Pink.gr Γυναίκες Χωρίς Φίλτρο

Στήβ Κακέτσης: Οι γυναίκες της ζωής του και η οικονομική καταστροφή που τον «λύγισε»

Στήβ Κακέτσης: Οι γυναίκες της ζωής του και η οικονομική καταστροφή που τον «λύγισε»

Έφυγε χθες (18/5) από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών ο άλλοτε ισχυρός άνδρας της νύχτας, Στήβ Κακέτσης. Ο γνωστός επιχειρηματίας που τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα με την υγεία του, τελικά δεν άντεξε και άφησε την τελευταία του πνοή, βυθίζοντας στο πένθος τα αγαπημένα του πρόσωπα και όσους είχαν συνεργαστεί μαζί του.

Δημοσίευση 19/5/2023 | 08:44

Ο Στηβ Κακέτσης υπήρξε ένας από τις πιο ισχυρούς επιχειρηματίες, της αθηναϊκής διασκέδασης με θρυλικά μαγαζιά όπως η “Νεράϊδα”, στην οποία φιλοξενήθηκαν και τραγούδησαν κορυφαία ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου. Έζησε μια ζωή γεμάτη, μέσα στη νύχτα, με γυναίκες που τον λάτρεψαν και τις λάτρεψε, φλέρταρε με τον τζόγο, απέκτησε φίλους, ωστόσο, όταν έχασε το μαγαζί του και καταστράφηκε οικονομικά “λύγισε” και αποτραβήχτηκε από όλους και από όλα.

Οι γυναίκες της ζωής του

Μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του Στηβ Κακέτση, αποτέλεσε η Κατιάνα Μπαλανίκα. Οι δυο τους παντρεύτηκαν, έζησαν μαζί 26 χρόνια, απέκτησαν έναν γιο, τον Μάκη και χώρισαν διατηρώντας όμως άψογες σχέσεις μέχρι το τέλος.

«Η Κατιάνα είναι αναπόσπαστο κομμάτι από τη ζωή μου, Έχω κάνει τεράστια λάθη, απίστευτα λάθη, δεν έχω μετανιώσει ποτέ για τίποτα. Γιατί για να τα κάνω σημαίνει ότι αυτό πίστευα και ήθελα. Μετάνιωσα μόνο που δεν έκανα δεύτερο παιδί, αλλά βλέπεις είχαμε φοβηθεί τότε. Πριν από το γιο μας, είχαμε ένα κοριτσάκι που γεννήθηκε στον 6 μήνα, 860 γραμμάρια και πέθανε σε 36 ώρες. Και ο Μάκης 6 μηνών ήρθε στον κόσμο γι ‘ αυτό και δεν κάναμε άλλο παιδί» είχε αποκαλύψει ο επιχειρηματίας σε συνέντευξή του στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Ακόμη ένα μεγάλο κεφάλαιο της ζωής του αποτέλεσε η Άντζελα Δημητρίου, για χάρη της οποίας χώρισε από την Κατιάνα Μπαλανίκα.

«Η Άντζελα είναι ο λόγος που χώρισα από την Κατιάνα Μπαλανίκα. Έκανα λάθος, βέβαια. Αισθάνομαι τύψεις. Είχα την ευτυχία στο σπίτι μου και την έψαχνα αλλού. (…) Όταν βγήκα από τη φυλακή, χρειαζόμουν μια σύντροφο δίπλα μου. Η Κατιάνα ήταν πολύ απασχολημένη. Το πρωί έκανε γυρίσματα, το βράδυ πήγαινε στο θέατρο» είχε αποκαλύψει.

Έπειτα, στη ζωή του μπήκε η κατά 25 χρόνια μικρότερή του Αννίτα η οποία ήταν και εκείνη που τον βοήθησε να ξεφύγει από τον τζόγο.

