Pink.gr Γυναίκες Χωρίς Φίλτρο

Κονδυλάτος για Εθνικό τελικό της Eurovision: «Τον Ρουβά αν τον δει κανείς, θα μπορούσε να πει ότι κινείται στο φάσμα του…»

Κονδυλάτος για Εθνικό τελικό της Eurovision: «Τον Ρουβά αν τον δει κανείς, θα μπορούσε να πει ότι κινείται στο φάσμα του…»

Πριν από μερικές ημέρες πραγματοποιήθηκε ο εθνικός τελικός της Eurovision, όπου αναδείχθηκε νικήτρια η Κλαυδία . Αρκετοί δυσαρεστήθηκαν από τους παρουσιαστές και τη διαδικασία που ακολούθησαν για την επιλογή του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα, λόγω των προσώπων που βρέθηκαν στην κριτική επιτροπή και ανάμεσά τους ο Περικλής Κονδυλάτος, ο οποίος μίλησε για όλα αυτά στο Πρωινό του ΑΝΤ1.

Δημοσίευση 3/2/2025 | 16:36

Τα σχόλια του Περικλή Κονδυλάτου για τον Εθνικό τελικό της Eurovision

«Αυτός ο διαγωνισμός δεν είναι κάτι που με εκφράζει σαν άνθρωπο. Έχει γίνει ένας μέρος για να πάει ο κάθε καημένος να διαδηλώσει τη διαφορετικότητά του, την οποία δεν του την στερεί κανένας. Είναι τόσο απογοητευτική σαν Eurovision και σαν τελικός, με αυτά τα θεάματα που δείχνει, που δεν το λες για καλό αυτό. Και το πιο σημαντικό, που δεν το λέει κανείς, είναι που δείχνουν κάποια πράγματα στη σκηνή, που ο αποδέκτης είναι μικρά παιδιά και δεν έχει καν τη σήμανση, να δείξει ότι δεν κάνει το παιδί να το δει αυτό.

Δηλαδή, το παιδί θέλει να δει έναν άντρα με ένα στρινγκ; Αυτό που δεν με αφήνει καθόλου αδιάφορο είναι ότι αυτό το πανηγύρι διοργανώνεται με χρήματα του ελληνικού λαού, δηλαδή και δικά μου και η ΕΡΤ είναι παλιακιά, γιατί δεν την ενδιαφέρει να κάνει νούμερα, γιατί την πληρώνουμε εμείς και την πληρώνουμε βλέποντας αηδίες», είπε αρχικά.

Και στη συνέχεια σχολίασε τον Σάκη Ρουβά και την Έλενα Παπαρίζου ως παρουσιαστές, κάνοντας λόγο και για το γεγονός πως δεν πήραν χρήματα: «Αυτά τα δύο παιδιά είναι δύο πολύ σπουδαίοι καλλιτέχνες, όμως από εκεί και πέρα εδώ βγαίνει και πάλι προς τα έξω η παθογένεια που υπάρχει στην Ελλάδα. Ότι δηλαδή, δεν υπάρχει αξιοκρατία και μπαίνουν λάθος άνθρωποι σε λάθος θέσεις.

Για ποιο λόγο παίρνεις δύο καλλιτέχνες, που να πω ότι τα έλεγαν σωστά, πάει κι έρχεται, αλλά τον Ρουβά αν τον δει κανείς, θα μπορούσε να πει ότι κινείται στο φάσμα του αναλφαβητισμού. Δεν το έχει! Ήταν αποτυχία γιατί ήταν οι λάθος άνθρωποι στη λάθος θέση. Λάθος κριτική επιτροπή, που δεν είχαν καμία σχέση με τον χώρο της μουσικής και δεν ήταν και όλοι με το καταστατικό σωστά βαλμένοι. Ότι δηλαδή δεν μπορούν να είναι παραπάνω από ένα άτομο που δουλεύει στην ΕΡΤ. Το αφιλοκερδώς σημαίνει ότι παίρνω τη θέση κάποιου επαγγελματία που θα πληρωνόταν γι’ αυτή τη θέση. Καλύτερα να πας και να έχεις και ένα συγκεκριμένο κίνητρο».

FOLLOW US @EDAILYGR Ακολουθήστε μας και στο Instagram
[ΠΗΓΗ]

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μαρίνα Βλαχάκη για Διονυσίου: «Όταν τον γνώρισα ήταν και με μία άλλη γυναίκα» – «Πέρα από τη γυναίκα του;»

Χτες

Ο έρωτάς τους, η σχέση και η κόντρα με τα παιδιά τους και οι λάθος σκηνές στην παράσταση για τη ζωή του

Σίσσυ Χρηστίδου: «Φροντίστε οι νοικοκυρές που δουλεύουν για εσάς να έχουν ένσημα, ωράριο, μισθό»

Χτες

Μια νέα ανάρτηση έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου, σήμερα Δευτέρα 24/3, μετά τον σχολιασμό που δέχτηκε από παρουσιαστές και δημοσιογράφους στις πρωινές εκπομπές

Σοκάρει η εικόνα του Μπρους Γουίλις: Σπάνια εμφάνιση, άκρως μελαγχολικός

Χτες

Ο ήρωας των ταινιών δράσης διαγνώστηκε με αφασία και άνοια

Ρένος Χαραλαμπίδης: «Θέλω να έχω λεφτά για να ... μη δουλεύω»

Χτες

«Η τεμπελιά είναι ευλογία, αν μπορείς να την κάνεις», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ρένος Χαραλαμπίδης για τη σχέση του με τα λεφτά

Το τραγικό τέλος της influencer «Bikini Hiker»: Πώς πάγωσε μέχρι θανάτου σφηνωμένη σε χαράδρα

Προχτές

Τραγικό τέλος για τη «Bikini Hiker»: Πώς η influencer αναρριχήτρια με μαγιό της πάγωσε μέχρι θανάτου σφηνωμένη σε χαράδρα

Η Μαρία Σολωμού στην αντεπίθεση για τους «πενηντάρηδες»: «Είμαι εύκολη λεία όταν δεν έχουν θέματα»

Προχτές

«Αποκλείεται να έχω πει κάτι τέτοιο», έλεγε, μέχρι που της έδειξαν το επίμαχο απόσπασμα

Μελίνα Νικολαΐδη: Τραγούδησε και μας θύμισε τη… Βανδή ‑ Την αποθέωσε το TikTok

Προχτές

Η πολύ ωραία ερμηνεία της Μελίνας Νικολαΐδη

Τζάστιν Μπίμπερ: «Έχω θέματα με τον θυμό μου, θέλω να ...» ‑ Δείτε την ανάρτησή του

Προχτές

Ο τραγουδιστής μοιράστηκε τις ανησυχίες του με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram

Η Έιμι Σούμερ παραδέχτηκε ότι λαμβάνει φάρμακα για απώλεια βάρους

Προχτές

Η κωμικός μίλησε για την προσπάθειά της να χάσει κιλά, σε ένα βίντεο που ανάρτησε στο Instagram

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Internet Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.