Pink.gr Γυναίκες Χωρίς Φίλτρο

Εκατομμυριούχος πρόσφερε 100.000 δολάρια σε γυναίκα στο αεροπλάνο αν έκανε μια απλή κίνηση

Εκατομμυριούχος πρόσφερε 100.000 δολάρια σε γυναίκα στο αεροπλάνο αν έκανε μια απλή κίνηση

Ένας εκατομμυριούχος της Silicon Valley δημοσίευσε μια προσφορά περίπου 100.000 δολαρίων (94.297 €) που έκανε σε μια γυναίκα που καθόταν δίπλα του σε ένα αεροπλάνο.

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 21/3/2023 | 00:31

Ο επιχειρηματίας τεχνολογίας Steve Kirsch, ο οποίος γενικά είναι εκκεντρικός, ισχυρίστηκε ότι σοκαρίστηκε όταν η γυναίκα αρνήθηκε να αφαιρέσει τη μάσκα της, παρόλο που της πρόσφερε ένα εκπληκτικό χρηματικό ποσό.

Ο κ. Kirsch κατηγορήθηκε από ορισμένους ότι διέδωσε ψευδείς πληροφορίες για τον Covid καθ' όλη τη διάρκεια της πανδημίας, ανέφερε η The Mirror.

Δημοσιεύοντας στο διαδίκτυο στη συνέχεια, έγραψε: «Είμαι σε μια πτήση της Delta αυτή τη στιγμή. Το άτομο που καθόταν δίπλα μου στην πρώτη θέση αρνήθηκε τα 100.000 $ που της έδωσα για να αφαιρέσει τη μάσκα της για ολόκληρη την πτήση. Δεν είναι αστείο. Αυτό έγινε αφού εξήγησα ότι δεν λειτουργούν».

Είπε ότι η αρχική του προσφορά ήταν 100 δολάρια και της είπε ότι θα μπορούσε να μολυνθεί όταν το αφαιρούσε για φαγητό ή ποτό.

"Έβγαλε τη μάσκα της μόλις σερβιρίστηκε το πρωινό. Γιατί όλοι ξέρουν ότι δεν μπορείς να μολυνθείς ενώ τρως", σημείωσε σαρκαστικά.

Αλλά οι ενέργειές του σύντομα κατακρίθηκαν από άλλους χρήστες του Twitter, οι οποίοι χαρακτήρισαν το αίτημα ως «ανατριχιαστικό».

Ένας έγραψε: «Είχες τα 100.000 δολάρια σε μετρητά; Αν όχι, ακούγεσαι τρελός. Πώς θα μπορούσαν να εμπιστευτούν ότι θα πληρώσεις;»

Ένας άλλος παρατήρησε ότι πιθανότατα δεν πίστευαν καν ότι ο επιχειρηματίας θα είχε καν 5 $ στο όνομά του. Ο επιχειρηματίας, ο οποίος ήταν ένας από τους δύο ανθρώπους που εφηύρε το οπτικό ποντίκι, δημοσίευσε ότι λίγες μέρες πριν, άλλοι είχαν αρνηθεί την προσφορά του.

Είπε: «Ρώτησα τους ανθρώπους που κάθονταν δίπλα μου στο αεροπλάνο, αν τους πλήρωνα 10.000 δολάρια, θα αφαιρούσαν τη μάσκα τους κατά τη διάρκεια της πτήσης; Και οι δύο αρνήθηκαν την προσφορά. Ίσως θα έπρεπε να προσφέρω 100.000 $ την επόμενη φορά;»

Μια κριτική υπογράμμισε ότι οι γυναίκες δεν θέλουν να κάνουν συμφωνίες με ανατριχιαστικούς άντρες στα αεροπλάνα. 

«Φορούσα μάσκα στο αεροπλάνο και παρόλα αυτά έπαθα Covid. Έχω ήδη καιρό Covid. Οι λογαριασμοί μου για φυσικοθεραπεία γελούν με τα 10.000 δολάρια σου», ένα τελευταίο σχόλιο που απευθύνεται στον 67χρονο ντόπιο Λος Άντζελες

FOLLOW US @EDAILYGR Ακολουθήστε μας και στο Instagram

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ρούλα Ρέβη για Αποστόλη Τότσικα: «Δε νιώθω σύζυγος, ούτε σύντροφος, νιώθω φίλη μαζί του»

Χτες

«Το έχω ξαναπεί, για μένα, όταν νιώθεις απόλυτη οικειότητα και άνεση με έναν άνθρωπο κι αποδοχή, είναι το καλύτερο», πρόσθεσε

Κλειδαμπάρωσε το σπίτι η Μενεγάκη ‑ «Μου λέγανε τα παιδιά μου `μαμά τι γίνεται;`»

Χτες

Η αφρικανική σκόνη έχει ενοχλήσει ήδη πάρα πολύ την Ελένη Μενεγάκη και την οικογένειά της και έχει αυτές τις μέρες της το σπίτι κλειδαμπαρωμένο

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»

Χτες

«Έχω παρακολουθήσει σύντροφό μου με ταξί, είχα πληρώσει 50 ευρώ», είπε η Μέγκι Ντρίο

Κατερίνα Καινούργιου: «Η εταιρεία παραγωγής έχει πάρει μια απόφαση για τον Ανδρέα Μικρούτσικο»

Προχτές

Πολλά ακούγονται και γράφονται το τελευταίο διάστημα γύρω από τη συνεργασία του Ανδρέα Μικρούτσικου με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Με ενοχλεί πάρα πολύ που ακούγονται άσχημα σχόλια για ...»

Προχτές

«Eίναι καλλιτεχνάρα και νομίζω ότι θα πάει πολύ καλά», είπε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Κατερίνα Καινούργιου: «Είναι άσχημο αυτό που κάνουν στη Δανάη Μπάρκα»

Πριν 3 μέρες

Με αφορμή τα τηλεοπτικά σενάρια που αφορούν την Μαρία Μπακοδήμου

Καινούργιου για απουσία Μικρούτσικου: «Νομίζω είναι στη Ρώμη»

Πριν 3 μέρες

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος λείπει πολλές μέρες από την εκπομπή και οι τηλεθεατές τον ψάχνουν και στέλνουν μηνύματα ρωτώντας πού είναι.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Internet Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.