”Δεν μου έκοψε τον τζόγο η ίδια αλλά ο τρόπος της. Δεν μου γκρίνιαζε κι εγώ δεν θέλω ανθρώπους να με γκρινιάζουν. Μπορεί να γυρνούσα σπίτι χαμένος και να μην έλεγε κουβέντα. όποια άλλη γυναίκα είχα στη ζωή μου γκρίνιαζε κι αυτό με ενοχλούσε. Είχα χάσει που είχα χάσει τα λεφτά μου και είχα την ταλαιπωρία μου πώς θα πληρώσω, είχα και την γκρίνια. Η Αννίτα όμως δεν γκρίνιαζε! Δεν μου έλεγε κουβέντα κι αυτό με έκανε σταδιακά να εγκαταλείψω το άθλημα. Είμαι της παρανομίας (γέλια) έπαιζε ζάρια. Το πιο ευγενές και πιο μάγκικο άθλημα. Όταν έπαιζα εγώ, ζάρια παίζαμε σε διάφορους παράνομους χώρους… Με έχουν πιάσει κατά δυο φορές…” είχε εξομολογηθεί ο Στηβ Κακέτσης στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Σε άλλο σημείο είχε αναφερθεί στη διαφορά ηλικίας τους λέγοντας, «Με κορόιδεψε! Μιλούσε άπταιστα ελληνικά και εγώ νόμιζα ότι είναι Ελληνίδα, ενώ είναι από την Πολωνία! (γέλια) Είμαστε πολλά χρόνια μαζί… Είναι λίγο πιο μικρή από εμένα, 25 χρόνια, τη γνώρισα όταν ήταν 27. Όλες μ’ αρέσει να τις μεγαλώνω στα πόδια μου. (γέλια) Είναι στοργική, έχει χιούμορ, εργατική, με νοιάζεται… Πιστεύετε ότι η διαφορά ηλικίας παίζει ρόλο στα ζευγάρια; Δεν είναι έτσι, γιατί εγώ δεν είμαι με τις παντόφλες, όπως κάποιοι άλλοι που είναι ίδιοι ηλικιακά με εμένα. Εμένα πετάει η σκούφια μου, όπου κι αν μου πεις τώρα πάμε. Πού θέλεις να πάμε; Να κοιμηθούμε στο παγκάκι απόψε; Ό,τι θέλεις. Προχωράω! …Εγώ είμαι αληθινός άνθρωπος. Όποια λοιπόν ήταν μαζί μου έπρεπε να έχει υπομονή! Τρέλαινα όποια γυναίκα ήταν μαζί μου. Η Αννίτα μου τα λέει έξω από τα δόντια…».

Η σχέση αυτή όμως, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, φέρεται να έληξε το 2022 με την ψυχολογική κατάσταση του Στηβ Κακέτση να επιβαρύνεται ακόμη περισσότερο.


Η εμπειρία από τη φυλακή

Η ζωή του Στηβ Κακέτση τα είχε όλα, ακόμα και την τραυματική εμπειρία της φυλακής όπου χρειάστηκε να μείνει για εννέα ολόκληρους μήνες.

«Εμεινα στη φυλακή 9 μήνες και μια εβδομάδα. Ήταν στιγμές που μου ερχόταν να αυτοκτονήσω. Δεν έκανα αυτή την κίνηση για το παιδί μου, θα του άφηνα ρετσινιά. Μιλάς σοβαρά τώρα; Να σε παίρνουν αθώο και να σε βάζουν εκεί με τους κακοποιούς; …Τους έλεγα έξω από τα ανακριτικά γραφεία: ‘Ρε παιδιά, δεν έχω καμία σχέση με τα ναρκωτικά τι μου λέτε;’ Κι αυτό είπα και στον ανακριτή , αλλά δεν εισακούστηκα, με έβαλαν φυλακή και μου χάλασαν την ψυχολογία, αυτό είναι πάντα ένα πυρωμένο καρφί στην ψυχή μου» είχε εξομολογηθεί γι’ αυτή του την εμπειρία το 2013 στην εκπομπή “Η Γερμανού ξανάρχεται”.

