά που περνούσε το cut σε αυτή τη σκηνή, εμείς συνεχίζαμε να γελάμε γιατί έκανε υποτίθεται ότι πονάει και φώναζε. Θυμάμαι που ήμασταν στα καμαρίνια με την Βάσια και δοκιμάζαμε γόβες, βλέπαμε τα ρούχα, βγάζαμε φωτογραφίες στον καθρέπτη και ανεβάζαμε στόρι».

«Είχαμε έρθει πολύ κοντά τα χρόνια της σειράς με την Ηλιάνα. Μιλάγαμε, εξερευνούσαμε το χώρο όταν δεν είχαμε γύρισμα και παίζαμε», επισήμανε η Βάσια Γκολφινοπούλου.

Στο σημείο αυτό αξίζει να σημειωθεί πως η Βάσια Γκολφινοπούλου σπουδάζει νομική στο Εθνικό και Καποδιστριακό πανεπιστήμιο Αθηνών και η Ηλιάνα Γαλάνη έχει κανάλι στο youtube και ασχολείται ενεργά με τα social media, αλλά δεν έχει αφήσει πίσω και το διάβασμα του σχολείου της, καθώς πηγαίνει ακόμα Β’ λυκείου.

FOLLOW US @EDAILYGR Ακολουθήστε μας και στο Instagram
[ΠΗΓΗ]

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ρούλα Ρέβη για Αποστόλη Τότσικα: «Δε νιώθω σύζυγος, ούτε σύντροφος, νιώθω φίλη μαζί του»

Σήμερα

«Το έχω ξαναπεί, για μένα, όταν νιώθεις απόλυτη οικειότητα και άνεση με έναν άνθρωπο κι αποδοχή, είναι το καλύτερο», πρόσθεσε

Κλειδαμπάρωσε το σπίτι η Μενεγάκη ‑ «Μου λέγανε τα παιδιά μου `μαμά τι γίνεται;`»

Σήμερα

Η αφρικανική σκόνη έχει ενοχλήσει ήδη πάρα πολύ την Ελένη Μενεγάκη και την οικογένειά της και έχει αυτές τις μέρες της το σπίτι κλειδαμπαρωμένο

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»

Σήμερα

«Έχω παρακολουθήσει σύντροφό μου με ταξί, είχα πληρώσει 50 ευρώ», είπε η Μέγκι Ντρίο

Κατερίνα Καινούργιου: «Η εταιρεία παραγωγής έχει πάρει μια απόφαση για τον Ανδρέα Μικρούτσικο»

Χτες

Πολλά ακούγονται και γράφονται το τελευταίο διάστημα γύρω από τη συνεργασία του Ανδρέα Μικρούτσικου με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Με ενοχλεί πάρα πολύ που ακούγονται άσχημα σχόλια για ...»

Χτες

«Eίναι καλλιτεχνάρα και νομίζω ότι θα πάει πολύ καλά», είπε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Κατερίνα Καινούργιου: «Είναι άσχημο αυτό που κάνουν στη Δανάη Μπάρκα»

Προχτές

Με αφορμή τα τηλεοπτικά σενάρια που αφορούν την Μαρία Μπακοδήμου

Καινούργιου για απουσία Μικρούτσικου: «Νομίζω είναι στη Ρώμη»

Προχτές

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος λείπει πολλές μέρες από την εκπομπή και οι τηλεθεατές τον ψάχνουν και στέλνουν μηνύματα ρωτώντας πού είναι.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Internet Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.