Pink.gr Γυναίκες Χωρίς Φίλτρο

«Έπεισα τον άντρα μου να μην ξαναδεί ποpνό, είναι απιστία»

«Έπεισα τον άντρα μου να μην ξαναδεί ποpνό, είναι απιστία»
@Jam Press/@beyondbetrayal

Ο εθισμός στο ποpνό είναι μια κατάσταση, η οποία μπορεί να σταθεί εμπόδιο στις ανθρώπινες σχέσεις. Αυτό έγινε σε μια οικογένεια στις ΗΠΑ. Μια μητέρα δύο παιδιών αποκάλυψε πώς ο εθισμός του συζύγου της στο ποpνό παραλίγο να καταστρέψει το γάμο τους και να διαλύσει την οικογένειά τους. Τώρα, η ίδια προειδοποιεί απεγνωσμένα τους άλλους να προσέχουν τυχόν μυστικά που μπορεί να κρύβει ο σύντροφός τους.

Δημοσίευση 10/4/2023 | 19:36

Η Jourdan Kehr μοιράστηκε την ιστορία της, καθώς προσπαθούσε να προειδοποιήσει τους άλλους για τα κρυμμένα μυστικά που μπορεί να κρύβουν οι σύζυγο από τις γυναίκες τους, χαρακτηρίζοντας τη δική της εμπειρία «πραγματικά απαίσια». Η Kehr είχε ένα προαίσθημα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τον σύντροφό της. Όταν ανακάλυψε στο τηλέφωνό του ένα παλιό βίντεο με δύο άτομα να κάνουν σeξ, ανοιχτό στην οθόνη του, περιέγραψε πως ήταν «πραγματικά αφόρητο».

«Δεν μπορούσα να σταματήσω να τρέμω και ένιωθα ότι η ψυχή μου είχε εγκαταλείψει το σώμα μου», δήλωσε η φωτογράφος από τη Δυτική Βιρτζίνια των ΗΠΑ. «Δεν ήξερα πώς να συνεχίσω και δεν ήξερα πώς ήταν δυνατόν να επιβιώσει κάποιος άνθρωπος από τόσο πόνο», παραδέχτηκε. «Με έκανε να αρρωσταίνω σωματικά για μήνες».

@beyondbetrayal #thatsnotlove #motherhood #motherhoodjourney #cornaddiction #cornaddictionrecovery #betrayalrecovery #healingjourney #marriageadvice #marriagelife #traumahealing #trauma #infidelityinamarriage #infidelity #accountability #accountabilitypartner #marriagestory #girls #girlies #girliesonly #marriedlife #marriedcouple #yourenotalone #boundaries #boundarysetting #protectchildren #protectkids #boundaries #boundarysetting #boundariesarehealthy #boundaries101 #navigatingbetrayal ♬ sure thing - luu

Ενώ η Kehr, που μαζί με τον επί εννέα χρόνια σύζυγό της έχουν δύο παιδιά, ηλικίας πέντε και ενός έτους, πιστεύει ότι είναι φυσιολογικό να βρίσκει κανείς άλλους ανθρώπους ελκυστικούς, θεωρεί «απιστία» να τους ποθεί και να τους φαντασιώνεται σeξουαλικά.

«Είχα χάσει κάθε πίστη στο γάμο μας, καθώς είναι κάτι που δεν είχα ξαναζήσει», παραδέχτηκε η συντετριμμένη γυναίκα. Η ίδια μοιράστηκε την εμπειρία της στο TikTok, υποστηρίζοντας ότι παρόλο που δεν πρόκειται για σωματική απιστία, η πρόθεση υπάρχει και αν οι περισσότεροι άνδρες είχαν την ευκαιρία, θα το έκαναν.