H οικονομική καταστροφή που τον “λύγισε”

Τα τελευταία χρόνια, ο Στηβ Κακέτσης, είχε καταστραφεί οικονομικά. Η “αυτοκρατορία” που συντηρούσε επί 38 χρόνια κατέρρευσε, μπήκε λουκέτο λόγω χρεών στην επιχείρησή του και ο ίδιος δεν μπορούσε να αντέξει αυτή την κατάσταση.

«Δεν έμεινε τίποτα κοριτσάκι μου, δεν έμεινε τίποτα όταν έφυγα από τη νύχτα, τι να μείνει.. Ζω με τις αναμνήσεις μου. Δεν πέρασα δύσκολα, τώρα περνάω. Από τη στιγμή που έφυγα από το μαγαζί και έγινε αυτή η καταστροφή, πώς να περνάω καλά; Μετά από 38 χρόνια.

Δεν παίρνω σύνταξη, αν χρωστάς στο Δημόσιο πως να πάρεις σύνταξη; Ζω από το έτοιμα. Έχω το γιο μου, ο οποίος με στηρίζει» είχε εξομολογηθεί πριν από τρία χρόνια στο TLIFE και την Πόπη Παπαδοπούλου ο Στηβ Κακέτσης για την άσχημη οικονομική κατάσταση στην οποία είχε περιέλθει.

Πριν λίγους μήνες, ο Στηβ Κακέτσης υπέστη ένα βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο και χρειάστηκε να νοσηλευτεί, ενώ λίγες μέρες αργότερα πήρα εξιτήριο. Ωστόσο, η κατάσταση της υγείας του φαίνεται να επιδεινώθηκε και έτσι χρειάστηκε να νοσηλευτεί εκ νέου. Την Πέμπτη 18/5 ο Στηβ Κακέτσης έφυγε από τη ζωή.

FOLLOW US @EDAILYGR Ακολουθήστε μας και στο Instagram
[ΠΗΓΗ]

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ρούλα Ρέβη για Αποστόλη Τότσικα: «Δε νιώθω σύζυγος, ούτε σύντροφος, νιώθω φίλη μαζί του»

Χτες

«Το έχω ξαναπεί, για μένα, όταν νιώθεις απόλυτη οικειότητα και άνεση με έναν άνθρωπο κι αποδοχή, είναι το καλύτερο», πρόσθεσε

Κλειδαμπάρωσε το σπίτι η Μενεγάκη ‑ «Μου λέγανε τα παιδιά μου `μαμά τι γίνεται;`»

Χτες

Η αφρικανική σκόνη έχει ενοχλήσει ήδη πάρα πολύ την Ελένη Μενεγάκη και την οικογένειά της και έχει αυτές τις μέρες της το σπίτι κλειδαμπαρωμένο

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»

Χτες

«Έχω παρακολουθήσει σύντροφό μου με ταξί, είχα πληρώσει 50 ευρώ», είπε η Μέγκι Ντρίο

Κατερίνα Καινούργιου: «Η εταιρεία παραγωγής έχει πάρει μια απόφαση για τον Ανδρέα Μικρούτσικο»

Προχτές

Πολλά ακούγονται και γράφονται το τελευταίο διάστημα γύρω από τη συνεργασία του Ανδρέα Μικρούτσικου με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Με ενοχλεί πάρα πολύ που ακούγονται άσχημα σχόλια για ...»

Προχτές

«Eίναι καλλιτεχνάρα και νομίζω ότι θα πάει πολύ καλά», είπε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Κατερίνα Καινούργιου: «Είναι άσχημο αυτό που κάνουν στη Δανάη Μπάρκα»

Πριν 3 μέρες

Με αφορμή τα τηλεοπτικά σενάρια που αφορούν την Μαρία Μπακοδήμου

Καινούργιου για απουσία Μικρούτσικου: «Νομίζω είναι στη Ρώμη»

Πριν 3 μέρες

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος λείπει πολλές μέρες από την εκπομπή και οι τηλεθεατές τον ψάχνουν και στέλνουν μηνύματα ρωτώντας πού είναι.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Internet Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.