Pink.gr Γυναίκες Χωρίς Φίλτρο

Ταινίες εβδομάδας: Η επιστροφή ενός πιο αστείου Δράκουλα και του Robert Rodriguez

Ταινίες εβδομάδας: Η επιστροφή ενός πιο αστείου Δράκουλα και του Robert Rodriguez
@Universal Pictures

Ρένφιλντ - Υπνωτιστές – Το Καλύτερο Παιχνίδι του Κόσμου - Αγάπη, Ξανά - Τηλεφώνησε στην Τζέιν - Επιστροφή στη Σεούλ - Ας Ξημερώσει η Ειρήνη – Sisu - Γουίνι το Αρκουδάκι: Αίμα και Μέλι - Η Ελα Μπέλα και τα Μυστικά της

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ
Δημοσίευση 10/5/2023 | 11:41

Ρένφιλντ (Renfield)

του Κρις ΜακΚέι. Με τους Νίκολας Χολτ, Νίκολας Κέιτζ, Οκουαφίνα.

Κωμωδία τρόμου 2023, ΗΠΑ 93’

Ο Ρένφιλντ δεν είναι άλλος από το ταλαίπωρο δεξί χέρι του μεγαλύτερου νάρκισσου της ιστορίας, του Δράκουλα. Ο άτυχος βοηθός υποχρεούται να προμηθεύει τον αφέντη του με θηράματα και να εκτελεί όλα του τα προστάγματα, όσο ανήθικα κι αν είναι. Τώρα πια, μετά από αιώνες υπηρεσίας, ο Ρένφιλντ είναι έτοιμος να ζήσει μία ζωή μακριά από τη σκιά του Πρίγκιπα του Σκότους. Αρκεί να βρει πώς να βάλει ένα τέλος σε αυτή τη σχέση συνεξάρτησης.

Υπνωτιστές (Hypnotic)

του Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ. Με τους Μπεν Αφλεκ, Αλις Μπράγκα, Γουίλιαμ Φίκτνερ, ΤζέιΝτι Μπάρντο.

Θρίλερ 2023, ΗΠΑ 92’

Αποφασισμένος να βρει την εξαφανισμένη κόρη του, ο ντετέκτιβ Ντάνι Ρουρκ βρίσκεται εγκλωβισμένος σε μία σειρά απίστευτων γεγονότων, ενώ παράλληλα ερευνά μια σειρά από ληστείεςτραπεζών. Θα φτάσει να αμφισβητήσει τα πιστεύω του και όσα γνωρίζει μέχρι τώρα για τα πάντα και τους πάντες στον κόσμο του. Με τη βοήθεια της Νταϊάνα Κρουζ, μίας προικισμένης μέντιουμ,ο Ρουρκ καταδιώκει και καταδιώκεται ταυτόχρονα από έναν φονικό άνδρα, τον μοναδικό άνθρωπο που πιστεύει ότι κρατά το κλειδί για την εύρεση του χαμένου κοριτσιού, μόνο για να ανακαλύψει περισσότερα από όσα περίμενε.

Το Καλύτερο Παιχνίδι του Κόσμου (Le Nouveau Jouet)

του Τζέιμς Ουτ. Με τους Ζαμέλ Ντεμπούζ, Ντανιέλ Οτέιγ.

Κωμωδία 2022, Γαλλία 112’

Ο Σαμί για να καλύψει τις ανάγκες της οικογένειας του αναλαμβάνει - πολύ απρόθυμα - δουλειά ως νυχτοφύλακας, σε ένα πολυκατάστημα με είδη πολυτελείας. Ο Φιλίπ είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος στη Γαλλία. Ψυχρός, αναίσθητος, από τότε που πέθανε η σύζυγός του, αφοσιωμένος εξ ολοκλήρου στην επιχείρησή του. Ο Αλεξάντρ - ο μοναχογιός του και κληρονόμος ολόκληρης της περιουσίας του - κρατά τον πατέρα του σε απόσταση, και συμπεριφέρεται ως γνήσιο κακομαθημένο πλουσιόπαιδο. Για τα γενέθλιά του γιου του, ο Φιλίπ ανοίγει το τμήμα παιχνιδιών του καταστήματος όπου εργάζεται ο Σαμί, λέγοντας στον Αλεξάντρ ότι μπορεί να πάρει ό,τι θέλει. Ο Αλεξάντρ, επιλέγει… τον Σαμί!