@beyondbetrayal ThatsAnAddiction on IG #brokenheart #marriageadvice #marriagelife #relationship #relationships #betrayalrecovery #betrayaltrauma #cornaddiction #cornaddicts #ihatecorn #wecandothis #broken #trauma #healing #healingjourney #thatsnotlove #beyondbetrayal #thatsanaddiction #infidelity #traumahealing #traumabonding #worthy #girlies #recovery #recoveryispossible #sobriety ♬ original sound - Jourdan

Πως ξεκίνησε ο εθισμός

Σύμφωνα με την Kehr, ο σύζυγός της άρχισε να παρακολουθεί ποpνό ως έφηβος και στη συνέχεια, η παρακολούθηση ποpνό μετατράπηκε για εκείνον μέσο ανακούφισης από το άγχος. Ο ίδιος φέρεται να παραδέχτηκε ότι ο εθισμός του επιδεινώθηκε και άρχισε να βασίζεται στο ποpνό ως μηχανισμό αντιμετώπισης.

Σύμφωνα με την εξιστόρηση της Kehr, αρχικά ο άντρας της έβλεπε εpωτικά βίντεο μερικές φορές την εβδομάδα, όμως, στη συνέχεια άρχισε να τα βλέπει καθημερινά και τελικά δύο φορές την ημέρα. Η Kehr είπε ότι ο εθισμός του συζύγου της επιβάρυνε σημαντικά τη σχέση τους και είχε αμφιβολίες ότι θα τα κατάφερναν.

«Στην αρχή, είχα πολύ λίγες ελπίδες ότι θα τα καταφέρναμε, αλλά περάσαμε πολλές ώρες συζητώντας για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον μας», θυμήθηκε, περιγράφοντας την υπόσχεση του συζύγου της να ζητήσει βοήθεια ως «έξοδο από την ομίχλη του εθισμού στο ποpνό».

Πέντε μήνες μετά την καταστροφική ανακάλυψη της Kehr, το ζευγάρι βρίσκεται πλέον σε πολύ καλύτερη κατάσταση, αναγνωρίζοντας ότι οι άφθονες συνεδρίες με θεραπευτές, ομάδες υποστήριξης και ανώνυμους σeξομανείς τους βοήθησαν να το ξεπεράσουν.

FOLLOW US @EDAILYGR Ακολουθήστε μας και στο Instagram
[ΠΗΓΗ]

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δημήτρης Κόκοτας – Τι συνέβη στις πρόβες του J2US

Σήμερα

«Αρχισε να ιδρώνει, να μουδιάζει το χέρι του και να έχει τάσεις λιποθυμίας»

Ρούλα Ρέβη για Αποστόλη Τότσικα: «Δε νιώθω σύζυγος, ούτε σύντροφος, νιώθω φίλη μαζί του»

Χτες

«Το έχω ξαναπεί, για μένα, όταν νιώθεις απόλυτη οικειότητα και άνεση με έναν άνθρωπο κι αποδοχή, είναι το καλύτερο», πρόσθεσε

Κλειδαμπάρωσε το σπίτι η Μενεγάκη ‑ «Μου λέγανε τα παιδιά μου `μαμά τι γίνεται;`»

Χτες

Η αφρικανική σκόνη έχει ενοχλήσει ήδη πάρα πολύ την Ελένη Μενεγάκη και την οικογένειά της και έχει αυτές τις μέρες της το σπίτι κλειδαμπαρωμένο

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Δε θέλω να τον δω και δεν θέλω να έρθει στην εκπομπή μου»

Χτες

O παρουσιαστής δεν ξεκαθάρισε αν έκανε πλάκα ή αν μιλούσε σοβαρά - Δείτε το σχετικό βίντεο

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»

Χτες

«Έχω παρακολουθήσει σύντροφό μου με ταξί, είχα πληρώσει 50 ευρώ», είπε η Μέγκι Ντρίο

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Με ενοχλεί πάρα πολύ που ακούγονται άσχημα σχόλια για ...»

Προχτές

«Eίναι καλλιτεχνάρα και νομίζω ότι θα πάει πολύ καλά», είπε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Καινούργιου για απουσία Μικρούτσικου: «Νομίζω είναι στη Ρώμη»

Πριν 3 μέρες

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος λείπει πολλές μέρες από την εκπομπή και οι τηλεθεατές τον ψάχνουν και στέλνουν μηνύματα ρωτώντας πού είναι.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Internet Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.