Pink.gr Γυναίκες Χωρίς Φίλτρο

Γυναίκα έχει απελπιστεί με φάρσα που τις κάνουν και στέλνουν συνέχεια ντελίβερι σπίτι της

Γυναίκα έχει απελπιστεί με φάρσα που τις κάνουν και στέλνουν συνέχεια ντελίβερι σπίτι της

Εφιάλτης έγινε για μια γυναίκα η φάρσα που σκαρφίστηκε κάποιος εναντίον της. Το κουδούνι του σπιτιού της χτύπησε, ο άνδρας στο θυροτηλέφωνο της είπε ότι έφτασε η παραγγελία της, όμως εκείνη δεν είχε παραγγείλει.

Δημοσίευση 21/5/2024 | 18:56

Έπειτα τηλεφώνησε στο κατάστημα για να ξεκαθαρίσει το «μπέρδεμα» που κατά την άποψή της είχε συμβεί. Το κατάστημα όμως την ενημέρωσε πως η παραγγελία είχε γίνει από λογαριασμό με τα δικά της στοιχεία.

«Τους τελευταίους μήνες έχει γίνει κόλαση η ζωή μου, γιατί το βράδυ έρχονται παραγγελίες συστηματικά, αν όχι κάθε μέρα, μέρα παρά μέρα. Έχουν ξεκινήσει και μου στέλνουν παραγγελίες ντελίβερι που δεν έχω κάνει.

Οι παραγγελίες στο όνομά της γίνονται από κάποιον άγνωστο συστηματικά, με την ίδια να πρέπει να πληρώσει το αντίτιμο για τις παραγγελίες που δεν έκανε ποτέ εκείνη.

«Ξαφνικά άρχισαν να μου χτυπάνε και το κουδούνι. Όχι τα παιδιά των ντελίβερι, κάποιος άλλος και να με βρίζουν και να μου λένε: “Έχεις παραγγελία. Κατέβα κάτω βρε…”». «Έχουν υποστεί και ζημιά τα μαγαζιά, ετοιμάζουν τις παραγγελίες και τις φέρνουν και τις παίρνουν πίσω. Μετά επειδή κάποια από τα μαγαζιά άρχισαν να υποψιάζονται ότι είναι φάρσες, έχουν ομαδικές (σ.σ. συνομιλίες) στην εστίαση και γράψανε ότι «είναι φάρσα, σε αυτό το όνομα μην στέλνετε παραγγελίες».

Σκέφτηκε πως αν έγραφε το όνομα στο κουδούνι θα γλίτωνε, όμως φαίνεται πως ο δράστης ήξερε πολύ καλά. «Μόνη μου δεν υπήρχε τρόπος να το διακόψω και ούτε με την αστυνομία βρήκα άκρη να το διακόψω. Κάλεσα την αστυνομία όταν άρχισαν να γίνονται επαναλαμβανόμενα και κατάλαβα ότι δεν πρόκειται περί λάθους και μου είπαν ότι: “Είναι φάρσα, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι”. Έχω υποψιαστεί ποιος μου χτυπάει το κουδούνι, έχω αναγνωρίσει μια φωνή αλλά μέχρι εκεί».

FOLLOW US @EDAILYGR Ακολουθήστε μας και στο Instagram
[ΠΗΓΗ]

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δημήτρης Ουγγαρέζος για Λιάγκα – Καινούργιου: «Πολύ άβολο, δεν έχει ξανατύχει να μιλάμε την ίδια περίοδο και οι τρεις»

Προχτές

""Συνάντηση κορυφής"" αναφώνησε ο Γιώργος Λιάγκας όταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος βρέθηκε πλάι του.

Klavdia: «Είμαστε απλή λαϊκή οικογένεια, του μεροκάματου! Η μαμά μου εργάζεται ως…»

Προχτές

Τα δύσκολα παιδικά χρόνια, η κούκλα μητέρα και αδερφή της, ο σύντροφος και η Eurovision

Εξερράγη on air ο Βαγγέλης Περρής με την Aρια Καλύβα: «Ε δεν μπορώ κάθε φορά με την ηχώ του δάσους!»

Προχτές

Δεν έκρυψε την ενόχλησή του όταν τον διέκοψε η Aρια Καλύβα

Βάσω Καζαντζίδη: «Έστειλα μήνυμα στον Μάστορα και του είπα αυτά που έπρεπε. Ας του γίνει μάθημα!»

Προχτές

Η Βάσω Καζαντζίδη έκανε δηλώσεις στον ΑΝΤ1, λίγες ημέρες μετά τη σύλληψη του Χρήστου Μάστορα

Κασσελάκης και Μικρούτσικος σε σκληρή αντιπαράθεση στον αέρα του Mega: «Δεν είναι ευγενικό το να μην μπορώ να πω κάτι»

Πριν 3 μέρες

Ο ιδρυτής του Κινήματος Δημοκρατίας προχώρησε σε μια έντονη συζήτηση με τον παρουσιαστή, με αφορμή τον ευρωβουλευτή και Youtuber Φειδία

Μητέρα για 3η φορά η Ζιζέλ

Πριν 4 μέρες

Το πρώτο της παιδί με τον σύντροφό της Χοακίμ Βαλέντε έφερε στον κόσμο η Ζιζέλ Μπούντχεν

Διονυσία Γεωργιάδου για Μάστορα: «Δεν είναι νορμάλ να οδηγείς όταν θες να πιεις… Μεγάλο παράδειγμα είναι αυτό του Πάνου Νάτση»

Πριν 4 μέρες

«Θεωρώ ότι δεν πρέπει να είμαστε υποκριτές, διότι όλοι έχουμε γυρίσει με το αυτοκίνητο κάποιο βράδυ που έχουμε πιει ένα ποτό. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι λάθος."""" δήλωσε η Διονυσία Γεωργιάδου

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Internet Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.