Αγάπη, Ξανά (Love Again)

του Τζιμ Στράους. Με τους Πριγιάνκα Τσόπρα Τζόνας, Σαμ Χιούαν, Σελίν Ντιόν.

Ρομαντική Κομεντί 2023, ΗΠΑ 104’

Πώς θα σου φαινόταν αν ένα τυχαίο μήνυμα στο κινητό οδηγούσε στον έρωτα της ζωής σου; Σε αυτήν τη ρομαντική κομεντί, η Μίρα Ρέι, ενώ βρίσκεται σε βαθύ πένθος μετά το θάνατο του αρραβωνιαστικού της, στέλνει μία σειρά από ρομαντικά μηνύματα στον παλιό αριθμό του, χωρίς να ξέρει ότι ο αριθμός αυτός έχει μεταφερθεί στο νέο εταιρικό τηλέφωνο του Ρομπ Μπερν. Ο δημοσιογράφος Ρομπ εντυπωσιάζεται από την ειλικρίνεια σε αυτά τα όμορφα κι εξομολογητικά μηνύματα. Οταν του αναθέτουν να γράψει ένα άρθρο για τη Σελίν Ντιόν, ζητάει τη βοήθειά της προκειμένου να βρει έναν τρόπο να συναντήσει τη Μίρα από κοντά... και να της κλέψει την καρδιά.

Τηλεφώνησε στην Τζέιν (Call Jane)

της Φίλις Νάγκι. Με τους Ελίζαμπεθ Μπανκς, Σιγκούρνεϊ Γουίβερ, Κρις Μεσίνα, Κέιτ Μάρα, Γούνμι Μοσάκου.

Δραματική 2022, ΗΠΑ 121’

Σικάγο, 1968. Η Τζόι ζει στα προάστεια με τον σύζυγο της και την πανέξυπνη έφηβη κόρη της. Η ευτυχισμένη ζωή της με την οικογένεια της και την κολλητή της φίλη Λάνα διαταράσσεται από μια πολυαναμενόμενη εγκυμοσύνη, η οποία όμως καταλήγει να απειλεί τη ζωή της. Η Τζόι και ο άντρας της, Γουίλ, αιτούνται τη νόμιμη διακοπή της εγκυμοσύνης. Όταν το συμβούλιο των γιατρών αποφαίνεται αρνητικά λέγοντας στην Τζόι ότι πρέπει να ρισκάρει, ο Γουίλ πέφτει σε απόγνωση. Η Τζόι, απελπισμένη ότι δεν θα καταφέρει να δει την κόρη της να μεγαλώνει, ανακαλύπτει τυχαία την «Τζέιν». Η παράνομη οργάνωση Τζέιν, καθοδηγούμενη από την αφοσιωμένη και συμπονετική Βιρτζίνια, καταφέρνει να σώσει τη ζωή της Τζόι, αλλά και να της δώσει έναν ακόμα σκοπό ζωής. Τις ώρες που η κόρη της είναι στο σχολείο και ο άντρας της στη δουλειά, η Τζόι εισέρχεται στην ομάδα και η ζωή της σαν ακτιβίστρια ξεκινάει. Αρχικά οι εξορμήσεις της για να βοηθήσει άλλες γυναίκες ή να συναντήσει τον γιατρό Ντιν, τον μοναδικό προμηθευτή φαρμάκων της ομάδας, μένουν κρυφές, αλλά όταν οι δράσεις της αρχίζουν να συγκρούονται με τον παραδοσιακό ρόλο της ως νοικοκυρά, θα πρέπει να αποφασίσει ποιον δρόμο θα ακολουθήσει.

Επιστροφή στη Σεούλ (Return to Seoul)

του Ντάβι Τσου. Με τους Παρκ Τζι-μιν, Ο Κουάνγκ-ροκ, Κιμ Σουν-γιούνγκ.

Δραματική 2023, Γαλλία – Γερμανία – Βέλγιο – Νότια Κορέα – Ρουμανία – Καμπότζη – Κατάρ 119’

Η Φρέντι, μια νεαρή Γαλλίδα ασιατικής καταγωγής, ταξιδεύει κρυφά από τη μητέρα της στη Νότια Κορέα για να συναντήσει τους βιολογικούς γονείς της. Αυτό που δεν γνωρίζει είναι πως βάσει της νομοθεσίας, πρέπει να δώσουν και οι δύο τη συγκατάθεσή τους γι' αυτή τη συνάντηση αλλιώς το ταξίδι της δεν έχει νόημα.

Ας Ξημερώσει η Ειρήνη (Vayehi Boker)

του Εράν Κολίριν. Με τους Αλεξ Μπακρί, Τζούνα Σουλεϊμάν, Σαλίμ Ντάου.

Δραματική 2021, Ισραήλ – Γαλλία 101’

Ο Σάμι, ένας Ισραηλινός πολίτης παλαιστινιακής καταγωγής που ζει στην Ιερουσαλήμ, είναι καλεσμένος στο γάμο του αδελφού του. Πρέπει να επιστρέψει στο αραβικό χωριό όπου μεγάλωσε και το οποίο άφησε για άλλες ευκαιρίες. Μετά το τέλος του γάμου, η γενέτειρα του Σάμι τίθεται υπό στρατιωτικό αποκλεισμό από την ισραηλινή κυβέρνηση, χωρίς εξήγηση. Το ρεύμα κόβεται και οι χωρικοί παγιδεύονται από ισραηλινό οδόφραγμα. Όταν ξεσπά χάος μεταξύ των χωρικών που αρχίζουν να ξεμένουν από φαγητό και νερό, ο Σάμι αποκόπτεται επίσης από τον έξω κόσμο και δεν μπορεί να επιστρέψει στη δουλειά του στην Ιερουσαλήμ. Παγιδευμένος σε μια απροσδόκητη κατάσταση, αντιμετωπίζει ερωτήματα για τη δική του ταυτότητα. Καθώς αποκαλύπτονται κρυμμένα μυστικά, ο Σάμι παρακολουθεί οτιδήποτε αγαπά να καταρρέει.

Sisu

του Γιαλμάρι Χελάντερ. Με τους Γιόρμα Τομίλα, Ακσελ Χένι, Τζακ Ντούλαν.

Πολεμική περιπέτεια 2022, Φινλανδία 91’

Βόρεια Φινλανδία, 1944. Τις τελευταίες σκοτεινές μέρες του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, ένας μοναχικός χρυσοθήρας διασταυρώνεται με Ναζί στρατιώτες, που του κλέβουν τον χρυσό. Πολύ σύντομα, όμως, ανακαλύπτουν πως δεν είναι ένας συνηθισμένος χρυσοθήρας. Είναι ένας Sisu, ένας θρυλικός πρώην κομάντο με ασύλληπτο κουράγιο και αδιανόητη αποφασιστικότητα απέναντι στις πιο δύσκολες συνθήκες. Οπως και να επιτεθούν οι Ναζί, αυτή η φονική μηχανή θα φτάσει στα άκρα για να πάρει πίσω τον χρυσό. Ακόμα και αν χρειαστεί να σκοτώσει όλους τους Ναζί που θα βρεθούν στο διάβα του.

Γουίνι το Αρκουδάκι: Αίμα και Μέλι (Winnie the Pooh: Blood and Honey)

του Ρις Φρέικ-Γουότερφιλντ. Με τους Νίκολαϊ Λίον, Κρεγκ Ντέιβιντ Ντόουσετ, Κρις Κορντέλ.

Τρόμου 2023, Ην. Βασίλειο 84’

Αφού ο Κρίστοφερ Ρόμπιν αφήνει πίσω τους φίλους του, τον Γουίνι το Αρκουδάκι και το Γουρουνάκι, για να πάει στο κολέγιο, εκείνοι αναγκάζονται να τα βγάλουν πέρα μόνοι τους προκειμένου να επιβιώσουν. Καθώς αισθάνονται θυμωμένοι και εγκαταλελειμμένοι, οι δυο τους σύντομα αγριεύουν και βρίσκουν μια νέα πηγή τροφής, το αίμα. Με αυτή τη νέα, ακόρεστη λαχτάρα, επιδίδονται σε μια βάναυση δολοφονική μανία, ξεκινώντας από τον Κρίστοφερ Ρόμπιν.

Η Ελα Μπέλα και τα Μυστικά της (Ella Bella Bingo)

των Ατλε Σόλμπεργκ Μπλάκσεθ και Φρανκ Μόσβολντ. Με τις φωνές των Ιωάννας Παπαμιχαλοπούλου, Αρη Κυπριανού, Ζωής Κυπριανού, Νάτιας Χαραλάμπους.

Animation 2020, Νορβηγία 75’

Η Ελα Μπέλα Μπίνγκο μαθαίνει πως ο καλύτερός της φίλος, ο Χένρι, δεν έχει πάει ποτέ σε τσίρκο, και αποφασίζει να του φτιάξει ένα! Η ενθουσιασμένη Ελα Μπέλα περιμένει πώς και πώς ότι το νούμερό της στην παράσταση θα την κάνει το επίκεντρο της προσοχής. Σκοπεύει να δείξει σε όλους ένα φανταστικό, μαγικό κόλπο: Θα κάνει τον Χένρι να εξαφανιστεί! Τη μέρα όμως που το τσίρκο είναι έτοιμο για την παράσταση, ένα νέο παιδί, ο Τζόνι, μετακομίζει στη γειτονιά. Ερχεται με μια καταπληκτική ιδέα, να κάνουν μαζί με τον Χένρι ένα -καθηλωτικό- ποδηλατικό κόλπο. Ο Χένρι τον θαυμάζει τόσο πολύ, που η Ελα Μπέλα νιώθει πως κινδυνεύει να χάσει τον καλύτερό της φίλο.

FOLLOW US @EDAILYGR Ακολουθήστε μας και στο Instagram

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

O Ααρον Τέιλορ‑Τζόνσον έλαβε πρόταση να γίνει ο επόμενος Τζέιμς Μποντ

Πριν 1 εβδομάδα

Η επίσημη προσφορά είναι στο τραπέζι και περιμένουν να ακούσουν την απάντησή του, αναφέρει δημοσίευμα

8+1 ελληνικές ταινίες που καθόρισαν την πολιτιστική μας κουλτούρα και τις γνωρίζουν παγκοσμίως

Πριν 3 εβδομάδες

Από τα εμβληματικά έργα του Θόδωρου Αγγελόπουλου μέχρι τις διεθνώς πλέον αναγνωρισμένες ταινίες του Γιώργου Λάνθιμου

Οι μεγαλύτεροι psycho σε ταινίες: Όσοι μας έκαναν πραγματικά να φοβηθούμε

Πριν 4 εβδομάδες

Κάτι τέτοιοι ρόλοι θέλουν πολύ ταλέντο

Coldplay: Ανοίγει Μάρτιο‑Απρίλιο το ΟΑΚΑ, κανονικά η συναυλία τους

Πριν 7 εβδομάδες

Μέσω Facebook το ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο σπουδαίος κιθαρίστας που παράτησε τα πάντα και πέθανε μόνος στο αυτοκίνητο

Πριν 7 εβδομάδες

Ο Bob Dylan και ο Eric Clapton τον εκτιμούσαν απεριόριστα. Ήταν ο Mike Bloomfield.

Το TikTok αφαίρεσε τα τραγούδια της Τέιλορ Σουίφτ και του The Weeknd

Πριν 8 εβδομάδες

Μετά τη διαμάχη με τη δισκογραφική τους εταιρεία, Universal Music Group

Tι συνέβη τη «σπουδαιότερη νύχτα της ποπ μουσικής»

Πριν 8 εβδομάδες

50 από τους πιο καυτούς σούπερ σταρ της μουσικής της Αμερικής βρέθηκαν στο ίδιο σημείο για καλό σκοπό

4 ταινίες για τον κόσμο της δημοσιογραφίας που πρέπει να δεις

Πριν 10 εβδομάδες

Εξαιρετικές επιλογές, ό,τι πρέπει για να εκτιμήσεις το επάγγελμα

ΑΝΤ1: Δύο σειρές του πήραν το «πράσινο φως» για το Netflix

Πριν 12 εβδομάδες

Ελληνικές επιτυχίες στη διεθνή πλατφόρμα

Πάτα play σε αυτές τις ταινίες αν σου άρεσε το Poor Things

Πριν 12 εβδομάδες

Δύο ταινίες και ένα animation ό,τι πρέπει για το ΣΚ

Αυτός είναι ο λόγος που η Phoebe και ο Joey δεν έγιναν ποτέ ζευγάρι

Πριν 12 εβδομάδες

Μια ακόμα αποκάλυψη για τη σειρά που τελείωσε πριν από 15 χρόνια

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Internet Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.